Fransa basbakani (Macron degil)
Onumuzdeki 15 gun, gecen 15 gunden daha zor olacak.
Bu arada Ispanya prensesi teresa da 86 yasinda virusten dolayi olmus.
Printable View
Fransa basbakani (Macron degil)
Onumuzdeki 15 gun, gecen 15 gunden daha zor olacak.
Bu arada Ispanya prensesi teresa da 86 yasinda virusten dolayi olmus.
o değilde flight radara baktım bir tek kapattığımız atatürk havalimanı işliyor...
kader insana böyle pabuçunu ters giydirir...
bir cebimizden para ödemediğimiz yeni havalimanı vardı...
yolcu sayısını tutturuyorduk...
bu olaydan sonra orayada hazineden para aktarılacak...
https://i.hizliresim.com/XcLivz.jpg
Alen etnanın duman çıkarmaya başlamış diyorlar. Aslı var mı? Sizin oralardan görünür mü?
Tahminim nisanin ilk haftasi bu soyledigin rakami gecmis oluruz. Gunde 20 bin test yapmaya baslayacaklar.
Abi ben sunu anlamadim. Bizi diger ulkelerden farkli kilan nedir.
Abd de iki hafta oncesine kadar bir sey yoktu simdi ne hale geldi. Bugun 410 kisi oldu
Yine ingiltere 2 hafta once gayet iyiydi bugun sadece 260 kisi oldu.
Yani onumuzde ornekler varken bu virus niye bize tolerans saglayacak onu anlamis degilim.
Sizi bu dusunceye sevk eden sey nedir.
PGSUS ilginçti yani uçakları yerde kendisi tavan tavan gidiyor...tahtanın sahipleri ya bişey biliyor ya da esmiyorsan gürle modunda kuyruğu dik tutmaya çalışıyor...izliyoruk...
https://i.hizliresim.com/h0a3Xs.png
................:evil:
Mllet olarak ,kaba,geri kalmış ,kendini asamamis ama temiz bir milletiz...temizlik küçüklükten itibarn öğretilir bu toplumda...
Bundan dolayı olabilir
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence onun tahtacisi algiya oynuyor. Surekli taban yapti simdide surekli tavan yapiyor.
Islem yapmak zor zaten pgsusta. 30 40 kademe saniyede oynuyor. Bu yuzde 1 demek.
Mesela cuma gunu tavandi. Elimde var ama cikaramiyordum. Tavanin bir kac kademe altina alarm kurdum ve alarm yandiktan sadece 2 dk sonra eksiye gecti. Bende 32 den verdim shortlari.
Pgsus xu30 da olmayi hak etmiyor. HUBVC TKNSA kategorisi neyse oraya almak lazim.
arkadaşlar pgsus tahtasının yapılmadığına inanan varsa bugün bu işi bıraksın...
halka arzından bu yana fiyat hareketlerini kontrol eden bir grup var...
pgsusta hiç bir fiyatında mantık aramayın...
30-40 lira üstü zaten köpüktü...
he şunu söylim tepeye çıkardılar ama isteksiz malı doğru dürüst dağıtamadan bir düşüş yaşadılar...
sabancı ailesinin küçüğünden büyüğüne hepsinde bu hastalık var...
borsayı seviyorlar...
koç grubu daha uzaktır borsaya fiyatlara pek manupulasyon karıstırmazlar...
fiyat çıkıyorsa gerçekten şirket iyi olduğu için çıkar...
düşerse gerçekten zarar ettiği içindir...
o yüzden pgsusta mantık aramayın...
PGSUS özel bir şirket, çok da cumhurbaşkanına yakın değil.
Devlet önce kendi şirketini düşünür muhtemelen, Atlas Global uçuşlarını çok önce durdurmuştu, normalde de Sabiha Gökçen'den Anadolujet yurt dışı uçuşlara başlayacaktı, o zaman hissede düşüş başlamıştı diye hatırlıyorum.
Ekonomistler biran önce önlem alınsın firmalar kapanmadan kurtarılsın diyor ama KOÇ, Sabancı, Eczacıbaşı, Tekfen, ENKA gibi köklü ve büyük kuruluşlara hemen yardım edilmeyecek gibi. Kolalı içeceklere vergi geldi garip bir şekilde benim için dikkat çekici bir sinyal. Normalde çaya, şekere vergi gelse garipsemezdim.
Aslen havayollarına gereğinden fazla teşvik verildi bunun geri dönüşü oldu mu bakılması lazım.
virüsten sonra yeni dünya düzeni kurulacak
bu yeni çağın adı DİJİTAL DÜNYA...
Yazılım - Bilişim ve teknoloji - Savunma - Haberleşme ve iletişim alanında hizmet veren değişimi KAREL gibi şirketler sağlayacaktır..
hisse tavsiyesi olarak yazmadım..
Bende hafta sonuna sadece pgsus short kaldı tepeden...
Ama İnan üzüldüm düştükleri duruma...
İşler iyi giderken fiyatının daha da artacağını tahmin edenlerdendim... Diğer taraftan bilirsin hiç ıskalamadım pgsus ta...
Krizler maalesef böyledir, bir bakarsın şirket fiyatı şirketin birönceki yılının karına eşit olur... Anlayamazsın ama esas olan geçmiş değil mevcut durumdur...
Ben asıl Ereğli’nin hareketlerini merak ediyorum,
Burada Thundar da yazdı bende çok değindim ya genel kurul iptal olursa diye... Şimdi ertelendi ama temettü muğlak...
Ya vermezse diye mi fiyatlayacaklar yoksa sadece erteleme diye mi?
Endeks kısaları akşam kapatmamın sebebide temettülerden makasın terse dönüyor olabileceği...
Adam zaten biliyordu akşam gelecek haberi ve gün boyu 1.000-1.200 olan makası akşam eşitledi...
Bakalım nasıl olacak...
ABD'de 111 Bin Vaka: New York Karantinaya Alınabilir http://dlvr.it/RSlDSr
demirdeniz kardeşim
niye üzüldünki
bakarsın ptesi tavan tavan gider
sende acaip kayıp yaşarsın ve sevinirsin
borsalar lineer düz mantıkla çalışmazlar
faaliyetini durdursa ne? kime ne.
tahta yapıcı yeter ki kağıdını yukseltme , istesin
asla unutma
eşgenar üçgende
hipotenüsün karesinin kare kökü
gene kendine eşittir
borsa mantığı bu
:))))
Pegasus kapanırsa siz Anadolu Jet in kalacağını düşünüyorsanız çok iyimsersiniz derim size Onur jet te 1-2 ay önce kapattı .
Atlasjet gitti Bora jet gitti SunExpress gitti bunlar gidince eski rekabetçi fiyatlara uçuş şansı hep azalmadı mı derim sadece
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Güzel bir takvim hazırlamışlar. Korona mı oldum acaba diye evham yapmadan önce bakmak lazım.
https://twitter.com/TansuYegen/statu...207275014?s=19
İstanbul'da minibüs ve servisler 'şehirlerarası seyahat' kısıtlamasından muaf tutuldu https://sptnkne.ws/BQV5
Eyvallah Moruk,
Ama benim elimdeki az shorttan kazanacağım para için batmaya değmez demi...
Bizimki borsa , tavan giderse az daha yazarız olur biter... Geçen sene işleri iyiyken bu mantıkla çok kişiyi batırdı kağıt...
Ama olması gereken bir şirket hem iyi yönetilen hem de rekabet yaratan, inşallah düzelir biran önce ortam... Herkes işine kavuşur...
Bizimki borsa , olmasa da olur..
pazartesi ky ne tarafa beklerse tersi olur...pala aynı tarafa yürümeyi sevmez..
Petrol fiyatı ne kadar negatif olursa benzin alırken üstüne para alırız acaba...
Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber: Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız. Allah eşimle beraber tüm hastalara acil şifa versin. Tek ricam, şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri http://sptnkne.ws/BQVQ
bunu hemen cevaplıyom
bugun çenem düşük
ama soru çalıştığım yerden
ne zamanki
köşe başında petrolde
benzin pompacının burnunu kanıştırdığı yerde
putin reyis ayının üstüne binmiş muzıkasını çalıyo sa mahzun mahsun (mahsun kırmızıgül yıkılmadım ayaktayım şarkısı)
a-ha işte o zaman
güzel desperado kardeşim
sende beleş mazotla kontağı çevirip desperate house wifes filmini izlemeğe gidersin.
https://www.google.com/search?q=desp...hrome&ie=UTF-8
Hollanda ve İspanya'nın ardında Çekya da Çin'den alınan koronavirüs kitlerinin %80 oranında yanlış sonuç verdiğini tespit etti.
Çekya, 1,83 milyon değerinde 300 bin adet kit almıştı.
https://praguemorning.cz/80-of-rapid...ina-are-wrong/
18 yaşından küçük çocuklar market ve Pazar’a gitmesi yasaklandı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Benim PGSUS sirketine karsı bir nefretim yok. Cok uctum. İyi ve kötü tecrübelerim var.
Varlıgı kesinlikle önemli rekabetten dolayı ama su sirketten son 3 ayda nefret ettim Cauitinin yüzünden
Hatta bazı zamanlarda sırf inat olsun diye aldıgım sattıgım olmustur.
Dusunsene shortluyorsun adam cıkıyor umarım shortlamamıssınızdır soyle olacak böyle olacak
Sırket hakkında bır şey eleştiri yapıyorsun şirketin yatırım sorumlusu gibi cevap vermek zorunda hissediyor kendisini
Amk normal sıradan bir kagıt işte. Benim icin diğer kagıtlardan bir farkı yok. Eger yatırımcı olsak gider hisse senedi alırdık
Biz traderiz abi. Al sat alsat ile borsaya can veriyoruz.
Bende bu kadar düsmesini beklemezdim ama kosullar bir anda kötüleşti ve her sey sirket aleyhine gerceklesti.
İsin özeti bundan ibaret. Hiçbir kagıda bu sekilde bagımlı olmamak lazım ozellikle viopcuların.
Bana bazen soruyorlar cevremden borsa bayagı düştü umarım zararın yoktur diye
Diyorum banane borsanın düsmesinden benim icin önemli değil
Nasıl diyorlar. Benim icin cıkmıs düşmüş onemli değil. Onemli olan dogru zamanda dogru pozisyonu almak
Daha ne diyeyim ben.
İnsan kötü haber okudukça kendini kötü hissediyor.
Neyse komik şeyler de var.
Fahrettin husband trend olmuş.
aleyniçef abi , bnm o şirkete ufak bi nebze de olsa bi nefretim var
cunki roma dan dönerkene uyandırdılardı beni , host mudur nedir
ya ne yiyip içecem görüyon uyuyom, ne uyandırıyon
tam dunyanın en tatlı uykusuydu o
ama gel gelelim bir
homo economicus
asla
nefretine yenik düşmez
uygun fiyat deye defalarca uçtum
memnunda kaldım
ama borsa da kağıdını almak , tabi aklıma gelmedi.
hörmet etmediğim bi zihniyetin ne kağıdını alırım, ne şirketinde çalışırım. hizmet etmem ama hizmet alırım.