günlük hesap değilmi bu 12.75 güncellenmişse herkes için aynı olmalı 2ay önce girene 12 şimdi girene 12.75 mi ..
Printable View
arkadaşlar e turuncudan dolara swift yapan varmi ne kadar surede diğer bankaya ulasiyor ücret ne alıyorlar acaba saygılar bol kazanclar.
Swift islemi tuzlu oluyor onun yerine
Ing de normal usd hesap acin internet den e turunc usd hesabini normal usd hesaba ucretsiz aktardikdan sonra giseden usd cekin derim
GT-S7562 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet gunluk
onun icin bir yilini doldurmayan hesaplara yeni oranlar uygulanliyor
12.75 ve 3.75 her hesaba ayni
Ayrica saat 16.00 kadat eft uctetsiz
GT-S7562 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok msj gelmedi.
tcmb fonlaması 23.3.2017
GLP :67 milyar TL
o/N repo : 4 milyar TL
Tl depo : 10.3 milyar TL
AOFM: %11.31
TCMB sıkılaşmaya çalışıyor ama bir türlü beceremiyor... Emlak krizi ise kapıda.... Ankarada Çayyolunda 1,500,000 TL denilen villalar 850,000- 700,000 TL bandına inmiş...
http://www.hurriyetemlak.com//konut-...criteo_website
Aofm %3 artmış mevduta sanki tam yarısı yansımış gibi .
Beter olsunlar..Bir sistemde %90 kaybediyorsa o iş fırıldaktır..Acıma acınacak hale düşersin..Hükümet nadir vatandaşı koruyucu bir karar aldı..Gereği yok...
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaa öyledir öyle.aracı kurum personelimi metatrader platformunda emir verdi yoksa sen mi emir verdin.
yönü bilemezsen her piyasa da zarar edersin.sadece forex de değil.
birşeyin kuralı baştan konur.herkez uyar.işine geldiği gibi kural değiştiremezsin.insanların güvenini kaybettinmi biraz zor kazanırsın tekrar.keyfi uygulamalarla işini kaybeden insanlara 'Beter olsunlar' hiç hoş değil.
umarım dileğiniz birgün size de yapışır.
Bilirsiniz Ankara memur şehridir. Ve 15 Temmuzdan bu yana 100 Binin üzerinde memur işten atıldı. (Kaynak: http://aa.com.tr/tr/gunun-basliklari...-edildi/738216 )
Emlak sektöründen uzunca bir süre uzak durmak gerekir, Özellikle de Ankara'da
şekerbank mevduat 13.50 swaplı mevduat 13.70 usd 3.75 euro 2.00 pazarlıkla ilave birşeylerde mümkün
Yapıkredi Tl 11.70% - usd 3%
Vakıfbank Tl 11.10% - usd 3% (hoşgeldin tl ve usd)
Ziraat Tl 10.75% - usd 2.50% (hoşgeldin hem tl hem usd)
Akbank Tl 12.25% - usd 3.25% (hoşgeldin hem tl hem usd)
Fiba Tl 13% - usd 3.50%
Odea Tl 13% - usd 3.70%
Garanti Tl 12% - usd 2.60% (hoşgeldin tl)
+100 bin tl için geçerlidir.
bankalar "hoşgeldin mevduat faizi" kampanyaları yapıyorlar. peki bu kampanya da, tıpkı cep telefonu kampanyaları gibi "24 ay kalma sözü" gibi maddeleri içeriyor mu? yani içeriyordur da, bu süre ne kadar?
Garanti bankası tahsil edemediği kredi alacağı olan 110 milyon TL yi 9 milyon TL ye sattı.....
Bence de şeker cezalandırılmalı..Şark kurnazlığı bir yapı...Bence şunların dile getirilmesi bile çok akıllı olmadıklarının göstergesi..
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 sene kadar önce çalışmıştım, baştan anlaştık 50 tl eft ücreti ve 3 ayda bir hesap işletim ücreti alacaklarını söylemişlerdi. Ben 50 günlük mevduat yapmıştım, 50 gün sonunda başka bankaya eft yaptırdım ve hesabıda kapadım ve bu şekil hesap hiü ödememiştim.
Merhaba,
ing bank internet sitesinde turuncu hesap için hiü alınır yazıyor, tarife bile vermişler. Daha önceki sayfalarda bazı arkadaşlar hiü yok yazıyordu. Bunun için MT ile mi konuşmak gerek, daha hesap açtırmadım.
Sevgili Forumdaşlar,
Genelde saf salak görünümlü uyanıkları malum yerlerde erkete/gözcü ve hatta istihbaratcı yaparlar. Örneğin Komiser Colombo gibi...
Aramızda pek birşey bilmiyormuş ayaklarına yatan ve söz konusu tanıma uyanlar var, lütfen bunlara karşı uyanık olun ! Tasarruf edilemeyen zamanlarınızı onlara değil kendinize ve ailenize harcayın...
Bu e-turuncu hesabi interneten acmak ve 12.75 gunluk vadeli faiz almak icin bir kart gerekiyormus.
Bu karti onceden subeden almak gerekiyor sanirim.
Bu konuda bilgisi olan var midir?
Syg,
Ankara da yer gök dere tepe vadi ova plato her yer emlak... Patlamaması mümkün mü? Milletin maaşı aidatlarını ödemeye yetmezken... Dikmen de kirada bir dairemiz var. Geçenlerde Kombisi iflas etmiş. Babamın emekli maaşı 2,000 TL... Kombi masrafı 5,000 TL yani babamın 2.5 aylık maaşı... Gerisini siz düşünün....
Elbette hala kardalar... Ama 100,000 e maal edip 2,000,000 TL ye satmak daha karlı idi....
Bu arada 800,000 TL ye elbette 100 metrekare daire olur... Ama o zaman maaşlarda 25,000 TL aylık olursa olur...
Ha maaşlar 3,000 TL ise ne kadar lüks olursa olsun 800,000 TL ye daire balondur...
2+2=4 dür...
Yazık ya bu millete üzülüyorum... Yaşamlar SOSYAL MEDYA da... Herkes de saçma sapan bir yarış... Markalı bir evde oturup markalı bir araba kullanmak için ömrünü harcıyor...
Bu kafa ile bizler asla gelişmiş ülke olamayacağız... Hepsi birer özenti olucak... Ne o şekilde gelirlerimiz var ne de hayatlarımız...
Geçip giden ise ZAMAN ve HAYATLARIMIZ...
Hala insanlar saçma sapan bilmem ne Cheff restaurantlarda sırf millete sınıf atladığını göstermek için 2 adet domates ve salatalığa 100 TL ödüyorken....
Halbu ki az gelişmişlik bizden kaynaklamıyorken; ısrar etmek... Saçmalık...
Benim sitede de aidati duyan kaciyor.
Kiralik evler aylardir kiraci bekliyor.
Syg,
Değerli arkadaşlar bugün vade oranları
YKB 11, 60
AKBANK 12, 10 HOŞGELDİN
FINANSBANK 12, 15 (Hoşgeldin daha fazla )
Benim aidatim aylik 1035 TL.
Ev mustakil, site genis.
Guvenlik, yesil alan bakimi v.s cok tutuyor.
Yiyen de vardir illa ki, yemeyen calismaz derler bu memlekette cunku.
Syg,