aşağı yukarı yön olmadan 5 keredir vobu sallıyor..buna dur diyecek kimse yok?
tamamen ky. çarpma üzerine kurulu
Printable View
aşağı yukarı yön olmadan 5 keredir vobu sallıyor..buna dur diyecek kimse yok?
tamamen ky. çarpma üzerine kurulu
Acayip Bi piyasa var ya.... Dengesiz, düşüşü düşüş değil, çıkışı çıkış değil, kafasına göre takılıyor sanki, rakıyı fazla mı kaçırdı bu pala, hatun mu yamuk yaptı palayla, nedir anlamadım
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bist 100 de sanki benzin bitti , gaz bitti emareleri var..çok zorluyor ama güç yok..
yarın büyük ihtimalle açılışta yüzde 1 yapıp yavaş yavaş aşağı salacaklar. xu30 hafta boyunca 1650 üzerinde kalamadı.
ytd
bofa garanı fena zopalıyor...
çizer bu uyuz şimdi 167 ye kadar.
düşecek düşmesine de, bizi indirsin tepesinden diye uğraşıyor.
Arkadaşlar haftalık dth lara bakarken, manşete değil detaya bakın.
Veriden, parite etkisini ve ons altın değişimini ayıklayıp, net değişime bakın...2,1 milyar azalıştan bu etkileri ayırıp, net değişime bakınca azalma 850 milyon usd...büyük bir değişim sayılmaz.
7 civarında dth larda çözülme duraklar, büyük ihtimal 7 altına inersek MB alım ihalelerine başlar...6,9-7 arası güzel bir dip yapabilir usdtl.
Hahahaha doğru dersin hatalı yazdım bu kadar fevriyete gerenk yok ben temelciyim ama banka temelinden pek anlamam hep söylerim. Yine de hulk ve ykb taşıyorum bilmeden para kazanırız bakarsın iyi miSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Deniz43 çok güzel detaylı yazmış zaten pek değişiklik yok.
Uzun süre yataya bağlaması lazım dolaro ne yukarı ne aşağı o zaman hareket olabilir belki ama ona da kendi gücü yok taşıma paraya güvenmesi lazım.
Bu arada 165.xx tüm lonkler flatlenmis iş güç var bakamıyorum. Halk alım yazmıştım gelmiş. Akşam bakarız artık herkese bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anladığım bugün çıkmayacak borsamız...abd borsaları bu akşam yada yarın düzelmeye gitmesi gerekiyor....dostlar dikkatli olalım....
Cahocan,
1000 tl şirket kurduk ortak, sen ile ben. Defter değerimiz nedir ? 1000 TL
1 hisse sende 1 hisse bende var. Toplam 2 hisse.
Piyasa ise 250 tl öneriyor hisse başına. Bize ne ama bir bildikleri vardır diyelim.
2 hisse x 250 tl = 500 TL de piyasa değerimiz var. Satıp kaçsak şirketi 500 tl ederimiz var.
PD/DD = 500/1000 = 0.50
---------------------------
Aradan zaman geçti.
Ben 1000 tl daha para koydum sermayeye sana tabiki hisse vermedim. Defter değerimizi 2000 tl yaptım.
Kendime 4 hisse ayarladım çünkü piyasa 250 tl diyor hala.
(4 yeni hisse + 2 hisse eski)x 250 tl = 1500 tl piyasa değerimiz oldu.
PD/DD = 1500/2000 = 0.75
Yeni oran eski orandan fazla oldu şimdi.
Son durum. Bende 5, sende 1 hisse var. Ben para koydum risk aldım. Sana da dedimki sermaye koyma git hisse al.
yıkıl artık yıkılacası, bir müjde ayağına ara gazı aldın, aldığın gibi ver
15.20 maliyetle eregl bilançoyu bekliyorum.:)
Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
alan razı veren razı ise sıkıntı yok :halay:
SPOT kapanış (son 50 dk ya -330 mlyn ile giren BOFA günü +11.4 mlyn ile tamamladı)
https://i.hizliresim.com/TZZpN2.png
thyao üçgen düzeltmesini tamamladı.12,24 ten long
2 seçenek var. 2 si de aynı kapıya çıkıyor gerçi :)
https://i.hizliresim.com/frEX7Q.png
https://i.hizliresim.com/sXwlgz.png
üçgen alçanını kırdığında pozisyonumu artırırım. alt çizginin altı stop.
5-10 kuruş riske karşı 30-40 kuruşluk marj var.
O zaman benim hesap doğru imiş, bilmeyen halimle caho dan çok mu biliyorum? iyiymiş. Bedelli yapması gerekirdi tahsisli hak gaspı bana göre.
He beni ilgilendirmez, ekmeğime bakarım paso mal alıyoruz hayırlısı olsun.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa değeri baktın dahada düşüyor, (secbul abinin deyimiyle piyasa değerini madem piyasa belirliyor) ilerleyen aylarda yap bi tahsisli daha, ohhh mis mis
İsdemir 2.423.349.000...
Son çeyrek 1.354.000.000...
Maşallah...
Hadi bakalım Ereğli...
Yarın büyük barlı bir gün 😊
Ereğli 3.309.083.000 ...
Haftalık ilave faiz tutarı nasıl 5 milyar oluyor ki?
Ve en önemlisi;
Ereğli 1.85 nakit temettü
İsdemir, 1.28 nakit temettü...
Ereğli borsanın kralı, helal olsun adamlara, satınalmayı vb bahane etmeden maksimum temettüyü ödediler ...
Tüpraş;
2.493.511.000 zarar...
Son çeyrek yaklaşık 377 Milyona inmiş zarar...