Yapmamasi da lazim
Evli ve bildigim isi de yok henuz
Yazik gunah...ben bir daha o konuda goygoy yapmayacagim
Printable View
Değerli hemşehrim ve ağabeyim ahmet ahlatcıda benle aynı fikirde...
Ahmet Ahlatcı, “Doların fiyatı ne olmalı?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Dolardaki artışın ölçüsü, enflasyon+yıllık ortalama faiz:2 şeklinde hesaplanır. Bu hesapla, yılbaşında 5.30 olan doların bu yıl sonunda 6.24 olması doğaldır. Dolar düşük kalınca da ithalat patlar, ihracatçı sıkıntı yaşar. Kur belirsizliği ise ticareti durdurur. Onun için kuru dengeli götürmek ve nereye gideceğini bilmek gerekir. Yine bu hesapla, 2020 sonunda dolar 6.98 lira, 2022 sonunda ise 8.04 lira olur. 2023’ten itibaren dolar fiyatı geri gelmeye başlar ve 2028’de dolar 3.90, banka faizi de yüzde 2.5 olur.”
Inception ile alakası yok o kitabın ben dan brown kitabından bahsediyordum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
13 Eylül Cuma 10:07 CARİ FAZLA TEMMUZ'DA 1,16 MİLYAR DOLAR
13 Eylül Cuma 10:04 12 AYLIK CARİ FAZLA TEMMUZ'DA 4,45 MLR $
13 Eylül Cuma 10:02 NET HATA NOKSAN TEMMUZ'DA 603 MİLYON DOLAR FAZLA VERDİ
13 Eylül Cuma 10:02 RESMİ REZERVLER TEMMUZ'DA 3,16 MİLYAR DOLAR ARTTI
13 Eylül Cuma 10:02 PORTFÖY YATIRIMLARI TEMMUZ'DA 97 MİLYON DOLAR NET GİRİŞ KAYDETTİ
13 Eylül Cuma 10:02 TÜİK: SANAYİ ÜRETİMİ TEMMUZ'DA BİR ÖNCEKİ AYA GÖRE %4,3 ARTTI
13 Eylül Cuma 10:00 TÜİK: SANAYİ ÜRETİMİ TEMMUZ'DA BİR ÖNCEKİ YILIN AYNI AYINA GÖRE %1,2 AZALDI
Cümleten selam
Yoldayım ist gidiyorum,
Yazılanları okudum
Nakit te kalıp izliyorum piyasayı
%16,50 den mevduatta kaldığım doğrudur yaklaşık 8 aydır aynı şubede param, müdürem den dolayı
Trade yaparak geçimimi sağlıyorum 4 yıldır, ssk yok iş yok
Ama 1998-2002 arası ticaretten güzel para kazandım , 110 bin dolarda o günkü para ile karıya kıza yedirdim pişmandeğilim
Evlimutluyum sizi seviyorum🙋🏼♂🙋🏼♂
14 trilyonluk tahvil negatif faizle işlem görüyor...Mehmet GERZ - Ata Yatırım...
Er_al bayan olsaydı eaw üstadı sardirirdik ona ama yapcak bişey yok şimdilik [emoji38] Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç gündür oran paylaşan yok yahu
Oran yok mu oran
Nasıl bir mevduat cafesi burası böyle.:)
Oranı eaw üstad paylaşir artık [emoji38]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni en cokta bankaci dusunduruyor
Eksidemi ne