Aynen yazdığımın arkasındayım...ytd.
Printable View
Tavanı bozup 9.02 yaptı,sadece dikkatli olun derim !!!,8.60 yine bekliyorum onu orada.ytd.
Yine dansa başladı 9.08-9.77,SPK acımasızdır,aloo bakında SPK tuzağına yakalanmayın.
8.93 devre kesti.
Ah fenerim ah tamam ligde iyi degilsin tamam kadron bombok tamam teknik direktorun yok tamam hic bir iddian yok tamam da bari diğer spor şirketlerine azda olsa ayak uydurda bari şu zavallı yatırımcını sevindir.
Günaydın fenerin şanslı ve bir okadar harika yatırımcıları
Şahsi düşüncem corona meselesi bir kac ayda bitecek gibi durmuyor. Bu sezonu bırakın gelecek sezon bile muamma...
Tüm dünyada liglerin iptali gündeme gelebilir.
:ok:...işin boyut ötesi çok vahim,hadi aşı bulundu,bunun deneme aşamasıda var,gökten ilaçlama yapsan doğada nasıl bir etki yapacak bilinmez denklem,virüs kendi içinde mutasyona uğraması son çare deniliyor,oda ölme eşeğim ölme,tek çare ilaçlanmış sığınaklara girmek,zamanında insanlar mağaralarda yaşamış,sebebi hala belli değil,ilk insanlar doğal mağaralarda yaşamış olabilir,ama ondan çok sonra neden mağaralar yapay olarak yapıldı,din baskısı yüzündende önce vardı,şu an soruların cevabını veren yok...hep,savaş,silah deyip insanları katledeceklerine,bilime önem verilseydi çoktan uzay çağını yaşayan bir insan olurduk,belki uzayda kolonide kurmuş olurduk.
Ne yaptınız arkadaşlar mağara filan içimi kararttiniz.iyi düşünelim iyi olsun dua edelim
TS düştüğü yer 1.70,şimdi 3.90-GS 1.30 şimdi 250,ortalama pirimleri %100-120...Bununki 6.40 göre %50.:notr:
Bu işler dua ile olmuyor bilimlen oluyor,dua ruh rahatlatma,yaşam için çare değil...4'cü zamandayız hızlan 5'e doğru gidiyoruz,yani 4 sonundayız,her zaman biriminde Dünya değişime uğrayarak o zamanın şartlarındaki yaşam yok olmuştur manyetik kutup değişimi ile,peşi yaşam değişik formda yeniden oluşmuştur,dışarıdan müdahale varmı bilinmez denklem,esasında emareleri var antik medeniyetlerde.
TS bir kademe iniyo buda hemen 1 kademe iniyo. TS tavan yapsa bu max.10
TS tavana gidiyo. Buda arkayı kollaya kollaya takipte
real madridde futbolcu ve çalışan maaşlarında %20 indirime gitmişler, şöyle bu rakamlar %40 mertebelerine inerse fener için bu adım pozitif olur, makas bayas açılmış ve şemsiyenin de nerede olduğunu sanırım hepimiz biliyor.
Fenerin durumu şu: abi valla benim suçum yok abilerim zorla elimden tutup çekiyor. Aslında ben gitmeyeceğim de oralara. Oralar çok karanlık. Ne olur ne olmaz.
Ancak diğer 3 ü tavan yaparsa bu da çıkar.
tavanı yarına saklıyo. işc sattım %3 aldım bunu aldım %2 yaptım şuan işc %5. ne anladık:) kar cebe yakışır.. yarın sabah bakıcaz
Hisse başlığında hisse dışında paylaşım yapmak forum kurallarına aykırıdır , kurallara uymayan yazıları yönetime bildir ile bize iletirseniz inceler gereğini yaparız .
Sportif şirketi bir ky niçin alır cevap veriyim kasindigi için ben kaşındım elin adamıda bir güzel kasıyor eline sağlık kendi düşen ağlamaz
Aziz başkan gelmez ise bu fener seneye küme düşer ahanda buraya yaziyom dedi dersiniz.
Yine kör,topal hareketler bunlar,9 diye belirtmiştik,tamam oldu,peki GS-TS neyin nesi,adamlar dur,durak demiyor,tamam şmpiyonluk hesapları yapıyorlar,diğerleri geriden nalmı toplayacak,BJK ve FB,garipmi kaldı bunların yanında,neyse ortam bozulmasa 10 denemesi yapabilir,zaten virüsün ilk önlemleri zamanında fiatı 12 cıvarıydı,12 olurmu bilmiyoruz,ama 10 ihtimali yüksek gibi,zaten belirttiğim gibi 9-10 arası bir müddet oyalanır...ytd.
10.04 gösterdi:wave:
. V
Bugün bağımsız hareket ediyor hayret.
Nasıl bağıımsızı TS nin ardısıra %55 dezavantajla geçen günki gibi gidiyor, bi tavan çekemedi gitti... (Endeksten bahsettiğinizi biliyorum:))
Bjk ve gs nin üzerine çıktı. 2 . sıraya yükseldi :)
Bu fenerin ayak seslerimi?
İçimdeki ses öyle diyor.:)
Bence bu sene ligler iptal olacak. Spek bunu fiyatlaması lazım.
Ne oldu buna,bombamı düştü üstüne:evil:...10.60 gösteren hisse birden 9.40 yaptı...devamlı temkinli hareket eden borsada kazanır,10 üstünde hepsini çıkmıştım,bu ortamda kazandınmı kaçacaksın,neyse 9.40-50 arası biraz mallandık,yine 10 üstüne atarsa postalarız,bugünkü düşüş zirveye göre 120 puan,1 haftadaki kazançları birden ters,yüz etti...ytd.
Alan hayrını görsün:wave: