Biri aktiften veriyo.0.46 alim satim orani.kucuk patronsa sorun yok.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Biri aktiften veriyo.0.46 alim satim orani.kucuk patronsa sorun yok.
Dun milletin gazini aldilar.Hafta sonu twitirda cok ustadlar yaziyo ciziyo bir talep geliyo pazartesi.Hafif yukardan veriyorlar onlara .isteseler tavana yakinda kaldirip verirler ama dikkat cekip daha cok kisi atlar sonra asagidan almakta zor olur diye yakin seviyelerde islem yaptiklarini dusunuyorum.
Biraz daha mal takasi isleri var.Zamani var sanki.Aceleleri yok
Cuma aksamina kadar vergi dairesi blaancosu 13 marta kadarda konsolide gelir.Madem temelciyiz bakalim ne olacak
diğer ikimin biri tavan öbürü yarım tavan. evlatlık deyip bağrımıza bastığımız sen vefasız çıktın
8.28 kadar bastilar.Dun alanlari iyi dovuyorlar.Bank ofun robotuda al sattan iyi para kazaniyo.Cuma 8.38 den aliyo.pazartesi 8.60 dan satti.Bugunde 8.40 lardan tooluyo tekrar.
şer*****sin arsan. endekse göre olman gereken rakama gelene kadar her gün şer*****sin.
Çok enteresan. Nasıl durabiliyor bu kağıt hala tek hanelerde hayret valla.
https://hizliresim.com/La3sN6
sermayeye göre karlılıkta açıkara birinci olan bu şexxxsiz,tabloya bakıldığında sermayesinin iki misli zarar açıklayan BRMEN harici herkesin gerisinde kalmış. boşuna delirmiyorum yaptığı hareketlere. en kötü,karlılık yüzdesinde, zarar getirmiş ATEKS kadar olana dek benim gözümde şexxxsiz olacaksın.
https://hizliresim.com/gie6KE
az daha gayret et, brmen de seni geçsin sonuncu ol. ŞE***SİZ...
Bossa bilançosunu açıkladı, son çeyrek için 55.947.226TL net kar yazmış.
son çeyrekte satışları ciddi şekilde artmış,
yılın tamamı için geçen yıla göre toplam satışlar aynı kalmasına rağmen esas faaliyet karını geçen yıla göre neredeyse %100 artırmış. sanırım fiyatlardaki artış ile karı artmış.
tekstil de son çeyrekler iyi geliyor sanırım, arsan için bakalım nasıl bir durum olacak..
arsanın tabi doğalgaz elektrik dağıtım işinden de sabit bir geliri var. güzel bir bilanço olur inşallah..
Beklenti nedir arkadaşlar? Az çok bir tahmininiz var mi? Bu fiyatlar çok cazip geliyor gözüme ama bir yandan da acaba niye böyle tutuyorlar diye de düşündürüyor.
Benim beklentim mevcut karlilik ile en geç 10 yıl icinde 30 tl yi geçeriz daha iyi bilançolar gelirse süre kisalir... Bazen piyasa hızlı fiyatliyor yarin da olur 10 yil sonra da:)
yarin ne olur bilemem ama 10 yil sonrasini tahmin etmek daha kolay.
Uzun vadeci olmanin rahatlığı var ne de olsa
Kisa yoldan vurgun yapmak isteyenler için can sıkıcı olabilir:)
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hissede ciddi bir el değişimi oldu, bilgililer sattı diye tahmin ediliyor ama kimin aldığı muamma. arıkanlar aldıysa ortada iyi. ama bilgilerin sattığı da muamma.. bu el değişimini sindirir önce, çünkü bu sırada ky ve fonlar da bolca mallandı. durum böyleyken sert gidişler beklememek lazım.
arsanın son çeyrek bilnçosu iyi gelecek diye de pek iddialı olmamak lazım. fabrikası bir süredir kısmi çalışıyor.
ayrıca doğalgaz ve elektrik işinden aldığı temettülere de bu sene çok güvenmemek lazım, geçen aldığı parada ani fiyat artışı var. bu artışta hakettiğinden fazlasını alması da etken. fazla aldığını bu sene ya da önümüzdeki sene düşeceklerdir illaki.
arsanın 2021 de beklentileri iyi bence. bu sene güzel karlar ve önümüzdeki sene de güzel temttüler alabilir. arsanda 2 hanelileri aşacak seri hareketlerin olmasına bence 7-8-10 ay var. önümüzdeki eylül mart döneminde iyi hareketler yapmasını beklemek lazım.
hatta bu sıralar bir miktar daha (yüzde 10 civarı) düşmesi beklenebilir. twitterda bolca dillendi, aracı kurumlardan hedef fiyat verenler oldu, o sıra yüklü hisse el değiştirdi. investaz ın hedef fiyatından sonraki gün garanti 1m lota yakın hisse sattı. tahtacı bu dağıtılanı toplamadan sert götürmez kanaatimce.
şirket mevcut verilerle de ucuz yani bu ay içinde tutup 15 e gitse de şaşırmaz insan, ama patron bana kalırsa şuanda müsade etmez. evet arsan ucuz ama gireyim parsayı vurup çıkayım denilecek bi hisse değil. alıp birkaç yıllığına tutmayı da göze almak lazım.
yazdıklarıma bakarak yatırım yapmayın, yazdıklarım sağdan soldan derlenip birleştirilmiş ileri sürülecek 15 20 tane tezden sadece biridir. biz ky lerin elinde çok kısıtlı bilgiyle oynanan oyunu bilme şansları nerdeyse yoktur. dolayısıyla kısada size bilgi veren patron ya da tahtacı değilse önemsemeyin. 1-5 yıllık vadelerde ise temel analize dayalı yatırım yaparsanız illaki elinizde tuttuğunuz hisse ederine gidecektir.
Vallahi sigortan attımı tersin insanoldan beter oluyormuş bu ne sinir? Senin ve kadim yoldaşların bildiği gibi (pandemi bahanesine gerek yok) yine bu kadim hissemizin yıl sonlarinda açıkladığı soft kendi tekstil karı oldukça makyajli olacak aynı geçen yıllarda olduğu gibi... Hatırlatmış olayım çeyrek bazda sırasıyla: 58.965 TL 60.605 TL ve 83.244 TL net kar geldi. Benim beklentim son çeyrek 70 binler bununla birlikte aradaki olası büyük düzeltmenin akabinde 11 karttaki konsolide yüzünü ve yüzümüzü güldürecek tır. Gelen çeyrek bazda konsolide karlar sirasiyla: 19.683 TL.33.313 TL ve 69.577 TL. Buradaki tahminim soft kar an 83.245 lerin'de üzerine çıkmamız gerektiğidir. Kagittaki çift haneleri bu tarihten sonra beklemekteyim tabi kesinlikle kendi beklentim olup. Bofa merilly ve garanti den işlem yapan üçkağıtçı zubukleri hesaba katıyorum.. yatırım tavsiyesi değildir...
65.822.270,10 faaliyet karı.... ŞE***SİZ olmanın eğitimini verirsin.
Evet bu gün biraz mallandim kisaci zannedip biraz aşağı verdi bilmiyor ki aşağı verdikçe alicam.Biraz heyecan olsun.ytd
12 aylık hedefim ×2.5 ytd
yine bu sayfada birkac gun once kagidin bilancosunun kotu oldugunu tahmin etmistim. bilanco aciklaninca daha net anlayacagiz, ama simdilik son ceyrek zarar etmis gorunuyor.
bu ay icerisinde elektrik ve dogalgazdan temettu alacak ve tahminim onlar da kotu gelecek. cunku gecen yil avans aldilar, bu yilki gelirinden duser.
ben 65 milyondan sonra bugun 7 li kapatir diyordum, ama tahtacinin kisada ne yapacagini kestirmek zor. ben gitmeye baslamadan once 7 li rakamlari gostereceklerini dusunuyorum.
bir de arkadaslar istedigin kadar dusur elimizden alamayacaksiniz gibi ahkam kesmenize gerek yok. tahtaci operasyon yapacagi kagidin goturmeden once atiyorum %80 ini toplamak istedi. eger birkac hareketle toplayamazsa toplayabilene kadar her yolu deneyip bunu yapar ve cogunuzun psikolojisi yapabileceklerini kaldiramaz satarsiniz. yine yukaridaki yuzde 80 orneginden gidelim, yuzde 80 ini kolayca toplarsa da geri kalan yuzde 20 kimin elinde umurunda olmaz. isterse senin elinde 100 bin lot olsun isterse 2 lot olsun umurunda olmaz. ama dedigim gibi hedef lotunu toplayamazsa sizin 2 lotu hesap eder bu sefer.
son olarak daha once de bahsettigim gibi kagidin 6 ay daha zamaninin oldugunu dusunuyorum. buralardan alip yipranmaktansa 6 ay sonra 10 dan alip yipranmamak daha makul. ben uzuncu oldugum icin elimdeki miktari tutuyorum.
yatirim tavsiyesi degil, sonra bana su soyle demeyin.
Arsan bu sene kar etmemiş olsa bile elindeki nakit ve arsalar gayrimenkuller şu anki piyasa değerinin 2 katı şuanda yaptığı olumsuz hava yaratıp bilancoya yatırım yapanları dökmek 1-2 gün oyalanir ay sonuna doğru topuklar daha sermaye artışı haberi bekliyoruz.Beklenti çok kasada bu sene ile birlikte 150 milyon canlı TL yatıyor.ytd
Giriş tarihim 2017. Neler yaptı dökemedi bundan sonra zor döker koronada tabanı ciziyorduk hey gidi günler hey...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş hisseyi ne kadar tanıyor bilmiyorum ama biraz karı beğenmemiş sermayesi kadar 1 yılda kar eden kaç tane firma var bu alemde 7 yi mi salar salsin mal satmak istiyorsa sıkıntı yok benden iyi hammal bulamaz 8 sene tasimisim 1_2 sene daha tasisam belim ağrımaz.ytd
Geçen yılın gelir beyanında dönem karı 8 milyon, bilanço yazan karı ise 63 milyon
Bu yıl gelir beyanı 65 milyon, peki bilanço karı ne olur nasıl olur bunun mantığı ne neresinden hesaplanıyor anlamadım..
Ayrıca; geçen yılın gelir beyanında diğer faaliyetlerden gelir 15 milyon
Bu yıl ki gelir beyanında diğer faaliyetlerden gelir 78 milyon
geçen yıla göre satışlar düşmüş ama diğer faaliyetlerden gelir ciddi şekilde artmış gelir beyanlarına göre
gelir tablosunu nasıl değerlendireceğiz işi bilen biri açıklasa seviniriz,
yoksa bilançoyu görmeden bir şey demek sıkıntı olur bence.
Hocam hisse elektrik iştiraki olan iki şirketten her yıl temettu alıyor.Gecen sene ve senelerde 10 miyon civarı iken bu sene 53 milyon küsür temettü aldı.Diger faaliyetten gelirin büyük kısmı burdan.Zaten bu yıl karlılıgın artma sebebide bu.Aslında tekstil bölümü tırt.9 milyon kar zor yapmış.Oda brut
Konsolidenin vergi dairesi karından fazlamı eksikmi gelecegini bilmek zor.Kalemlerle oyanayabiliyorlar.Bazen daha düşük bazen daha yuksek gelmiş.Herkes temel odaklı kaldıgı için bugunde aşagı bastı.9 aylıkta 84 milyondu vergi dairesi
Hisssenın yıllık blancosu için onemli olan akedasların temettü payı.Her yıl şubat martta temettu acıklanmış.Gecen yılda 27 şubatta açıklanmış.Bu bir iki hafta içinde açıklanacak rakam koskoca 2021 yılının tahmini karlılıgını önceden yuzde 90 belli edecek..
sayın tembeles
yorumlarınızdan sankitahtadaki dönen dolapları biliyor izlenimi aldım :))
size asıl sorum 2020 yılında akedaşlardan aldıgı 53 milyon temettüyü fazladan aldı demiştiniz.avans olarak.Bunu nerden biliyorsunuz fazladan avans aldıgını.Bir kap, açıklamada, böyle bir detay varmı?
2020 yılında elektriğe ve doğalgaza gelen zamlar ortada. Bu nedenle bu yıl Akedaşlar daha yüksek miktarda temettü verebilir. Ayrıca yatırımlarını büyük ölçüde tamamlayan Armadaş doğalgazında 2021 yılında Arsan'a olan borçlarını ödemeye başlayacağını ve önümüzdeki yıllarda oradan da temettü geleceğini düşünüyorum. Konsolide olarak 70-85 milyon arasında bir kar gelebilir.
Yukarıdaki yazıda bahsedilen avans genel kurulda da gündeme gelmişti. 2019 yılına ait olduğundan 2019'a ait kar payı alındıktan sonra kapanmıştır diye düşünüyorum.
gecen sene 2019 sonunda alınan akedaslardan avans 16.920.000 iken 30/9/2020 konsolide finansal raporda 1.011 tl yani yok gibi birşey.sadece.sayfa 34 te.
sayın tambeles
bence siz biraz daha çözülün.anlatın bakalım dönen dolapları.
şimdi garantiden satılan 8 milyon lot kimlerin.bilgili grubumu.yoksa buyuk patronmu.satış gercekmi yoksa bir hareket için el degişimimi? hissede ky harici kaç grup var..arıkanlar,bilgililer,nnf fonu,yabancı citideki oyuncu.bir türlü çözemiyoz kim kiminle
muhtemeln bu kagit hakkinda ben sizden daha az bilgi sahibiyimdir. nerdee donen dolaplari bilmek tahtaciyla ahbap olmak falan.. yoksa ne isim olur hisse nette, cikacakken alor dusecekken satarim, seans kapanisi viskimi yudumlarim.
oncelikle garantiden cikan 8 milyonun piyasa fiyatindan satilmis olmasi mumkun degil. oyle olsaydi arsan suanda 1.5 liradan islem gorurdu. yani anlasilip hisse devri yapildi, ha belki 8 degil de 6 milyonu icin yapildi, kalan 2 milyon piyasaya yedirildi. belki de 9 milyon anlasildi,bu sirada 1 milyon da piyasadan toplandi ya fa baska bi anlasma oldu ama ne oldugunu bilemeyiz. yalniz kesinlikle tamami piyasaya verilmedi.
ikinci olarak temettu gelirinin tamami avans ddgil, bir kismi avans. genel kurul tutanaklarini okuyun, bilgililere noter kanaliyla daha dogru duzgun bilgiler veriliyor. bilanco milanco yatirimcinin pek bilemeyecegi bilgiler.
bir de bazi arkadaslar ileri geri yazmislar benim yazdiklarimla ilgili, kimsenin hamal olmasi umurumda degil, elindekini satmasi ya da elindekine eklemesi de umurumda degil. zaten kimseye alin satin demiyorum. sadece ben elimdekini eylulden once kalkma ihtimaline karsilik tutacagim diyorum. bu yazdigimdan eylulde kesin kalkacak da anlasilmasin, sonucta patron arikan vebu bi patron kagidi.
5 mart cuma 18.15 te konsolide gelince daha netleşecektir tablo. ytd
Hatek mevcut çarpanları;
fk:20,46 pd/dd:1,89
hatek tavan olmuş yine hemde 24/02/2021e kadar brüt takasta olmasına rağmen
yılbaşından bu yana da %100'e ulaşmış. nasıl iş anlamak zor:)
Hatek herhalde son çeyrekte iyi kar falan yazacak yahut define de bulmuş olabilirler:)
Bizim arsanın ise;
fk:8,86 pd/dd:1,52
Arsan da yılbaşından bu yana yalnızca %14 de kalmış,
bizim arsan tekstil işini bırakacak galiba bu gidişle..
Kuluçka bana dua et gelmeseydim hala saydiracaktin
Konsolideyi şimdiden satın almıyorlar umarım..tavan tava gidersek 11 Mart sonrası cakiliriz.gerci arada mutlaka düzeltme görür endeks.ben bugün 8.99 dan sattim biraz.