bilanço....:whistling:
ytd
Printable View
bilanço....:whistling:
ytd
Varmı bir hbr beklenti.. ?
Batık izmir demir çeliğin batık dagi giyimin,milletin parasını koç metalurji ve izenerji ile çarpan şirketlerin patronu MAHMUT NEDİM KOÇ 30 milyon lot almış.Tahta da ondan başka alıcı yok,çıkarıp kucağa verecek işlem yasağı bittiğinde.Şaraba kökledikçe mal çiziyor urfalı…
Şirket aldığı karar doğrultusunda geri alım programını uygulamasını bekliyoruz. Yönetimin yatırımcının yanında olduğunu umut ediyoruz,son düşüş moral bozdu.
Grafiği incelediğimde, bugün borsa yükselişte olmasına rağmen grafiğine uyuyor. Daha düşüş trendine devam. Başını en aşağı %1-%2 arası yukarı çevirince ilgilenilebilinir. Şimdi alanı üzerler. Akşam 45.600 un altında kapanış bekliyorum.
46.340 kadar baskılayıp düşürdüler. Bugün cılız tepki çıkışlar var, ama tepesine vuracaklar gibi. Bugünde ven düşüş bekliyorum. Düşük işlem hacmi ile düşüşler sonraki günler için değerlendirilmeli. Bu hafta akşam kapanışta alınanlar sabah seansında 0.2TL karla satıp hareket yaratıyorlar . 45.340'nın altını bekliyorum.
Tahtaya ilgi var ama sanki tahta yapıcısı çıksın istemiyor gibi. Elinde senet olanlar borsa izlemesin.Sonra 50 yi geçirip ellerine verecekler. Hızlı bir yükseliş için baskıladıklarını düşünüyorum. Bakalım 45 in altına getirebilecekler mi
Kendi haline bıraksa çıkacak ama çıksın istenilmiyor gibi, 45.340 alıcı geldi birazdan yine tepesine vurmalarını bekliyorum.
46.140 şu an. Bu diğer hisseleri göre altta kaldı. Seans sonuna doğru bakalım ne yapacak. Tepesine mi vuracaklar yoksa kendi haline mi bırakacaklar. Kendi haline bıraksalar 47'yi aşacak gibi
Kendi haline birakildimi 50 yi așacak gibi ama sanki özellikle birileri çıksın istemiyor gibi. Ya da hissenin grafiğine göre oynayıp dünkü çıkışı realize etme peşindeler.
Şirket geri alım pogramını bugün uygulamayıp ta ne zaman uygulayacak. Hissse devre kesti tabana gidiyor...
Teşekkürler bugün şirket 150 bin lot geri alım yaptı...
Tahtada çakallar dans etsin ama yöneticilerimiz uyumasın ve bunlara bu fırsatı vermesin...
Geri alım pogramı neden uygulanmıyor taban olmasını mı bekliyorsunuz...
Bugün de tahtada çakallar dans ediyor, yükselen piyasada ters hareket etmede ve aşağı sürmede çok başarılılar, nerede yönetim ve yönetimin alım programı...
Hisse 55 ten 42 lere geldi geri alım için daha ne gerekiyor....
Ağaoğlu ile Muğla milas arsası üzerinde yaptıkları anlaşma nerdeyse bir asır oldu, hala projede bir ayılım gelişme yok.
arkadaşlar..
malınıza sahip çıkın bile demem...
........üstünde oturuyorsunuz..
bitler bile bunu yanında kıkırazyınbstreacz
ytd ytd
[IMG]https://i.hizliresim.com/o8dc6hk.JPG[/IMG]
Net kar bir önceki seneye göre % 18 oranında az gelmiş. Satışlar % 41 favök ise % 23 artmış. Muhtemelen enflasyon muhasebesi sonucu net kâr'da bir düşüş görünüyor.
Pek çok şirket ve holding bilançoları ile kıyaslandığında, başarılı sayılabilecek bir bilanço.
Fiyatı bu kadar oynak hissemi olur ya.... kurtuldum meretten... spek kendi çalsın kendi oynasın
[IMG]https://i.hizliresim.com/lxki28z.JPG[/IMG]
Bilanço analizine daha geniş perspektiften bakmak gerekirse;
Net kar bir önceki seneye göre % 18 oranında az gelmiş. Satışlar % 41 favök ise % 23 artmış.
Dönen varlıklar ile özkaynaklarda artış görünüyor, Borçlarda ize azalma olmuş.
[IMG]https://i.hizliresim.com/qrnfw0d.png[/IMG]
Şirket websitesi arsa projelerinde henüz bir somut adım yok
Hareket var ama sebep..?