rüçhanı tavan yapma ihtimalini yüksek görüyorum. ama eğer yapacaksa saat olarak en geç öğle saatine kadar halletmeli.
Sebepleri belli kupon tarafında + 30 milyon seviyesinde
"yatırım tavsiyesi değildir"
Printable View
bugün alınan kupon adedi inanılmaz. şöyle bir bakalım
7.2: 17. 4 milyon
8.2: 6. 5 milyon
9.2: 6. 1 milyon
10.2: 12. 4 milyon
11.2: 6. 6 milyon
14.2: 27. 2 milyon (bugün)
yarın ruçhan pazarının kapanacağını düşünürsek ? (yarın) bir atraksyon olacakmı göreceğiz
Sular çekilip karıncalar ortaya çıktığında, beyaz adam rüçhan nedir unuttuğunda bu fakir Mithatpaşa'ya gidecek; şantiye şefi düğmesini ilikleyip abilerin abisi Nahit abime götürecek, zat-ı alileri ile bu günleri anacağız.:p Paralar hazır, projeden satışlarda % 25 indirim yapıyorlarmış, lot başına KLGYO'ya da 1.000 Tl. yapar abim ortaklık hatırına. :) Bu fakir de bir ev yüzü görür sayesinde.
Yarın herkes sakinleştiricisini yanında hazır etsin abiler. Tansiyonu olanlar delix, kalbi olanlar da beloc 'larını erkenden yutsun. Plaja kırmızı bayrak asılacak ona göre sörfçüler. Sonra vay ben duymadım, bilmem ne olmasın.
Arkadaşlar bir konuda bilgi rica ediyorum. Elimde 10.000 Lot KLGYO var. Maliyetim 2 TL/lot. Bedelliye katılırsam kaç lotum olacak
ve maliyetim kaç TL olacak? Katılmazsam elimdeki lotların birim maliyeti kaç olacak?( Rüçhanları bugünkü kapanış fiyatımdan sattığımı düşünürsek) Bilgi için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Bu akşam bir karar vereceğim bu konuda. Emin olmak için bu işi bilen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. İlk defa bedelli ile ilgili bir hissede bulunduğum için net bilgiye ihtiyacım var. Çok teşekkürler.
Kuponları kullanırsanız bölünmüş fiyatlar ile 1.45 maliyetiniz olacak (12500 lira yatıracaksınız) Toplam hisseniz 22500 lot olacak.
Bu saatten sonra kuponları satmanız sizi epey zarara uğratır. Ama illa satacağım derseniz. 10K için 1700 lira nakit alırsınız. Bölünmüş fiyatlar ile maliyetiniz 1.83 olur. Elinizde 10.000 lot hisse ile yola devam edersiniz.
Toplu fotoğrafta soldan 3 ncü Vahit abimiz. Bugün de reis BAE'de bir sürü anlaşma imzalamış diyorlar. Gelsin paracıklar. Referans Başakşehir'i komple vermişlerdir belki sayın hayek'e "satılık daire kalmadı" dediklerine göre.
Arap şeyhinin biri havuz başında oryantal dans takılıyordu, bir rüya tabiri alsam abiler. Sankim gitti bizim Mithatpaşa'daki dublex...:)
Kap göre tl cinsinden şirketin payı artmış gözüküyor
Bedelli bitmis nerdeyse son gun adam hala basmaya calisiyo boyle ahlaksizlik yok. Sirket ederi falan hikaye. Bu hisseyi kuruslarda surundurcekler belli oldu. Yaziklar olsun
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah sabah %3 eksi ne guzel bi gun yine kiler adisinin yatirimcisina. Bu fiyatlara bile alici gelmiyo yazik batik sirket muamelesi resmen
adam malı neden zararına satarki....a1 yavsağindan işlem yapan ş.....ler...ytd
Vah-it picinden komisyonunu aliyo cunku. Zararina satmiyo yani uste para bile aliyolar. Baska aciklamasi yok..
Dibi inşallah buralaŕdır
15 gün hisse düşer mi..çokk batık olması lazım değil mi1 altı olur mu??
Ucuz diye hata mi yaptık acaba..patronu bildirimiz halde😱
Ucuz falan hikaye. Sahipler it olunca boyle. Kuruslara layikmis patronu gibi
Arkadaşlar Herkese Merhaba Bu bedelli konusunda çok bilgiye sahip değilim yeni şartlara göre Diyelim elimde 1000 lot kağıt vardı şu anda 1000R gözüküyor. Bedelliye katılırsam sanırım 1.250 tl yatırmam gerekiyor Ama Şu an normalde hisse 1.10 burada benim bedelliye katılmam normalmi katılırsam hisse bakımından avantajım ne olacak.Katılmasam Bu R olanları satabiliyormuyum. Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var. Amacım Eksik Bilgilerimi Tamamlamak. Şimdiden Herkese Çok teşekkür
Bedelliler üstüste gelince bütün bedelli kağıtları yeni dip arayışlarına girdi. BUCIM gibi bir kağıt devre kesti. Üstüne üstlük yeni halka arzlar. Yaw biraz serbest bırakın şu piyasayı kardeşim. Ey SPK !
Millet ekmek kuyruğunda, doğalgaz faturasını nasıl ödeyeceğimin derdinde bunlar para isteme peşinde. Valla artık bir yerde dur demeleri lazım; özellikle yeni halka arzları ertelemek lazım bir süre.
Bucimden bizene kardes. Cikacak hisse cikar bahaneye gerek yok. Kuruslarda suruncez demek ki yazikSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fırsatı kaçıramazdım torunları satıp direkt buna daldım,hayırlısı bakalım ytd.
30 yıldır borsadayım.çok şey gördüm ama bunlar gerçekten abarttı.hodri meydan her kademeden gücüm yettikçe alıcıyım.evleri düşünen arkadaşlar benim için de bir tane baksınlar.
yatırım tavsiyesi değildir
Iyi yeni arkadaslarda bataga girdi;) gecmis olsun sizede simdiden. Allah sabrini versin
Borsadan küçük yatırımcıyı kaçırmak istiyorlar küçük yatırımcı olmayınca sağ cep sil cep tüm hisseleri çıkartacak sonrada bakın borsamız nerelere geldi diyecekler. Sonra gelene çakarlar.
şu an rıca etsem, hısse almak mı avantajlı yoksa ruchan alıp hısseye cevırmek mı. rıca etsem bılgı verırımısınız sayın hayek investingde bunu soran siz misiniz?
adamlar kesinlikle dalga geçiyorlar
Bu straejediyle patron dahil herkes zarar da..garip bir olgu var...
Yazik %4 eksi nedir ayiptir gunahtir kac gundur hergun eksi
Rüçhan alırsan 1,092 maliyetin olur ana hisse 1,10 aynı gibiVIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitirdin bizi be
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Perşembe gün yani 2 iş günü sonra. Elinde rüçhan kalan ve parası olmayıp ta hisse satmak zorunda olanlar için son satış günü. Hatırlatırım arkadaşlar. Zaten bu baskıyı devam ettirmelerinin nedeni de bu...
ruchana 1.25 ekleyin.toplamı 125 e bölün.
örnek 0,12 den r alırsanız 1,25 ekleyin.1.37 bölü 1.25 =1.096 yapar
0,11 için 1,088
0,10 için 1,08
Kiler holdingin kullanılmayan rüçhanları alım taahhütü var,bu baskı ondan kaynaklanıyor bana göre.Şu ana kadar da doğru düzgün bir katılım olmamış gelen kaptan anlaşılacağı üzere.
Tabiki Kiler Holding'in en geç bugün seans sonunda "tüm rüçhan haklarının kullanıldığına dair" bir iyiniyet açıklaması yapması beklenir. Yaparlar mı, göreceğiz...