65 beklerken 56 oldu-k Cannnn [emoji1787]
Printable View
metro yazmayı unutmuşum ciddi sıkışma var 1.32 fiyatla sistem şiddetli al demiş YTD tabiii :):shh:
Hocam Cristiano Ronolda tadında tek vuruşluk bir hisse söyleyinde bitsin bu çilemiz. 2020 bana hiç yaramadı.bu kadar kağıt ralli yaparken bi tane tutturamadım ona yanarım. Canlı bomba olsada olur hocam. Tabi endeks müsade ederse.
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Celik hocam , otobüs petrol ve dinlenme tesislerine uğradı. Daha sonra yatırım şirketini de uğradı. Holding kaldı. Hava bozdu . Inşallah ertelemez.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn Celik Comak endeks de düzeltme bekliyormusunuz ?
Teşekkür ederim...
Akseni bugün itibariyle satıp,ceoem portföyüme dahil ettim.Fonet,kardemir d,ceoem ile yola devam.Y.t.d.Aksende 3,31 maliyet ile 5,15 çıkış yapılmıştır. Sesli düşünüyorum, al,sat,yat,kalk tavsiyesi değildir.
bu aralar işlerim cok zamanım yok hafta sonu sokağa cıkma yasağı var ..tekrar değerlendiririz hayırlı cumalar boll kazaçlar
Amin.Hayirli Cumalar hocam.
Hayırlı cumalar hocam. TKFEN için buraları destek yaparsa yukarıya doğru bir hareket başlarsa dirençleri rica ediyorum. Teşekkürler
Ahali uzun zamandır giremiyorum durumlar iyidir umarım
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Celik hocam , havaların aşırı ısınması ve korana olayı ile birlikte klima ve havalandırma için yüklü talep olacaktır. Bu durumda bu tür şirketlere talep artacaktır. Buda bist te olan safkar, kilimasan ve ALCAR için iyi olabilir . Bunların içinde en düşük primli ALCAR için iyi hedefler beklenebilinirmi ?
Sn çelik çomak ALKİM ne olur acaba?
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ıttıfh sistem al vermiş inceledim kv 3.20 hedefi mevcut YTD
hakanın mpark önümüzdeki hafta sert hareket edebilir beklenen haber geldi sağlık turizm acıklaması YTD
Ittifak holding beklentisi iyi olan kağıt. Tarım, gida , çelik kontrüksiyon , marketler zinciri, makarna, irmik ve benzeri yatırımları olan bir şirket. 2.54 üzeri kaldıkça 3.50 ye kadar kuvvetli direnç yok . Takibe alinir [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Lastik te balast ayarları iyi yapıldı. Yüksek hızda ivme lenmesi duzeldi . Inşallah devam eder .
ORGE yi unutmuşum
Mpark
sekur
emkel
orge
Sekur ilk hedef 6.00 haftaya hareketlenir. Öngörüdür, tavsiye değildir.
Üstad FLAP de teknik gideceğim diyor
Teşekkür ediyorum hocam. Yabancılar sata sata bitiremediler. İyi yonetilmedigi gibi bir kanı oluştu bende. Yabancılar bilançosu bozuk diye mi satıyorlar acaba? İnşaallah tez zamanda toparlanır da bizde kazanırız. Yukarda ilk ciddi dirençleri yazabilirseniz sevinirim. Ben 16.40 lar olarak çıkarıyorum. Sizin fikrinizi önemsiyorum. Hayırlı geceler Hocam.
celık comak üstadım Zorenin önümüzdeki dönemlerdeki temel beklentileri yatımcılarının 20 yıllık ızdırabını biraz dindirecek gibi,bu da benim orta vadeli haftalık hisse paylaşımım,teknik olarak ne dersiniz.
Merhaba
Hayırlı ramazanlar
Yünsa hakkında görüşünüz nedir?