1,5 ay içinde fazlasıyla telafi eder....Tabiiki karlılığındaki artış oranları da çok önemli.....keşke TSKB nin tutturduğu karlılık yükseliş oranlarını bu da yakalasa...
Printable View
Yeni hedefte muhtemelen önceki tepesinin en az % 50 yukarısı olacaktır...Dolar bazlı büyük hedefler şimdilik çok zor fakat Vakıfbank'ın ve dolaylı olarak da Bankacılık sektörünün önümüzdeki 2-3 ay içindeki fiyat hareketi çok iyi takip edilmelidir....Sektör, enteresan gelişmelere gebe...
3 lerde banka hissesi olur mu? Sabır.
Gesendet von meinem SM-S918B mit Tapatalk
günkte 4.32 üzeri 2 kapanış gelir ise düzeltme beklemek pek akılcı olmaz.. ancak günlükte 4.24 altı kapanışlar ile haftalıkların ihtiyacı olan düzeltme gelebilir.. bu düzeltme 4.07 altında 2-3 hafta sürerse haftalıklar olağan üstü bir güzelliğe bürünebilir.. 3.94 ise oldukça güzel bir alım yeri olabilir... bu olası bir senaryo... gerçekleşirse topa girerim yoksa diğer elde beyaz mendil.. iyi çalışmalar..
günlükte olası düzeltme ararken kısa taramada ben gidebilirim diyor.. :kahkah: takip, yakın takıp oldu..
https://i.hizliresim.com/7a7x7c4.png
SKBNK şeker gibi oldu,, 4.87 üzeri güzel..
Şeker
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav şeker 5 e katladı da
Şekerin iki katı kadar birim fiyatı olan Hİİ CC GİTMEYEN ALBARAKA NE OLDU
Aaaa...KKK..
Sekerbank [emoji780][emoji780][emoji780][emoji780][emoji780]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne olduğuna dair en ufak bir fikri olan var mı? Kaç gündür taban taban gidiyor arkadaşlar?
Gubre Fb./İs Gayrimenkul Yo/Sekerbank ta vs mali olan biri aciga duşmüs deniyor..Boyle ise bir kisi nasil bukadar mal alabiliyor..Ben Sekerbank ta 2/3 taban gormusumdurde 4/5/6 taban yuh denir .Ortaklarin mal almasi yasakmi? Bi el atsalar bi zahmet.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şeker olan adını acı şeker olarak acilen değiştirmeli yok adım aynı kalsın diyorsa 10 tl üzerine atmalı
Yav arkadaş..pd dd kâr vs vs.... Zamanında bu bankanın iki katı kadar birim fiyatı olan ALBARAKA YA BİR BAKİN
....
2024 te Bi cacık olurmu bundan olursa şekerli cacık olur. Kanlıca yoğurdu gibi
5.54 temettü verdi garip
alla alla bofa 2 gundur yapıştı tahtaya mal alıyor . ilginç.
SPK:
"Sermaye piyasasının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir ortamda işleyişinin ve gelişmesinin sağlanması, yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunmasını teminen, Borsa İstanbul'da gerçekleştirilen işlemler, Kurulumuz ve Borsa İstanbul tarafından anlık takip edilirken, piyasa bozucu eylemlere karşı gözetim ve denetim faaliyetleri Kurulumuz tarafından sürekli olarak yerine getirilmektedir. Bu kapsamda Şekerbank T.A.Ş. pay piyasasında son günlerde gerçekleşen fiyat hareketleriyle ilgili olarak 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 106 ncı ve 104 üncü maddeleri kapsamında Kurulumuzca inceleme başlatılmıştır.