Aracı kurum analizinin gereksiz olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Dün alan İnfo malı devretmiş tekrar. Cepten cebe devam.
Printable View
Aracı kurum analizinin gereksiz olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Dün alan İnfo malı devretmiş tekrar. Cepten cebe devam.
Birçok kurum, birçok şahıs üzerinden işlem yapmalarının nedeni belli. SPK nın elini kolunu bağlamışlar kendilerini sağlamada almışlar.
Bu harekeleri ky yapmıyor tabii ki en aptal insan bile kanmaz buna. Yıllardır aynı numaralar dönüyor. Mesela düşerken 5000 - 6000 lot günlük hacimle ve birçok kademede işlem olmadan tabanları yedi hisse, ancak son günlerde işlemlere bakın bugün bile 2 saatte 100 000 lot işlem yapıldı. Tamamen fiktif işlem belli ki yine. Bu fiyatlara bu kadar gerçek satıcı varsa neden 5 yıldır malı toplayıp satıcıları devre dışında bırakamadı !
Herşey bizim algılarımız için...
Yarim saatten fazla oldu. 33.300 kademesine 1.000 lot satis koydum islemler bicak gibi kesildi.
Hala 33.300 de 1.000 lotum var satilik
33.80 üzerinde kalabilirse çok süper olacak :)
https://i.hizliresim.com/c7VvS7.png
Endeks %3 artıya koşuyor. Birçok hisse tavana kitledi. Biz hala kıpkırmızı. Sabahtan beri 34bin lotu, 32.50 - 32.70 arasında aldı verdi.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle bir günde eksi kapattırdınız ya, bişey demiyorum, Allah'ınızdan bulun. Piyasa eksideyken endeksin kıçından ayrılma, artıdayken uzakta dur. Böyle böyle yıllarca insanların emeğini, parasını yediniz. Allah da başınızdakilerin belasını versin inşallah. Can-ı gönülden diliyorum, umarım kabul olur...
İnşallah kabul olur...
Aynen katılıyorum üstadlar.Ben yeni üye görünsemde 2016 yılından bu yana kağıdı taşımaktayım.Kesinlikle al-sat şeklinde yatırımcı değilim.Varımı yoğumu bu kağıda gömdüm.Borsayı 1990 yılından bu yana takip ederim ama hiçbir zaman bu kadar ******** ve karaktersiz bir patron ve/veya spek her ne ise karşılaşmadım. Herşeyin para pul olmadığını tüm dünya bu salgından sonra anlayacak ama sanırım bu şirket sahipleri yine anlamayacak.
Saatlik şişikti..Bugünü o düzelterek geçirdi :)
https://i.hizliresim.com/TvaVWh.png
Video konferansla belediye meclisi toplanabilcek diye kanun maddesi var
Belediyelerde, meclis, encümen veya ihtisas komisyonu toplantıları, bilişim ve teknik altyapısı yeterli ise sesli, görüntülü ve anlık iletişim teknolojileri vasıtasıyla yapılabilecek.
Ya bi haber gelmesi için Temmuz 10 kadar bekleyeceğiz mi kesin mi bilgisi olan var mı?
Bıktırdı artık piyasa toparlanıyor bizde tık yok
Bu en sevdiği hava. Endeks dibe inerken, biz en önde koştuk, komik satışlarla taban taban geldik. Şimdi çıkışlar hızlandı, herkes toparlanıyor, biz kafayı kuma gömdük. Yarın endeks düşüşe geçsin bak nasıl irkileceğiz.
Pegasus bile dipten % 100 yaptı bunlar hala eksi kapattırıp algı yapma derdinde. Bu zamana kadar hep ekmeğinize yağ sürüldü. 3.Dünya savaşı çıkmadığı kaldı sadece. Bunca badireye rağmen satmayan yatırımcı basit oyunlarınızla mı pes edecek IQ özürlüler sizi. Kaptırdığınız lotların üstüne soğuk su içmeye devam edin. Bu gidişle daha çok su içersiniz.
Aslansın sen.... 70bin lot işlem ve eksi kapattık. Her gün 2geri, 1 ileri...
Çöp değerinde artık fiyatın bir anlamı yok, 20 de olsa 60 da olsa kıymeti yok. Patron dahil herkes kaybetti burada.
Bu virüs insanı ve ekomiyi tahrip ediyor, umarım yanılırım ancak sağlam dediğimiz birçok şirket kapıya kilit asacak gibi.
Tek tesellim akarı kokarı olmayan boş bir tarla olması belki de önümüzdeki süreçte avantaj olur.
Bakalim anadolu iyi yuklendi mala insallah yukari harekeri baslatir
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her alım belli bir limite kadar, sanrasında yine ipler patronun eline geçiyor. En iyi ihtimal meclise gelme zamanı temmuz. Her şey yolunda gitse imar sonbaharı rahat bulur. Aksilikler olursa yılbaşına bile sarkabilir. Patron rahat, yıpratma savaşına devam ediyor.
Diyelim ki imar çıktı, virüsün sonrası da ekonomik kriz, arsanın fiyatlanmaması anlamına gelir. Her olumsuz durum patronun yıpratma savaşına yarıyor. Hala yıllarca baskılarken kaptırdığı malların peşinde. Eskilerden kimse satmaz artık bu ölü fiyatlara ama işte adam peşinde o malların. Kim satar ki, benim 13.66 USd ye aldğım kağıtlar var. Şu anki dolar değeri tl bazında 93 tl. Yani 93 tl ye dolar bazında param çıkar. Eh zaten batmışız. Çok bekler, istediği kadar baskılasın.
Arkadaş sülalesinde genç kalmadı Türker ailesinin. Daha kaç yıl baskılayacak, malının hayrını nerede görecek. Ömrü ne kadar bunların. Öbür tarafa arsayı aktarmayı düşünüyorlarsa bilemem. Allah ile bir anlaşmaları yoktur sanırım.
....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4d4d8e4ab3.jpg
Patron kaptırdığı malın peşinde diyoruz. Kimse bu öldüm fiyattan satmaz diyoruz. Alan patron değilse, bu satan kim?
Tahtayi yapan tam bir p...
Ne zevk aliyirsa!!!
Bugun tavanlamasaydi sirketi arayip atilla turkerin cebini isteyecektim.Tabi onlarda hayirdir ne yapacaksin diyeceklerdi bende hicccc annesini hatrini soracaktim diyecektim. Ama bi tavani gosterince hakkimi sonraki gunlere sakladim
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Savaş var...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f547309418.jpg
36 dan 2bin küsür satış yapan olmaz diye düşünüyorum.
Endeks çökerken bizim böyle olmamız çok ilginç. Neyi hayra yoracağız? bilemedim.
53.80 den 26 ya çok kısa sürede getirmişlerdi. İstedikleri gibi oynuyorlar. Bekleyenler için sorun yok. Meclise kadar zamanları var. Bazıları erken davranmazsa tabi.
5 yıldır yerinde sayan bir hisse bu zaman diliminde usd ve altın en az 3 e katladı, tarla olarak aldığımız hisse hiçbir değer kazanmadı. Diğer hisseler 4-5 kat prim yaptı şimdi düşüyor biz prim yapamadan en dibi gördük bu süreçte. Bu havada borsada bir hissem olacaksa bu kesinlikle akmaz kokmaz Turgg olmalı bence.ytd.