Son 3 toplam yükümlülüklerini en fazla azaltan şirketler :
https://i.hizliresim.com/gWaPmQ.jpg
Printable View
Son 3 toplam yükümlülüklerini en fazla azaltan şirketler :
https://i.hizliresim.com/gWaPmQ.jpg
Borçların 1/4 ü gitmiş bu iyi bir şey
yani bardağın dolu tarafı olmalı.. Bugün toparlamasıni bekliyorum .. satışlar karşılandı. Tablo nun alıcı tarafı iyi idi dün baktığımda
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5473bb85fd.jpgAdam 2.64 u 2 kalemde yedi topladıklarını biliyordum[emoji1] [emoji1] [emoji1]
2.62 ile yeniden aranizdayim.tren kalkmak uzere..ytd
SM-A500Y cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksiden kapan o.ç vertu eksiden!
Dipler zaten 2.6xx lı fiyatlar el değiştiriyor burada
O.ç. vertu o.ç.!
Başladığı noktaya geri dönen borsanın o.ç. Vertu!
bu borsaya zaten kaçtan girmişti bilen var mı?
2.34'ten açıldı
Kardemir D ile aynı fiyata gelecek dediğimde bu 2.8 di. 1.6 dan geldi yetişti yetişecek belki de geçecek... Bu kağıda girene müstahak. Başka bir şey demiyorum. 3 ay önce almayın kardeşim almayın dediğimde vatandaş uçacak kaçacak diyenleri okudu da benim yazdıklarımın yüzüne bakmadı. Şimdi ben diyeyim bari. Bu Vertu süper kağıt, şahane kağıt, uçar kaçar, kimse tutamazzz....
YTD
Bayram sonrası için bir hareketlenme olur mu ? Bilen varsa yazsın lütfen . Hergun küfür yazılıyor. Millet bunaldı
Böyle senetlerin hareketlenmesi bıkkın yatırımcısının bıkıp satması sonucu gerçekleşir!Ben dahil bu senetten çıktıktan sonra bir daha asla patronu işlem yasaklı,midikli içi boş bu tip senetlere yatırım yapmamalı kurtuluş recetesi budur tarafımca .Borsada bu hisseden çok daha iyi patron senetleri varken bu adanalının dandik senetlerine yatırım bir daha asla tövbe!(Mahsun kadeşler mmcas ı elinden aldı 3,50 den 2,50 düşürdü(2012) sonrada 50 TL yaptılar beceriksiz adanali hadi bakalım kumda oyna sen naşşş! ) Herkezin Bayramını kutlar esenlikler dilerim.Saygılarım ile
Ederinde tam pd dd 1 olmuş. Gitmesi için gelişme haber lazım evet olumsuz yazılıyor. Ama alış için en iyi yerler dsha da aşağı gelmeyeceğine inaniyorsan alıp ortalaması ni düşürür zarar da olan.
Evet yukarıdan alanlar ortalama yapsın ve zararlarını çıkarsınlar diye bu fiyatlara getirdiler :))2 de olsa fiyat bazı forumdaşlar hep olumlu yazmaya şartlanmış-şartlandırılmış sanki :))
Satmıyor bekliyorsun olumsuz yazalım dökülünce ky yada ufaklar gider bu da bir taktik .. Satın kardeşim hayır grlmez bu kağıttan daha da düşecektir [emoji1] [emoji1] Herkese iyi bayramlar
Satmadığımı nereden çıkardınız!? :)) Ayrıca 3,15 (3,18 gördü yüksek son)den buyana düşmekte daha ne düşecek çaktılar malı enson isyatırımdan 2,86 temettü öncesi :)) Hayrını görün :))Dur daha dur sen!Yukarıdan alanlar maliyetlerini düşürsün diye 2,50 altına da getirebilirler bu gidişle :)) Ozaman ne yazacaksınız!? :))
tmm yha almasinlar satmasın lar şu mobiu yu dinleyin millet daha da düşecekmiş verin elinizdeki ölü eşek fiyatına .. verin hayrını görün
. oldumu kardeş tatmin oldun mu.. kim takar beni.. yha 2.55 den daha aşağı gelmezse gelir gelmez herkes riskini kendi alsın.. Dur sen dur derken bunu yapan güç senmişsin gibi geldi [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
İyi espri bir kim tahta yapıcı manüpülatör olmak kim! Saece sizin yazılar gözüme çarpmıştı ve 2,7-2,66 dan buyana maliyet düşürmeden bahsediyordunuzda.Bende yazdım işte son 2,62 idi kaça geldi 2,54! Düşebilir kardeşim,çıkabilirde!Keskin yorumlar yapmamalı sadece ,buralardan maliyet düşürülebilir gibi!2,00 a gelse nediyeceksiniz ?Olmaz böyle olmamalı.Saygılar herkeze.
Ytd.Değildir.
Trend kırılmış sonrasında hacım azalark geri gelmektedir,sabır ile alış fırsatı yapıp beklemek gerek
detaylı grafiğim linktedir.
https://twitter.com/luxattt/status/904087354855575555
Günlük grafideki TOBO formasyonu linktedir.
https://twitter.com/luxattt/status/904090149243539456
Cafein ile Smartx halka arz edicez deyip sermayedarlarini kandıran başka bir spk var mi maşallah alan bekleyip kısa süre sonra tekrar alttan alma fırsatı verir. Neden para yatırsın ki.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alınan malı satmadığın sürece sorun yok. Bizim ömrümüz de böyle geçer... Belki cüzdanı şişkin bir oyuncu uğrar buraya. Sonra sahipli hisseymiş, keyfi hisseyi çukurda tutarmış, tekniği bozarmış, bu elaman kimse haddini bilir, boyunun da ölçüsünü alır... Satmıyorum, topluyorum ulan!
YTD
tskler haber işte bu icraat a da geçerse anında kar a geceriz. Icraattan kastım arza başlaması
Seneye 2018 veya 2023 olabilir mi
izinler alınmış ti. o kadar uzamaz yani forumdaslarin moralini bozmayalim Ata yi görüyorum alışta geçen hafta az da alsa mallarını toplamaya başlamış olabilirler mi diye düşünmeye başladım
Düşünmeyin ata patron alışı olmayabilir
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ata 5000 küsür lot mal almış! iş yatırım temettü öncesi 200 bin lot 2,86 mal basmış yaf arkadaş şaka gibi bazı arkadaşlar.Ata 5000 lot mal almış alsa ne olur almasa ne olur.Senet 2,54 idi 2,51 oldu!Herifler bizi cacık yapmaya devam ediyorlarmıı ediyorlar.Maliyet düşürmeye devam ! Yorulduk maliyet düşürmekten!Dikkat ediyormusunuz biz maliyetleri düşürdükçe ONLARDA FİYATI DÜŞÜRÜYORLAR! 2,49-2,40 ilk destekler.
Ytd.Değildir!
İnşallah seni dinleyipte 2.5xx lerden satış yaoan olmamıştır. ortalamanızi düşürün demekle insanlara iyilik yaptim. 2.64 den bile toplandığını görmüştüm
Buyur düşür kardeşim yükseleceğini öngörüyorsan düşür 60 kuruş aşağıda daha yolu var ozaman!Ayrıca ben satış yapın falan da yazmadım çarpıtma ancak sen 2,70 den buyana ortalama düşürün dedin yazdın bizlere! senin yazdığın ortalama seviyeye gelemedi henüz.
2.64 den aldığımı verip daha aşağıdan yerine koyduğumu yazdım.. Fakat 2.70 den onerim yok be kardeşim .. pd dd 1 olunca yaptım doğrudur.. Fakat 2.7xx lerde onerim yok çarpıtma
Son görüntü bu sekıldedir..
https://twitter.com/luxattt/status/905533019083218944
Büyük ortak malmı sattı acaba.büyük haber öncesi son silkelememi.kafein yazılım mesela..
Yav bu smartiks yazılım ne zaman işlem görecek metro ile halk arzda anlaşma imzalanmıştı ne oldu hala bir haber yok
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O haber seni beni kandırmak içindi. Dolandirimistik ya nasıl da unuttun.
Adamlar kapta.yayınladı sadece tarih olarak ne zaman hangi fiyattan olacağı belli.değil diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyı de ben vertu şirketine e mail gönderdim. Bu hususu açıkça belirttim. Cafein veya Smartx halka arz edicez yada etmicez demediler. Bir de kapa bildirdikten sonra 135 gün halka arz etmek için süreleri var. Bu zorunlu. Ne 135 gün tam 1 yılı geçti. Cafein için diyorum. Hala arz edilmedi. Edilmediginden dolayı otomatik olarak halka arz iptal oluyor. Tüm izinler bittiği
için. Yanlış bilmiyorsam şirket kapa bildirmek zorunluluğu var. Biz bu işi beceremedik diye.
Finans yatırım 550000 lot mal verdi bize maliyet düşürelim diye sanırım patron satışı yine!Hayrını görelim!
Öyle deme kardeş, şimdi adamlar 3-4 kademe yukarı kapatınca buradakiler başlar "bak millete zarar ettirdin diye" Ben artık şirketi ak pak göstermeye çalışan kişilerin burada var olduğuna eminim. Yoksa 5 tl kağıt 2.5 olur da endeks 2 kat atmışken bu kağıt iyi güzel, toplanıyor demek sağlıklı bir beyin ürünü mü? Ak pak içinde milleti kazıklama modası. Hayırlı olsun. Kefenin cebinin olmadığını da galiba bir biz biliyoruz...
Rezil herifler, batacaksanız batın da kurtulalım.
YTD