baskıdan ve hacimden bir bokluk olduğu kesindi
hala ne olduğunu bilmiyoruz
kısacılar mı acaba
pazartesi bakalım
3,5 geçmediği sürece kısacılar gibi
3,5 dan sonra küçükler gelmez bu piyasada
Printable View
baskıdan ve hacimden bir bokluk olduğu kesindi
hala ne olduğunu bilmiyoruz
kısacılar mı acaba
pazartesi bakalım
3,5 geçmediği sürece kısacılar gibi
3,5 dan sonra küçükler gelmez bu piyasada
Kimseler yok iyi bezdirmisler burda herkesi kimsede mal birakmamislar anlasilan
Aman patron s.ke.ek ayhan öztürkü operasyon nasıl olur ..gösterecek ona
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayhan öztürk borsa spekülatörü vkgyo da da aynı yaptı. Hisse tavan çekti sonra eski yerine geldi. Servet sahibi sinpas kimle dans ediyor. . Ki ayhan
Kısa ve günlük haftalıkta var aylikta yok. Eline vermek lazım.. ben verdim cuma
Nakit olmayınca 2.60 lardan alamadık. Hep gözüm üzerindeydi ama olmadi
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın dels,hayek,batık ve ciğerci selamlar.bende takipteydim 6o kardan aldım 76 verdim ama ikinci hareketi kaçırdım.bayağa bir yüklü almış süpürmüşler.haber falan m gelecek acaba hayek diyordu zaten ucuz diye.ilk hedef teknik neresi acaba.
Yarin devami gelirmi eskilere baktigim kadariyla matbas 4.50 lerdende yuklu almis onlari sattimi satmadiysa kagidi yukari cekme pesinde sanirim tabi izin verirlerse kagidin mudavimi arkadaslar daha iyi bilir tabi bu hareketleri ama bir gercek varsa defter degeri yaklasik 8 ve dolasimdaki lot 3.5 milyon civari normal sartlarda bu kagit gitmeyecekte ne yapacak .
Hareket basladimi yani simdi dostlar.
hangi aracı kurum oynuyor bununla en cok artanlara baktım devre kesmis 3.39 da 20 dakka sonra baktım bu sefer 3.10 e geri gelmis kim oynuyor bununla eski hissem ama hic boyle hareket ettigini bilmem beklentimi var dicem onemli bir beklenti olsa tavana gider yarında 4 tl ye dogru giderdi birisi almıs sazı eline oynamıs
2.60 dan gelmis 2-3 gune 2.60 geri gider bunun huyunda var onemli haber gelecek olsa tavana baglardı yarında 4 derdi bu iyi bilirim bu namussuzu gel gel yapıyor
Çok sert hareketler yapıyor ilk seans bitmeden 2 devre kesici yedi 303 de takıldı ya mal yedirip kademe kademe düşürecek ya da tavana yapıştıracak ortası yok gibi duruyor YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademe takas varmi dostlar
307 yapıp aşağı verdi 298 de bakalım yine yukarı çıkarıp kalıcı mı olacak yoksa daha da aşağı mı basacak YTD
Topladığı anda kalıcı olsa gidecek de bi anda aşağı veriyor YTD
Silkeliyor sanki yukari yapcak gibi
Kademe atacak kimse yok galiba
Hacim toplam lottan fazla
Dönüş yeri sürekli aşağılar oluyor şimdi de 294 lerde kaldı muhtemelen yukarı yapıp daha da aşağı düşürecek bir umut diye bekliyoruz satamıyoruz da gidişata göre taban olacak gibi YTD
Yahu bu hisseyi bilmeyenler kuru gürültü yapmışsınız sabah söyledik 3.20 idi buyrun 2.90 dan istediğiniz kadar alın ne mal yedirdiler yine namussuz spek isterse 100 milyon kat etsin isterse 100 tane AVM alsin kira getirsin adam olmaz olmaz 3 yıldır adam olduğunu görmedim bundan sonraki olcak boş boş oğlu boş hisse sonuçta görüldüğü gibi borsa rekor kirarken mali yedirdiler
Almanyada ki Avm için satış görüşmelerine başlanmış değişik bir operasyon var herhalde
Avm nin değeri 80 milyon euro şu anda 25 milyon eurodan işlem görüyor bakalım sonu nasıl olacak filmin
iyi olur inşALLAH ytd
17.30 da birşeyler olur mu acaba.... umut fakirin ekmeği... kytd....
Şirketimizin, iştiraki olan Deks Yatırım A.Ş.'nin Almanya Frankfurt'ta bulunan bağlı ortaklığı Oswe Real Estate GmbH'de sahip olduğu hisselere ilişkin iş planlarımız ve yakın-orta vadeli hedeflerimizde satış öngörümüz bulunmamasına karşın son dönemde tarafımıza ulaşan satın alma teklifleri nedeniyle birden fazla tarafla satış müzakerelerine başlanılmıştır. Süreçle ilgili bir gelişme olduğu taktirde yatırımcılarımızla paylaşılacaktır.Kamuoyuna duyrulur. Saygılarımızla
bu haberin olumlu olması gerek.....
kytd...
3 yıldır aynı hikaye ne AVM ymis be ....tarihi işlem hacmi ile tepeden dusus ne zaman böyle yüksek hacim yapsa hep dibi boyladi yakındır hızla düşmesi elinde olmayan hiç bakmasin ...1.90 dan alırım bu kadar satilan mali ancak ordan geri koyarlar
Haberden önce 3.39 yapıp mali boşalttı şimdi haberi gönderdi elindeki son malları boşaltmaya çalışıyor cakalll 2.40-2.60 arasi topladi ...simdi bosaltiyor...yemezler herkes yer ben yemem 1.90 a geldiğin zaman haber ver ordan alalım yıllarıdır aynı terane aynı fiyat hareketi...
Çakal haberle mal bosaltican ha yemezler olum yemezler tarihi işlem hacmi ile düşüyorsun başka bir GYO olsa çoktan tavan olur bu haberle 3 tavan yapardı en az...çıkacak olsan zaten xikardin daha geçmiş aylarda ozgyo 1 ayda 1.50 den 9.50 TL ye gitti hemde haber falan olmadan sen böyle bir haberle düşüyorsun ben bilirim seni şimdi bu sattığın malları 1.90 dan anca yerine koyarsın soyguncu tahtacı seni .
Tedbir karari gelmis aciga satisi ve kredili yasaklanmis etkisi olurmu yarin hisseye haberide p.c ettiler
Daha iyi oldu belkide boyle oyuncak gibi oynayamazlar kagitla yarin nasil acacak bakalim varmi gorusu olan
Bugün bilerek böyle yaptılar. Yarın anlarız ne olacağını
A1 ve marbas hareketi yaptı..bitirdi..başkası almazsa aşağı yolu var...ytd
Dunku haberin yukselisi bugun olabilirmi cakallarda yok.kurtlar cikarmi acaba.avm satisiyla ilgili haber akisinin hizli olacagi benziyor.ins.somut birsey cikar
Geçen yıl kendileri satmak istemişti,ama nedense gerçekleşmemişti.Bu sefer kendilerinin satışa niyeti yok muş, alıcılar sıraya geçmiş.Beklemekten başka çare yok,bakalım bu yıl ne yumurtlayacaklar...
Allah ne verdiyse daldım.. 2.90 dan
dökme hareketi mi acaba... kytd...