bu arada geldiğimiz noktada başlığa saygın bir tarihçi lazım artık...İlber Ortaylı seviyesinde. yoksa bitmez bu kargaşa...
Printable View
bu arada geldiğimiz noktada başlığa saygın bir tarihçi lazım artık...İlber Ortaylı seviyesinde. yoksa bitmez bu kargaşa...
Osmanlınin son döneminde gerçekleştirilen üç adet nüfus sayımı dalı müslim gayri müslim sayı ve oranları baya kafa karıştırıyor...meraklısı gugullayabilir...
Libyada ortalık karışık diyorlar
ekfuture;3972778]Benim sizin nasıl gördüğü önemli değil, önemli olan dünyanın nasıl gördüğü ki orada durumumuz çok iyi değil ne yazık.
Dünya dediğin grup Saddam da nükleer silah var dedi. İran işgal edildi milyonlarca insan öldürüldü.
Ama yalan olduğu ispatlandı.
Yine senin dünyan ypg ye de terörist demiyor, sende demiyorsun.
Bu ortamda çok iyi teröristleri savunuyorsun, teröre destek veriyorsun sözlerinle.
bazı PPF para fonları 8.50 - 9,20 ye düşmüş :) yüzde 10 vergiyi de düş :) kimse kur niye artıyor kur şoku niye yedik demez umarım..
https://pbs.twimg.com/media/ELsjDu3W...g&name=900x900
Wall Street Week...
S&P 500: All-Time High
Dow: All-Time High
Nasdaq: All-Time High
https://twitter.com/charliebilello/s...96819000049665
**
Küresel sermaye olsam 2020 ABD seçimlerinde istemediğim aday seçilmesin diyorsam küresel kriz çıkartırım.
Ortak düşman dediğiniz, %50 üzeri oy alan parti ve lideri ve de ülkenin başkanı, hiç şaşırmam birleşmenize! çok şahit olduk.
Sosyoloji ve siyaset matematik değildir, tek doğru yoktur.
yanlışlarını bende görüyorum, yanlışı eleştirin düşman da neyin nesi?
Libya'nın doğusundaki silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı savaş uçakları Misrata kentindeki Hava Kuvvetleri Koleji'ne saldırı düzenledi. Hafter, yaptığı açıklamada Trablus çevresindeki silahlı güçlerine "saldırıya geçmeleri" talimatı verdiğini söylemiş, Ulusal Mutabakat Hükümeti'nden darbeci Hafter'e uyarı gelmişti.
Nato'nun düşmanı her kimse batı haber ajansları onlar hakkında artık yalan makinası olarak çalışır... Nato'nun düşmanı dünyanın düşmanı ilan edilir bizim işbirlikçilerimiz de zaten tetikte beklerler sorgulama niyetleri de hiç yoktur balıklama atlarlar bu haberlere...
Saddam'ın nükleer silahı olur Kaddafi linç edilir Esad saatler içinde katil ilan edilir Beyaz miğferli denen Cihatçılar kimyasal saldırı tiyatrosu tezgahlar ABD son sahnede Suriye'yi bombalar.....
Nur topu gibi bir düşmanımız daha oldu...kuvveden fiile. Bu nasıl bir diplomatik başarıdır ancak Erdoğan Çavuşoğlu bilenler...Yurtta sulh cihanda sulh ilkesi, kısaca, herkesle düşmana evrildi. Japonya ile hala bir konu bulup da kavga etmememizi kınıyorum...
TEO@teo_dorakis son 24 saat içinde Libya ile ilgili bir akış yayınladı Twitter'da.. İçler acısı. Mahvettiler ülkeyi, ülkenin dış siyasetini. Tüm dünyayı düşman ettiler ülkeye. AB yapılan anlaşmanın kendilerini bağlamadığını açıkladı ama son derece anlamsız bir açıklama idi bu. Çünkü çok yakın bir zamanda anlaşma yapılan taraf ortadan kaldırılmış olacak Hafter tarafından.
Suriye sınırında güvenli bölge ve buraya Suriyeli yerleştirme saçmalığı da boşa çıkınca Trump'ın isteğiyle Suriyelilere son hız vatandaşlık verilmeye başlandı. Söylenecek çok şey var ama .......
Beni solcu yapın diye PKK'nın kapısını çalarsan işte böyle solcu yapar seni..
Türk milliyetçiliği çok kaka dersin, Kürt milliyetçiliği için toprak istersin..
https://odatv.com/suriye-pkksi-bakin...-14121944.htmlAlıntı:
Suriye PKK'sı bakın kimi kutladı
Ferhat Abdi Şahin, İngilterede seçimleri sola karşı büyük bir üstünlükle kazanan Muhafazakar Boris Johnsona kutlama mesajı gönderdi...
Tüm finansal hareketlerin arkasındaki siyası olayları rahatça okuyabiliyorsunuz..
https://i.postimg.cc/wx0p6RVj/R-534.gif
YAKIN DÖNEM,
https://i.postimg.cc/d3mmYKdh/R-535.gif
Bu durumun sürdürülebilir olduğunu SANMIYORUM..
Alemlere ibret olsun.....
https://veryansintv.com/kuresel-hayd...e-kurulmustur/Alıntı:
Küresel haydut ABD, Kızılderili soykırımı üzerine kurulmuştur
SGK dışında BES gelmişti şimdide TES geliyor .
Tamamlayıcı emeklilik sigortası kıdem tazminati karşılığı olarak işverenler yatıracakmış .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bizim simitcinin 15 milyon dolarlık jeti varmış
Jet i sat borcu ode
Yoksa jetlag olursun
Insan Beyni ilginc calisiyo
Dun belediye otobusteyim
Biri bindi
Belli bi yerden bulmus
Indirimli akbil basti
Soforle tartisti akbilinide gostermedi
Neticede herkez Ben dahil adami ayipladik
2 tl lik o haksiz Kazanc icin
Adamda dayanamadi indi gitti yani demekki meblag muhim
Ufaklari ayipliyoz buyukleri gormezden geliyoz
Kopek gibi etcil hayvanlari seviyoz
Inek gibi otcul hayvanlari da yiyoz
Hadin afiyet olsun gari
Ekrem coşkun dönerin sahibi tv programında şöyle dedi: "6tl'lik 55-60 gramlık döner öğrencilerin yoğun olduğu bölgedeki bir bayimizde günde 400 adet satılıyor, bunu 5 TL'ye indirince günlük satışımız 800 adeti geçiyor. Bakın dedi 1 tl dahi bazı kesimler için çok önemli."
Küçük meblağların peşinde koşmak zorunda olan hatırı sayılır bir kesim var ve bunlar yöneticilerin ne yaptığına nasıl yaşadığına bakmıyor. Bu insanlar tamamen kendi derdinde ve bunun sorumlusunun kendisi olduğunu düşünüyor.
Ankarada ego görevlilerine verilen kartlar 250 tl satılıyor. İçinde 290 tl lik kart var. Yasal mı bilmiyorum ama aleni satılıyor.
Denklem farkli boyuta gecti
1 fiyati dusurunce donerci ayni kar elde edecek gramajda doner verecek
2 bu gramaj Düşüşu karda 600=800 iken ki marj I sagliycak mi
Yani 1=2 mi?
Uf kafam karisti
Bu hesabi ya pan donerci
3 niye boyle demec verir siyasi beklentisi yoksa
Önce dedim 1 lira ucuz diye dönere hücum eden günlük 400 kişi var.
Sonra tabloya tersten baktım,
1 lira pahalı diye o döneri almaktan vazgeçen 400 kişi var.
düşündüğün şeye bak... bunlar hayatın olağan akışı içinde yaz sıcağı gölgesinde eriyen dondurmanın külahta bıraktığı iz gibi gelip geçici şeyler... bilim matematikçiler neyi arıyor haldır haldır ? calabi-yau alanını di mi ? yani evrenin altı (6 ) yeni boyutunu... nah bulurlar öyle şıppadak diye , ne kadar ekmek o kadar köfte... calabi-yau yumyumuşak olduğu içün deneylerde algılayamıyorlar ve n sonsuz sayıda farklı şekillerde olabilirler tabii .. e bi zahmet edip mr. sutbiyik vatis yor opiğnyn diye kapımızı çaldılar mı ? yooo ... çalsalar söyler miyim yoooo çünküm çalışsınlar emek harcasınlar sonuca çok yaklaşsınlar o zaman ombudsmanlığımı icra ederim... yani döner 6 dan 5 e düşmüş bunun cebirsel geometri olarak evrensel formülünü yazsam bi faydası olmayacak açıkçası insanlığa....
şu memlekette, akçakocadan- antalyaya giresundan-iskendorun körfezine kanal yapmak kimsenin aklına gelmezmi, yapacaksın iki tane kanal bu iki kanalın her iki yakasından 20 şer km mesafeyi parselleyip satıcan araplara bu kanalların üstüne bol miktardada köprüler yapıcan buradan sağlayacağın rantla bu ülke yıllarca gül gibi geçinip gider, bu projeyi nası gerçekleştireceğiz para nerede sesleri duyar gibiyim, yap işlet devret canım cebimizden para çıkmayacak, kanal istanbul gibi kıytırık projelere kafa yormaya ne gerek var
Yok be Abi biz faniler
Cok karmaşik dusunuyok
Ne bekliycen büyük hsp gününü
Adam pasoyu göstermedi ya
Cek el frenini istop et
Adam ya gostercek ya inecek
O ka basit ya :))
Diyom ya hep
moruk yazıp yazıp sonra siliyorsun .... trade yaparken de aynısını yapma....
Bunu silmeycem
Oteki yazılarımda kibir vardi
Ben buldum bildim edasi
Ondan sildim
manastırda odasına kapanıp , günah işledim affet Tanrım affet bu günahkar kulunu Tanrım diyerek günlerce bi kuru ekmek iki çanak su ile nefsine zinciri vurup , ayna karşısında kendini kırbaçlayan sofistike rahip disiplinine sahibim diyosun... ama uygulamada farklılaşıyorsunuz ekol olarak ... kimlerdensin
Sorduğun soru , acayip tuhaf saçmalıklar içeren nitelikli
Şizofren filan misin?
Dunyanin cılk ı çıkmış
Benmi düzeltecem ya
Adam ister istemez
Adam sendeci oluyo
Bu topikte de yazıları referans gösterilen Kerim Rota , Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisinde kurucu üyelerden olmuş.
Yazılarının mantığına verilen değer ile peşinde koştuğu liderinin görüşleri ters orantılı bana göre. İlginç.
rotayı tutturamamış demek ki