cümleten iyi geceler iyi pazarlar
Printable View
cümleten iyi geceler iyi pazarlar
İyi çalışmalar hocam pohol ve cment hakkında ki görüşünüz nedir
Sayin Comak ve degerli arkadaslar;
Etyat ve ismen icin yorumunuzu rica edebilir miyim?
Bu yıl ilk 3 çeyrekte - 4.975.489 zarar açıklamış.
Hakan hocam selemlar acaba bu hafta yunsa ve dgklb durumu ne yönde olur..
Herkese merhabalar elimde bulunan şu kağıtlar için yorumlarınızı merak ediyorum.
KENT. FENER. BALAT. ÖZBAL
Yunsa 16.20 önemli 17.30 a kadar yolu var.
Dgklb takip ettiğim bir hisse değil fikrim yok
Arkadaşlar Senkron konusunda hiç bir kişi Çelik Hoca ya inanıp alım yapmadı. Fırsat kaçınca herkes Hoca dan yeni bir senkron bulması için yazdı durdu. O da araştırdı emek sarf etti ve bir hisse söyledi..
Ancak beklediği tarzda bir teşekkür veya ciddi bir geri dönüş yazısı olmayınca kırıldı sanırım kendisi..
Yıllık ve haftalık listesi hazır zaten..
Bir müddet Hoca nın da dinlenmesine izin verelim. İşi de yoğun sanırım. Enerjisini toplayıp faydalı paylaşımlarıyla tekrar bizimle olacaktır inşallah...
Çelik Hocamı üzmek benim haddime değildir. Kendisi yapmış olduğu çalışmaları forumda bulunanlar zarar etmesin diye ince eleyip sık dokur. Ufak tefek yanlış anlaşılmalar olur insanın doğasında bu vardır. Yazış olduğu hissenin haftalık ve günlük tekniği mükemmel ben temel analizden anlamam temel analizi Mebes Bey e soracaktı :) ben de espri yapayım dedim.
Hakan hocam . Sanel %99 halka arz edilmiş bir hisse . Aslında öz sermaye problemi biraz var . Enerji ihaleleri alan ve bunları takip eden bir firma . Pano, elektrik tesisleri imal edip bunların montaj ve tahahhut işlemlerini yapıyor. Ülkemizde birçok çok büyük sanayi şirketinin işlerini yapmıştır. Yapmaya devam etmektedir . Işleri gayet güzeldir. Yurt dışında da işler yaptığını biliyorum . Pandemi sürecinde yurt dışı islemleri azalması olsada , yurt içi gayet iyi dır. Finanslarında ozermayede ufak bir problem görülmektedir. Iyi bir ihale ile gayet iyi olur . Her halükarda 3.73 üzeri kapatmalı. 4 üstü güzelleşir.
Mesaj kutusu toplu nasıl siliniyor tek tek mi silecem bilgisi olan var mı
çelik hocanın hafta sonu kripto para listesi ve cuma gününden pazar günü saat 23:15 e kadar olan takipte bıraktıkları kar marjları
CTCUSD %+1.29
MDAUSD %+16.72
MITHUSD %-1.08
CNDUSDT %+75,7
VLXUSD %+8
BIZZUSD %+1,62
FCT2USD %+15.85
SENSOUSD %+5.72
XVSBUSD %+61
KLAYUSD %9.78
amatör olarak çelik hocanın verdiği ödevi elimden geldigince yerine getirmeye çalıştım yanlışlarım olabilir iniş çıkışlar kagıtlarda hala devam etmekte 23:1 5 e kadar yapılmıs bir tablodur forumun ve çelik hocanın bilgilerine sunarım
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rica ederim hocam ben teşekkür ederim sayenizde bir şeyler öğreniyoruz aynı zamanda da kazaniyoruz ...SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celik hocam merhaba , siz herhangi bir kağıdı sebepsiz söylemezsiniz. Alıp almamak kişileri bağlar. Sağlık işi ile uğraştıklarını öğrendim. Araç şarj istasyonları ve donanımları ve yenilebilir enerji ile ilgili gelişmelerde var olduğunu okudum . Diyaliz merkezleri var .. 3.73 direnci var . 4 üstü güzelleşir....
Celik hocam Bsoke takibiniz deydi ucuz kaldı. Limanı olan bu şirket için ne düşünüyorsunuz...
şöyle birşeyler var ama bakalım yarın belli olur
https://twitter.com/HisseOnerileri/s...031962625?s=20
Mebes bey liman btcime ait diye biliyorum ben...
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam ASELSAN ile ilgili bir değerlendirme yapabilir misiniz ,yazın bölündükten sonra ciddi bir hareket yapmadı yirmi üzerine bir türlü atamıyor .
sanko
usak
bntas
trgyo
glyho
ıhlgm
dgklb
mtryo
MNDRS
Atlas
Cümleten iyi geceler işlerim var ve cok yoğunum bu nedenle 1.2 hafta dinlenmeyi düşünüyorum sizlere bol kazançlar ...
Iyi geceler . Allaha emanet ...
iyi geceler hocam bakalbilirseniz bir katmr bakabikirmisiniz
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.