Haahaaa :kahkah: Muhterem Stockholm sendromundan muzdarip.
Printable View
Yahu memleket amok koşucu olmuş. Bana mı yakıştıramıyorsunuz? :)
KRVGD ye öneri mi götürsek? Çocuk festivali yanı sıra SÖĞÜŞ(lenenler) festivali mi düzenlese.
Domat söğüş, soğan söğüş, patos söğüş özellikle acı biberli beyin söğüş makbule geçerdi.
KRVGD den yeni yatırım, satış anlaşmaları, şirket satın alımı, şirketin vizyon hikayeleri bildirimleri bekliyoruz KAP da. Tez elden…
BİST100 1100, 1000 seviyelerinden önce iflah olmaz. Aradaki tepki ne kadar olur bilinmez. %23.6, %38,2 fazlası yok.
Her devrin bir sonu vardır buraya kadarmış. Muhtemelen çok canlar yanacak :wave:
Boğa piyasasında KY olası kazancı kendi becerisi sanır. :wu:
Zarar şimdidden 50 yi buldu. Du bakalı nerde stop diyecek.
Buralardan dönmek lazım artık
Hikaye çoktan yazılmış ben yazınca hep üstüme gelindi gene yazıyorum durum dıramatikleşmeye devam edicek gibi uzun vadeciler için sorun yok ama bu hissenin speği küçük yatırımcıya bir kuruş kazandırma niyeti yok beduamı dersiniz başka bişeymi bilemem artık ama bu ramazan ayında budurumu yaşatanlar beter olurlar inşallah buraya ümit bağlayıp üçbeş kuruşuna gözdikenlere zehir zıkkım olsun hep yazdım haberler hareketler yukardan malı hisseyi sattılar tahminim düşüncem 15,58 yukarı kırmadığı takdirde 14 ve hep diyorum halka arz fiyatına ordaki gap ları kapatma bahanesiyle basacaklar gibi çünki tahta yapan aç gözlüler yukardan satıkları hisseleri buradan toplayacaklardır.Haberlerin artık suyu çıkmış bir firma gene hep dediğim gibi bu gelen haberler bir başka hissede olsa şuan hisse emin olun 100 ve üstü olmuştu bunlar halka arzdaki hisseleri toplayamadıkları için hisseyi p** ç edecekler temettü bedelsiz hisse 3-4 gelirse şaşırmayın korkutmak işin yazmıyorum inşallah olmaz ama bu kansızlar bir kıruş için herşeyi yapan insanlar.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Cünkü adamlar or** çocuğu olmak için eğitim almışlar
Neden spk el atmıyor atmaz çünki onlarda göstermelik cezalar kesip paylarını alacaklar ben bile hissede dönen dolapları anlıyorumda spk mı anlamıycak çok düşündürücü allah birgün bu haksız kazancın hesabını sormayacakmı sanırlar
Borsada aşağı yada yukarı giderken olmaz diye bir şey yok.Ben şirketi beğeniyorum.İnşallah güzel yerlere gidecek.Şu an piyasa bizim bilmediğimiz bir şeyi fiyatlıyor.Artık kabine değeşikliği mi ,başka bir şey mi ky olarak bilmek zor
Bu şirket son dönem halka açılanlar arasında en düzgün olan şirket. Büyüme deseniz var, karlılık artışı deseniz var, temettü deseniz var, doğru yönetim deseniz var, var oğlu var. Şu an fiyatın böyle geri gelmesinin benim gördüğüm tek sebebi halka arzda alıp kısadan köşe dönme hayalleri kuran borsayla yeni tanışmış zevatın hisselerini panikle satıyor oluşu. Ancak öyle ya da böyle karşılanıyor satışlar. Tabi genel atmosfer puslu olunca alıcılar fırsattan istifade ederek düşük fiyatlarda toplamak istiyor. Dönüşü sert olur diye düşünüyorum, zira aşırı satım bölgesinde artık.
Endeks dusus trendine tam anlamiyla girdi. Hergun azar azar yedirmeye devam edecek gibi. Devecide bunu cok guzel kullaniyor. Daha da dusecek net yani. Cok kisiyi batiracak bu hisse demedi demeyin.
Ben bir SPEKim. Levend de bir SPEK dir. Kendisini camii avlusunda sanan küfürbaz da bir spektir.
spekülasyon ile manipülasyon arasındaki farkı ayırt etmekten aciz, sözüm ona dini bütün müslüman Ona buna bel altı saydırmaktan başka hüneri yok. Ayıp denilen bir şey var yahu.
Ahlak iki bacak arasında m dır? ****** çocuğu olmak niye aşağılayıcı olsun. Ben ne ****** tanırım(bütün hayat kadınlarından özür dilerim) Ben dini bütün müslümanım diyenden, daha ahlaklı, dürüst, sözünün eri, dobradır.
Karakter bozuksa hissede şirkette bozuktur neyi satın alır bilmem ama küçük yatırımcıyı düşmanı oldukları kesin bu hisse 9 kadar gelmesse bende hiç bişey bilmiyorum adamların içinde adilik var çünki. Kısa ve öz uzatmayacam herkeze geçmiş olsun hisse pi**ç olmuştur.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
şimdiden 50 bin zarar yazdığını söyleyen adam ağzını açmıyor, bir daha burada yazmayacağını söyleyen kripto zata ne oluyor? kişilerin bel altı galiz küfürlerle üçüncü kişiler adına mı ? sana bu hakkı kim veriyor, kim senden böyle birşey istedi? İnsanların psikolojiyle oynama hakkına nerden buluyorsun? Saçma sapan yazılarınla.
Bilanço analizi mi yaptın, teknik analiz mi yaptın ki. yatırım tavsiyesi olmasın. İpe sapa gelmez laf kalabalığı bile denmez.
Ulan sizden başka bu derece küfürbaz olan kim var yahu. Edep ya. Ölü evinin yasçısı mısın?
Sıkıntı var demek damar damar üstüne basmış haberimiz yok. Spekilasyon ve manipilasyon nedir bilmiyoruz ama ortada bi şeref yoksunluğu olduğuda belli onun içinde sizler gibi büyük ünüversiteler bitirmeye gerek yok ve vebal almak iyi bişey değildir.
kim ki; vebal, ahlaksızlık, namussuzluktan, bahseder, bil ki, bildiği ve yaptığı en iyi şey bizzat bu vasıflarıdır.
Sizin her tarafınız haber olsa ne yazar? Damar basmış. Cehalet timsali.
Biz cahiller sizin gibi cicili bicili laflarla insanları uyutamıyoruz çünki bizde içimizde sahtekarlık yok
Kaç lotunuz var sizin?
Hangi seviyeden aldınsa, virman yapalım. aldığınız fiyata ben alıyorum. Yeter ki, burada insanların duygularıyla, psikolojisiyle oynama, küfürlerini de git kendi mahallende yap.
Aracı kurumunu, açık adını soyadını ver, ben iş yatırıma alım için talimat vereceğim. Bekliyorum.
Panik yok verecek malda yok indiği gibi çıkar giden birazcık zaman olur sıkıntı yapmayın
Dün 16.32 400 lot ilave yaptık bugün hale bak. Olsa bugün köklecoin yaparım emme.
vermeyince mabud neylesin mahmut Şu an full kervan dayım zerre kadar da korkum yok.
Zaman sadece birazcık zaman
Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam
olmadı bebeto
online çocuk festivali yaparken oldu mu bu :)
---Keşke bedelsiz yapacagina 1 sene satmamak koşuluyla 16-20 arasindan 3 milyon adet hisse alimi yapsa..bunu yapacam desin tahta kendisine gelir..
---Bedelsiz onceden iyiydi ama suan spk sagolsun her hafta 76626363 halka arz yaptığı icin piyasa da para kalmadi.
Bedelsiz sonrasi lot sayisi artacak kademeleri kaldirmak daha da zor olur.
Bugun mesela 18.50 ortalamayla 250 bin lot hisse alan Anadolu, 15.60 ortlamayla 200 bin lotunu satti. Tahtaya kim gelse kolunu kaptirdi.. enteresan bir sirket.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahta yapıcının tarzı biraz sert. örneğin biri satmaya başladığı zaman acımadan aşağıya vurdurup kademeleri de boşaltıyor. adam resmen satmak için almayın diyor yani. piyasa öncü sinyallerini çok iyi takip ediyor.
ama işte adam hala tam hakim olamadı bence. görünüşe göre citi ve emeklilik fonları sat al yaptılar. yatırım fonları kısmında biraz kıpırdanma var.
açıkçası son zamanların en eli yüzü düzgün halka arz edilen firması bu. etrafımdakilere şekerlerinden dağıtıyorum. aldığım dönüşler çok iyi.
Beni asıl endişelendiren endeksin durumu. Ayılar hâlihazırda çok güçlü. Boğalar arasında huzursuzluk olduğuna dair önemli belirtiler var. Para tek bir yöne akıyor. Borsadan çıkıyor. Artı, hisse senedine girmiş olan para borsadan çıkmak için daha da sabırsız bir hale geldi.
TL. bazında bist100, 2014 den gelen alt trend destek çizgisi 950, 1000 seviyelerinden geçiyor. Mayıs 2019 ve Mart 2020 de iki kez test edildi. Tekrar bu seviyelerin test edilme olasılığı hiç yabana atılmamalı. Bu durumda yukarı seviyelerde fazla maliyet oluşmadığı yeni kote olmuş KRVGD daha çok etkilenmesi kuvvetle muhtemel gibi görünüyor.
Sembolik alış yapsa bile yeter patron. Güven tazelemis oluruz. Avrupa da şirket satın alma haberi de her an gelebilir. 2021 beklentilerinde satın alma dahil edilmemişti. Anladığım kadarı ile yakında bitmeli ve üretime baslamalilar ki 2021 rakamlarını guncellesinler. Piyasa toplarsa hızlı tepki veririz.