Demek ki millet doların düşüşünden kaynaklanan net aktif düşüşüne inanmıyor ki satmıyor ,e satan olmayınca da düşmüyor.Aslında bu marj bizim milletin olaylara bakışını yansıtıyor .
Printable View
ben ne dusunucem daha 5-6 islem gunu once 20 kademe alttan islem goren gldtr 15-20 kademe usteen islem goruyor. u fiyattan alan dusunsun. bankadan almak bile daha karlidir. ama banka al sata gelmez. yine donup dolasip donecegiz buraya gelecem. ama yil sonuna kadar hissedeyim. ucuza alirim yoksa bakmam bile islemlere.
Döviz dışı fonlarda stopaj sıfırlandı, mevduatın yanı sıra Para Piyasası Fonları da artık dövize ciddi bir alternatif, dolarizasyon ile mücadele devam ediyor, çok doğru adımlar atılıyor, yarın ki TCMB kararı ile TL'de değer kazancı belirginleşebilir...
https://t.co/H9uOo3XNuF https://t.co/rVGZRTHEuc
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün teyit ettim oyleymis....bu çok iyi haber....geçen yıl 6o bin stopaj odedim...
Arkadaşlar bu GLDTRf alıp 1 yıldan uzun elden tutulursa vergi yok diye biliyorum. Doğru mu?
zgold gmstr gldtr kar edipte stopaji sifir uygulanan var mi. bendeb catir catir stopaj kesiyorlar halen
Usdtrf hariç diğerlerinde yok....kesmemeliker marta kadar....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanko kac gundur kar edemiyordu. bugun guzel kar yapti. bu haftaji zarari kilpayi cikarmistir belki. sankoda kar persembe goruldugunden kesintisu iki is gunusonra sali gunu okuyor. bende kesinti hemen aksaminda oluyor. kesiyor adamlar.teyit aldim diyordun fonu mu aradin yoksa aracii mi.aracilarin biseyden anlamamislar. fona sormak gerek. sordun mu fona
aslinda zarar ettiginde iade aliyor musun buda onemli. hafta ortasi pazartesi zararin persembe iade aldin mi ekstrende iade gozukuyor mu. vergi yoksa iade de olmaz oradan da anlarsin.
Sen beni benden iyi biliyorsun....p.tesi -30 Sali -16 Perşembe + 15 cuma +33 bin....zarar çıktı...karimiz düşükten mallandik....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ons yükseliyor ama gram altın aynı oranda yükselmiyor
zgold fona yazili soru sordun vergi stopqpqji marta kadar 0 dediler yazi olarak. durum netlesti. ancak bendrn bugun bile kesilen stopaji nasil aide alirim fikri olan
Dün portfoyum tarihi zirvedeydi....altın almamak için direndim...1950 yi geçip 1958 bol para bol para çıkar kandırdı....hafif fafif ala ala geçti 20 bin....herşeyden çıktım....
Sadece gümüşü ucuranlara oh olsun derim ...
Birde A1 gldtrf de 70 binle bugün battı....
Ons gümüş çöktü....günlük düşüş - 3.5 oldu Gr da....
Yarın iyi fırsat geçer yukselmezse....ABD 10 yilliklar + 10 artmış tarihi gün....normalde ons düşmeli daha fazla amacanormal piyasa
Ons yukarı doğru hareket edecek olsada, dolar/tl tarafı kısa vade dip olan 7,26-27 sınırında. 1,5 ay yatay kaldığı seviyeler 6,85. Oralara gelecek olursa, ons yükselse bile gram altın yatay- eksi yönde hareket edebilir.
Doların pestili çıktı
7,23-7,30.
Sanko şov topladı sattı....gümüşten 15 bin ustrfden 18 bin aldı sattı.....+33 bin....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese selamlar, daha önce hiç byf alım-satımı yapmadım fakat son zamanlarda dikkatimi çekti ve yatırım fonlarına ek olarak byflerden de eklemek istiyorum ZPX30, ZPLIB, ZTM15 dikkatimi çekiyor bu byflerin konularına yazıcaktım bu mesajı fakat pek aktif kullanılmıyor gibi geldi bana ve buraya yazdım byflerin hacimlerine bakınca az gözüküyor hatta dün birinde 800 tl lik işlem olmuş gün boyunca ben bu byfleri satmak istediğimde karşılayacak birisi olmazsa, alıcı olmazsa nereye satabiliyorum byfyi bunu öğrenmek istemiştim tecrübeli arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum...
Robot alıcı var sen rahat ol....derinliğin yok galiba....istersen trilyonluk malın olsun alçısı ve satıcısı var....robot otomatik alıyor....hacim zayıf evet....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh !!!! Ons stopları patlattı !!
Adi herifler!!! Ons 1900 ü kırınca alacaktık ne güzel. Herifler direk pztesi 1958 e sürdü , ordan milleti mal sahibi yaptı.
İkinci stoplarda çalışıyor. Maşallah , gülle gibi düşüyor
Uzun vadeli faizleri arttırmamak için Fed ben alırım gerekirse derse, ons bir zıplama yapabilir. Onun dışında 1950-1850 yine 100 dolarlık düşüş oldu tepeden
09-11 de 100 dolarlık düşüş olmuş. Maşallah bugünde 80 dolarlık düşüş var
Gram cuma piyasa kapanışının üstünde. Ons 1845- dolar 7,46. Bakalım primli işlem gören fonlar nasıl hareket edecek. Şimdilik cuma primleri 10 kuruşa kadar indi
Cuma full gümüş....-30 bine razıyım...hafta sonu rezil geçti....p.tesi sabah dolar arttı imdada yetisdi....al sat al sat....günü artı bin TL de geçirdik ve full gümüş....iyi yirttim bugün.....usdtrf den +5 bin geldi....gümüşün zararı çıktı....
Cuma gunu saat 5 ten sonra o mali 10bin kusurluk lotu nasil aldin hayret emistim zaten.Iyi tradersin ayni zamanda cok sanslisin. Bende mal.arken finas almiyor senden aliyor. Bazen basiretin baglaniyor yada hisrsina yenik dusuyorsun.
Dolar arttı ve teşvik haberleri onsu 200 günlük ortalaması olan 1818 den döndürdü....Perşembe teşvikle kadar ons al sata devam....14 ocakta powell konuşacak....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.