Ben fonlarda ona göre yatırım yaptım. TTE Mac AFT TKF aldım. Zararım var ama çıkacak
Printable View
Bu ortamda resesyonu öngörmek için kahin olmaya gerek yok.Ne zaman ülkeler sınırlarını açmaya başlar uçuşlar normale döner o zaman toparlanma başlar.Birde endeksin bu seviyelerini düşük bulanlar var aldanırlar.İstesinler banka hisseleriyle piyasayı tutup sanayi hisselerini %50 aşağı indirirler.Incelemedigımiz bir konu ama endeks yatay kalıp yada dar bir bandda hareket edecekse banka hisseleri eşliğinde olacağını düşünüyorum.Günlük vur kaç becerebilen varsa bu ortamda en güzeli en sağlıklısı.Biraz riskli ama çok uzun zaman önce en son asya bank sattığım günün ardından tahtası kapanmıştı.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tte -4.07 yapmış
Gene yüksek zarar.
Ama banka endeksi fonu +2,57
İnşallah dediginiz gibi olur cup-handle formasyonu diyende var.. herkes zararını bir an once telafi eder..bu kadar para bollugu varken borsanın yukarı trende gecmesi gerekiyor ama işte virus bahane edilerek parayı yönetenler piyasaya şekil veriyor..
Doların ateşi sönmeden borsadaki yükseliş gecicidir..Mevduatcilar altının düsüsünden tırstı,borsaya giremiyor tek kazanc kapisi dolar olarak düsünüyor..
Bakalim ne olacak
Bu arada yarın en az +2 acılıs bekliyorum bist'te .. gün icinde 3-4 arası gider gelir..benjamini gecici kontrol altına aldılar gibi .
Şu fon işler ters gitmeye başlamadan önce en iyi durumda olan fondu.
Nerden nereye gelmiş.
1 ayda %56 kayıp.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=OSH
Bu ara yapilacak hisse vur kac i.2 gundur devre kes v.s den banka alamiyorum.uzun vadeli sadece mevduat yapilir
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın BİST'in kaderini belirleyecek olan bu toplantının sonucu olur.
https://www.bloomberght.com/cumhurba...edecek-2249982
Meşhur fonlar yine zarar yazacak.
Eib bakabilecek varmi 2 hissesi tam 0 da kaptmis istesen olmaz.
Aksam cocugu bana yiktilar bakamadim
Euro 7.01 gormus
Bugun euro gunuydu oglenden sonra
Oglene kadarda altin alan kazandi
Euro hala alinabilir durumda
Ytd
Dolar tamam demeden bist yesil olamaz
Olsa da fake olur
Endekse tukureyim
Arti 2 olsa ne olacak
Kagitlar eksi 5 olduktan sonra...
Bu dolar derki yarin da kanli gecer...
6.39 u kiramiyor...ayrica onsun yol verme niyetide yok ikide bir dusuyor dolari yukseltiyor...onsun patlamasi lazim dolarin akmasi icin
Ons global bir haber olmadan zor patlar gibi
:))))) üstadım 33 yaşındayım 98.760 tl sermaye ile başladım 2012 yılında kazancımı borsa ve konuttan yaptım. Genelde de kriz dönemlerinde oldu...
Bu kriz diğerlerine tabiki benzemiyor ama borsada 5m üzeri parası olan da bekliyor 10 bin tl olan da biz insanların dayanamadıkları sabırlarını satın alıyoruz.
Borsa paranın sabısızdan sabırlıya geçtiği yer değil midir?
Fatihim benimde yasim 45 kardesim
Senin yasin kadar ekonominin icindeyim deyip abartayim...
Ama ben anladimki biz parayi yonetemezmisiz
Para bizi yonetirmis
...
Suan bana yarin icin bir tahminde bulunsana
Altin dolar hisse vs
Hic biri tutmuyor
Benim hayatim grafiklerle gecti
Grafik cizmeyi unuttuk
Teknik meknik kalmadi
Bam bam bam
Bu ortamda ben risk almam
Al sana ornek
Ons da dusuyor dolarda dusuyor paritede dusuyor bistte dusuyor...burda risk alinirmi
Abd iyi kapatsada vix endeksi 70 üzerinde olması sıkıntı.Petrolde düşüş %5 seviyelerinde olması sıkıntılı.Islem yapmak için bir çok göstergenin düzelmesini beklemek gerekebilir.Birde zararı kurtarmak için yapılan panik işlemleri var.Ornek gpg zararı çıkarmak için gümüş petrol dax dow derken mevduat oranını %50 ye kadar düşürdü.Sormazlarmı şimdi eral beye faiz ağustosta başlayan faiz indirimlerinde neden devlet tahvilinin getirilerinden faydalanmadın.Cds düşüşünde neden eurobond getirilerinden faydalanmadın.Endeks yükseliş trendine girdiğinde neden hisse getirilerinden faydalanmadın.Tabi o zaman fona giriş olduğu için yatırımcıya atar gider yapıyordun akıllıca eleştiren yatırımcıya fondan çıkmayı tavsiye ediyordu.Şimdi pörtföy büyuklüğü %100 den fazla küçülünce risk almaya başladı ama bu pörtföyle hem yatırımcı hemde para kaybetmeye devam eder.Petrolü 55 dolardan al 28 dolara düşsün gümüş aynı performans.Hisse ve pair trade hep zarar.Asıl şimdi pörtföyünün %80 üzerini sabit getir de olması gerekiyordu.