Hissedeki baskı arttı. Yarın Öbürgün birşeyler olacak gibi hissediyorum hayırlısıyla inşallah. YTD
Printable View
Hissedeki baskı arttı. Yarın Öbürgün birşeyler olacak gibi hissediyorum hayırlısıyla inşallah. YTD
BORUSAN yatırımda günlerdir silip süpürüyor...Hergün tavan neredeyse...YEŞİL de uzaktan bakmaya devam...Nefesleri yetmiyor artık herhalde !..ytd
ARZUM un halka arzına bireysellerden 53 kat kurumsallardan da 17 kat talep gelmiş.. YEŞİL yatırım ın olaganüstü genel kurulu öncesi WOWWO nun halka arzı için bir fikir verecektir yönetici ve hakim ortaklara.. Böyle bir akım talep moda ve konjoktür varken Türkiye de umarız ki iyi degerlendirilir... Ne demisler üstatlar : " Fırsat yada sans karınca hızıyla gelir, rüzgâr hızıyla gider ! " ytd.
https://s12.directupload.net/images/201222/jtldsvan.jpg
üç aylık takas
En uygun en ucuz bedelsiz beklentili tahta bu
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ikinci tavanimizi da gorduk masallah... Niye bu kadar sessiz burasi hala ??
sesler çoğalınca tedirgin olmak gerekir. pazarlama başlamış demektir . o yüzden böyle devam bu şekilde güzel
peki anlaştık :) o halde sessizlik içinde merakla 28 indeki toplantı neticesini bekliyoruz....
Zurnanın deliğinin dırt dedigi yerdeyiz artık ! ( Ayın 28 indeki genel kurul evet )
D*****n kuyruğu o gün kopmayabilir..
ŞÖYLEKİ :
İYİMSER SENARYO , Genel Kurul gündemi ve icerigi dogrultusunda ( ki bunlar ; wowwo nun halka arzı ve sermaye artışı.. ) beklentileri gerceklestirecek güzel haberler ve alınan kararlarla sonuclanması..
KÖTÜMSER SENARYO İSE ; ki korkulan senaryo ! GENEL KURULUN BIR SONUC ve KARAR ALMADAN bir bahaneyle Geçistirilerek PAS GEÇILMESİ ve SONLANMASIDIR !
Bu sekilde panik yaratarak hisse fiyatına etki ederek yatırımcılari satışa zorlayıp ucuzdan hisseleri topladıktan sonra yine YAKIN BİR ZAMANDA YÖNETİM KURULU KARARI İLE SERMAYE ATIŞINI ACİKLAMALARİ OLACAKTIR.. Umarım kötümser senaryo olmaz ! İzleyip görecegız ...Kendi düşüncelerimdir...YTD
Hissenin yaptığı fiyat hareketlerinden ötürü herkes olmayacak hayaller kurmuş bu genel kurul için. Genel kurulun gündemi belli ve %99 ihtimalle bu gündemin harici bir karar alınmasını ben beklemiyorum geçmiş kurullara bakarak.
Yeşil Yatırım Holding A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Gündemi:
1. Açılış ve Toplantı Başkanlığı’nın oluşturulması,
2. Şirket Esas Sözleşmesi'nin 7 numaralı madde tadilinin görüşülmesi ve karara bağlanması, (Kayıtlı sermaye tavanı tutar ve tarihi güncellenmesi)
3. Dilekler ve Kapanış.
Bugünkü toplantıdan Batakçının dediği gibi bir netice çıkmaz ise , Cimşit in kötü senaryosu devreye girer . Bu sadece planlarımızı geciktirir o kadar . Bu beklentiler sağlam olmasa fiyatı 100 tl ye neden dayansın ? Nedir yani hangi rasyoları bu fiyatları hak ediyor ?
Dolayısıyle ,paniğe kapılıp boşaltanlar olacaktır tabi . Şahsen ben haber düşene kadar bir yere kımıldamam çünkü bu aptallık olur .
YTD.
Açıklanan Genel kurul konuları dışına pek çıkılmaz. Lakin beklentiler henüz gerçekleşmedi. Fk bakımından borsadaki şirketler içinde fiyat şuan makul seviyelerde. Beklenti ler! halen devam ediyor, açıklanmadığı sürece devam edecek. Önümüzdeki herhangi bir zamanda wowwo yu halka açabilir, yüksek tutarlı bedelsiz+ bedelli gelebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir
Genel kurul beklendiği gibi yapılmış, bitmiş. Kayıtlı sermaye tavanı onaylanmış. Sıkıntı yok, beklenti ler devam ediyor. Sabırla beklemeye devam.
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/895188
Kap ı açana kadar buraya baktım kestirmeden ) Tşk bilgilendirme için
Aynen..pası yönetim kuruluna attılar ! Genel kurul bir formaliteydi. Zaten SPK tarafından onayl***** onayladılar . ( tescil ettiler ) Malumun ilanı ..Adınada güncelleme dediler..Bir dönem sessizlik..ve yönetim kurulundan gelecek sürprizlerle...sabır gerekecek bunun icinde...ytd
Bu arada wowwo yu halka acmak için bundan daha iyi bir rüzgâr yakalayamazlar. Konjoktür bulamazlar ! Bunu görecek ve degerlendirecek kadar bilgili ve akılli olduklarını sanıyorum !..ytd
Oh ne güzel ses seda kesildi burda. Kurt puslu havayı sever paydaşlar inşallah tez zamanda herkes kafasındaki fiatlardan satar ve inşallah bizden alanlarda çok kazanır. Herkesin yeni yılı kutlu olsun YTD
.............
Bari yılı 100 TL kapayın da hesabımız kitabımız düz olsun[emoji1][emoji1][emoji1]
Hiç kimseye al/sat/tut tavsiyesi değildir. Yatırımınızı kendi hür iradeniz ile yapınız...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/897451
bekleyenlerin gözü aydın. yılbaşında bu haber çıkmadı diye sattığıma o kadar pişmanım ki şimdi.
1 tl nominal bedelle %3603 bedelli açıklamış. bereketini görün arkadaşlar.
Oyyyyy bune elinde hisse olanlara büyük piyango 80 lerde ,cesaret edip alamadığıma üzülüyorum
1 hissesi olan 36 TL daha verip toplam 37 hisseye sahip oluyor. şu anki fiyatla 125÷ 37= 3,38 TL oluyor 1 hissenin fiyatı. YEŞİL i 3,38 e şu an kimse alamaz. bence bölünmeye kadar en az 500TL yi gormeli. 500÷37=13,5 TL YEŞILin son 3 yıllık ortalamasına denk geliyor. Ben birde wowwo nun halka arzının bh aralar açıklanmasını bekliyorum. ben 1000÷37=27 TL den bölünmeyi bekliyorum.
Ben de birşeyler yazayım öncelikle bu hissenin sahibi kamil engin yeşil ve tahtayı götürenler çevik kardeşler yani anlayacağınız fazla sevinmeyin.sonra çok pişman olursunuz.bu planlanmış bir durum kağıdı buralara getirmekde öyle ..niye diğer kağıtlar gitmedi sizce...yapı ve yygy0 ...ytd
bence yanlış düşünüyorsunuz. benzer hareketleri yapan onlarca şirket var. kent, kartn, merko, klnma vs. vs. vs. kimse zaten kalkıp buradan 50-100 katına çıkmasını beklemiyor. bölünme oranından hesaplama yapılırsa fiyatın şu an çok ucuz kaldığı su götürmez bir gerçek. bu yüzden elbette yukarı yönlü hareket son derece doğal olacaktır.
125 tl +36 160 tl desek bölünme 160/36 bölündükten sonraki hali 4,44 tl denk gelir. edermi etmezmi.
sermaye 250 milyon tl çıkınca hisse bölünmüş haliyle 160 tl den bölünürse yarın bölünmüş gibi hesapa göre 4,44 tl değere bölünmüş haliyle gelir.
yada daha yukarılardan bölünürmü.
sermaye artışı tarihine kadar ne olur.
1 hisseye 36 tl bedel verip almak karlımı.yoksa zararmı.
bu durumu göz önüne almak lazım.değeri .......
250 milyon ödenmiş sermayede bu hisse 4,44 tl edermi
piyasa değeri 1100 milyon tl değere gelmiş oluyor.
bölündükten sonraki bu günki 125 tl lik kapanış fiyatına göre.
yüzde 63 halka arz edilmiş şirketin hisselerinin yüzde 63 gibi çoğunluk hissesi piyasada dolaşımda hisse çoğunluğu piyasada
iyi sermaye artışı yapmışlar..
bedelliden para.....
ve hisse 10 tl den 125 tl ye çıkmış bu nedenle tabiki.neden böyle uçmuş gitmiş anlaşıldı.
buradan bölünse bedelliye katılsan bölünmüş hali 4,44 tl eder.
bu rakam yüksekmi.değilmi.
buna göre bölündükten sonra hisse aşağımı gider yoksa yukarımı gider.
çok çok yüksek bir bedelli sermaye arttırımı yapmışlar.
...ytd
bu kağıdı 28 liradan alıp 10 liradan zor bela geri verip aldığım lotlardan 130000 lira zarar etmiştim ,adam işini biliyor böyle bir bedellide sermaye 250 milyon peki karı varmı yok eeee fiyatı bu gün itibarıyla 4 lirlarada olacak ,bana göre ihlas bile bundan iyi olur ucuzluk bakımından ,ancak dedimya adam işi biliyor buradan bölünene kadar daha yukarı sürüp daha beter yüksekten geçirme yapabilir ,ancak burada kar ve forumdaki yazılardan hırsa kapılıanlara allah yardım etsin demek lazım ,bakarsınız kağıt daha yukarı gider ,burası türk borsasııııııııı
yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermeyip ,kağıtta değilim acısıyla yazılmış bir yazı olarak algılanmasın bir değil iki defa düşünün dostane tavsiyedir hatta üç kere düşünün
tekrar ediyorum al sat tut tavsiyesi asla içermez kişisel görüşümdürrrrrrrr
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=YESIL
linkten irketin pd/dd sini görerek hesaplama yapabilirsiniz.
SPK onay süreci gelene kadar çok numara çekerler kağıtta mal kapmak için .. Diğer taraftan ,
mesela bu akşam bölünse 3.38 tl ye yeşili yedirmezler kimseye .. Benim öngörüm , tarih belirlenene kadar 350 - 500 tl arası bir fiyata ulaşması yönünde .
Herkes 36 tl verip alamaz. Dediğim gibi ,çok numaralar göreceğiz kağıtta .. Bugün bile 0.10 daha gösterip tavan yapmadılar .. Ama sabah saatlerinde 107 i rahat rahat yapıştırdılar ....
Ben nihayetinde umutluyum .Yıl sonu bilançosuna göre , bedelliye bile katılırım şahsen .(Bölünme o tarihlere sarkarsa tabi)
Tekrar hayırlı olsun ortaklara ...