https://resmim.net/f/lTekDf.jpg
Printable View
1.18 ..,uçur bizi panda ..vur kurbaçı
https://resmim.net/f/df3tgl.jpg
aylık takas
Brüt satışlar 12.6 milyon, genel yönetim gideri 6.3 milyon yönetmiyorsunuz ki o nasıl bir gider öyle . Ne yaptınız özel uçakla tayland dan eleman mı getirdiniz gecelerinizi renklendirsin diye o yüzdende işlerle ilgilenemediniz herhal
Kutman efendi ;sık ,sık nereye kadar böyle , mal satıyorsun sonra üzülüyorsun şimdi piyasada sana yaradı...bir de ; şu okullu grubuna satıştan cayma karşılığı hak talebinde bulunacaktın , öyle söz verdin bize , bizde sana güvendik alım yaptık hala bir açıklama gelmedi 1 yıl oldu yazamadımmı iki satır bir şeyler yoksa bu sözünde mi abidik gubidik ..???
Kutman efendi , çek elini bu hisseden artık
Evet burada bakalim aslan yatiyor mu yatmiyor mu burayada bir el atalim
MI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be sayfaya bak resmen terk edilmis gitmisler neyse suaraya bir not duselimde hisse suanda 1.01 bakalim ne zaman kimler gelecek ve kactan gelecekler;))MI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine sermaye azaltımı eş zamanlı bedelli kanuni yoldan dolandırıcılığı seçmişler..
10 yıldan bu yana üçkağıt aklı değişmemiş.. pegyo da kutman eline yüzüne bulaştırdı sıvadı.. kimseyede kakalayamıyor... menkul değerleri 5 lira yaptı 60 kuruştan.. hayatınız yalan
YETMEDİMİ LA BU MİLLETİ SOYMANIZ.. ALLAHINIZDAN BULUN KAÇ KİŞİNİN HAYATINI KAYDIRDINIZ...
Alex kardesim kimin ahini alacam anladim yazdigimi nasil anladin bilmiyorum sayfada yorum yok bos dedik millet ne zaman gelecek diye yazdik alin seklinde bir sey demedik herkesin akli kendisineMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrica zaten elinde olan tutuyordur yeni gelende alacak mi almayacak mi kendisi bilir foruma gelmisse zaten almistir yoksa sayfa sayfa gezip hisse mi aliyorsunuz anlamadimMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok sukur utandirmadi beniMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çekirge kendi kendine cevap mı yazıyorsun :) ne beklentin var bu hisseden ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lazmaniag kardesim malesef ozelden yazanlar var ve bu hisse ilgili inciti sozler soyledi bende ona istinaden utandirmadi beni dedimMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef adabi ile ilgili soru sormuyorlar ben kimseye al yada sat demedim demem de sadece kendi dusuncelerimi soylerim ha bir sey bilsemde beklenti olarak yine soylemem baskalarini etkilemek istemem herkes kendi karari ile alip satsinMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foruma geldiğim tarih ve not biraktigim tarih ee dogru zamanda dogru yerde isen sorun yokturMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son yarım saatte tavanı çözdüler .Sonra tavan tekrar kilitlenmişti. Karanlık odada tavanı tekrar çözmüşler .
1.19--1.18 kapanış olmuş .Yani her an aşağı verebiliriz mi demek istiyorlar bilemedim .:Sad:
Biraz da biz soralim dostlar hisse ne olur;)) MI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meril neden hisse alıyor bilen var mı, beklenti nedir
Bedelli semaye artırımi mi yapacak
Kredi ucuzlaması ve avantajları nedeniye sektörel olarak GYO lar popüler şu anda .Bir çok GYO RALLİ havasında veya hazırlığında EKGYO -AVGYO-KLGYO- YGYO -NUGYO-TRGYO- .... GİBİ..Endekste keskin bir düzeltme olmazsa bu hafta GYO lar için umutluyum . Merily teyze hacimli aldı .Ertesi gün cuma ( günü ) biraz geri verdi. Patron mal alıyorsa güzel başlangıçların olacağının işareti olabilir.Bunun nedeni sonradan ortaya çıkar.KAP haberlerinde yeni bir proje veya stratejik yaklaşım vb. gerekçelerden smal alımının nedenini daha iyi anlayabiliriz. . KY oranının fazla olduğunu da düşünmüyorum .Mal yedirme için şu anda bir neden göremiyorum.Mal yedirme için biraz daha yukarı yapıp öyle amaçlarını gerçekleştiriler kanaatindeyim. ..Takaslarda çok da dağınıklık yok gibi .Ama temkinli olmakta fayda var . Sonuç itibariyle bardağın dolu tarafıyla bakıyorum ,İyimserim ancak temkinli bir şekilde takipteyim .Merilly Teyzenin alım yaptığı fiyatı da stop noktam olarak belirlemiş durumdayım.Sayın çekirge0012; topiğe şöyle bir göz attım eski müdavimlerden olduğun anlaşılıyor . Ben yeni geldim misafirim .Sen söyle beklenti proje nedir ?
Yazdıklarım çizdiklerim yatırım tavsiyesi değildir. Kişisel değerlendirmelerdir.
Ek 25282
HAZİRAN 2020 sermaye artırımları
PEGYO Yönetim Kurulu Kararı ile % 58 BEDELLİ
SPK ya henüz müracaat yok .
Sen neymissin be ;))
Yüklü miktardaki ana parami aldim geriye sadece kari biraktim nereye giderse artik ..
Tavan _1.38
Aheyyy aheyyy aheyyy:halay:
Bu gün 1.51 de öğlenleyin yine halaya tutulduk.
1.51 de tavanında halayın ortasına bombası attılar.
Halay darmadağın oldu.
Yetmedi karanlık odada sis bombası patlattılar ,
elektrik devreleri devre dşı oldu.
1.38 kapattı. HİSSE DEVRE KESİCİ yedi.
PEGYO geçmişine unutulmaz bir tarihi vesika daha eklediler .
Tavandan aşağıya % -2.17 kapanış oldu .
Halayın gürültüsünden rahatsız olup halayı dağıtanlar bilmelidir ki ;
yaptığınız racona sığmaz,halayın orta yerine bomba atılmaz.Hele hele sis bombası hiç atılmaz.
Bu millet geleneklerini önemser.Düğün derneğin baskın yemesini sevmez.
Burada ne oluyor diye yarın daha fazla gelecektir.
CREDIT SUISSE bu gun 184.153 adet satmış.
--------------------------------------------------------------------------
Yazıklarım çizdiklerim yatırım tavsiyesi değildir.
Simdilik bu topigi kapattim uzun bir sure ugramamak uzere herkese bol kazanclar
Sayın cekirge0012 size bol şanş dilerim .Umarım iyi kazanmışsınızdır.
Ben burada kısmetse bir iki halay daha çekerim .
Niyetim PEGYO nun bir kahvesini içmek .Oda kısmet tabi ki
--------------------------------------------------------------
Maşşalah merıll deyze yıne mal almış :D 600k iyi bir rakam.gevur hisse topluyorsa bize satmak düşmez :D
Bu hisse bugün iyi pazarlandı malum ortamlarda. % kaçı halka açık gerçekten %99.9umu?
Dün 1.38 -133 arası 5 KADEME arası mal çıktı_MERILLY 1 MİLYON CİVARI ( Credit Suısse üzerinden )
Bu gün de 1.36 -1.31 arası 5 kdemede 1.116 000 lot mal çıktı. MERILLY. ( Credit Suısse üzerinden )
11HAZİRAN alımındaki haberine göre şirketteki sermaye ve oy oranına göre pay %7,37
16 Haziran satışısındaki habere göre sermaye ve oy oranına göre pay %5,094
Biraz çözümleme yapacak olursak ;
1.Piyasada borsaya her yere para akan bir atmosferde ,
paranın bolluğunda
3-5 milyon lotluk için % 20-40 luk kar sağlamaktı amaçları ki başardılar.
Hem de çok aceleci bir şekilde (KITLIKTAN ÇIKAN İT GİBİ )
2. Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü ? hikayesinde olduğu gibi
şirketin birden bire % 7- % 10luk ( bu gün % 5 lik) ortağı ortaya çıktı alımlarla.
Mal yedirmek için bu kadar hızlı davranılması tuhaflık içeriyor.Bilemem belki aç kalmışlardır .
Sonuç itibariyle kurumsallaşmamış bir şirkete yakıştırılan çok ucuz hareket bunlar.
Geçmişinde bu tür örneklerde çok sayıda mevcuttur.
3-25 Haziran'a kadar patronlar hisse satabilecekler ,
25 Haziran sonrası 1 ay süre ile hisse satamayacaklar diye bir yerde haber okumuştum .
Bu habere detaylıca bakmak lazım .
Bu anlamda lüzum gereği hisse da satış yapılmış olabilir mi ?Bilemiyorum .
Bunlar 10 yıl uğraşıp yaptıkları çanağı çömleği durduk yere patmazlar.
Bekleyişi sancılı olacaktır .Kap haberlerini dikkatli takip etmek lazım .
Alımları gözümüzün içine soka soka yaptılar. 2. aşamaya geçildi.Beklenti oluştu .
BAKALIM BU BEKLENTİ NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK . (3. aşama)
Ben sabırla bekleyeceğim . şahsen stopumu da belirledim
Herkesin öngörüsü ve hedefi başkadır. Bu tür hisselerde stop çok önemlidir.
Dikkat edilmelidir.
------------------------------------------------------------------------------------
Bu gün endex %1 artıda ÇOĞU HİSSE EKSİDE .
Kar satısı düzeltme ortamı var.
Çoğu kağıt eksideyken endex nasıl %1 artıda oluyor?
TURKCELL faktörü sanırım .
TURKCELL VARLIK FONUNA ALININCA BU GÜN DE TAVAN ÇEKTİ.
Eskiden endex lokomotifi garan idi,yakın zamanda thyao idi şimdi turkcll mi oldu .Oldu sanırım .
TURKCELL deki gelişme olmasaydı piyasa bu gün daha fazla ekside olurdu sanırım .
PEGYO için telaşlı değilim .1.25-126 çalışıyor .
Düzeltme hareketi olarak değerlendiriyorum .
Piyasa da V çıkşı var .
PEGYO olduğu gibi Çoğu hisse böyle zaten ..
Başlangıç noktası 0.54 ,tepe 1.51 arası hiç düzeltme yaşanmamış .
V çıkışlarında genel kanı olarak düzelme seviyeleri FIBO 0.382 ile 0.50 seviyeleridir.
Ağırlıklı olarak fibo 0.382 desteği çalışır piyasalarda.
Ama tahta yapıcı neyi uygun görürse o olur tabi ki.
PEGYO özelinde FIBO 0.382 düzeltme seviyesi 1.13 civarı ,
FIBO 0.382 düzeltme seviyesi 1.13 civarı ,
FIBO 0.50 düzeltme seviyesi 1.02 civarı.
Buralara kadar beklenir mi ?
O da yatırımcının maliyeti ve psikolojisi ile ilgili bir durum .
İşte bu noktada borsa sabır işidir .Düzeltme iyidir. Kağıt dinlenir.
PEGYO LİBİDOSU yüksek kağıttır,risklidir.
"V " nin en tepesinden en dibini bile gösterebilirler .
--------------------------------------------------------------