Dün 42551 olan vaka sayısı bugün 49584’e ulaştı .. Bu yeni vaka sayısı rekoru ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5250aa65d1.jpg
Printable View
Dün 42551 olan vaka sayısı bugün 49584’e ulaştı .. Bu yeni vaka sayısı rekoru ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5250aa65d1.jpg
''Emekli amirallerin evlerinde yapılan aramada muhtemel bir darbeye hazırlık amaçlı 25 adet baston, 42 çift takma diş, 98 adet yakın ve uzak menzilli gözlük, 17 adet tekerlekli sandalye, 300 adet patlamaya hazır mısır tanesi bulunmuş.''
facebooktan
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah dedimdi..
Bugün hepsi düstü..
Öpen öpene...
Yorumculara inanmayın...dinlemeyin bile...
Atalarimız demiş "zaman kötü......" diye.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bulumnerg'deki yorumcularin da alayi yalanci...
Simdi seyrediyorum hala 13-16% enflasyondan bahsediyorlar...
Bunlarin soyleyecekleri seyler bir kararname ile yayinlanip ellerine veriliyor sanirim...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Leblebiciler yakti butun ulkeyi....ölen insanlarin hesabini kim verecek SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin kabile toplantisi sart oldu..
günün bombası büyükelçi.
ama ahali emeklilere takılmış durumda.
İBB Mezarlık verilerine göre, İstanbul’da son 24 saatte 302 kişi hayatını kaybetti. 104’ü kayıtlara 'bulaşıcı hastalık' olarak geçti.
İsmail Küçükkaya : TFF Başkanı Nihat Özdemir’le konuştum. Dün Ankaradaki toplantıda futbolcularının aşılanma kararı alınmış. Ve futbolcuların aşılama çalışmaları başlıyormuş.
Şaka herhalde .. :notr:
Memlekette her gun en az 1000 kisi covidden ölüyorSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EMA, AstraZeneca'nın COVID aşısı için bugün saat 17.00 basın toplantısı düzenleyecek
Erdoğan:
- Son dönemde bir miktar artış gösteren enflasyonu yeniden tek haneye düşürmekte kararlıyız, bunu başaracağız
- Faizleri de tek haneli rakamlara indirmekte kararlıyız
Erdoğan:
- Bankacılık sektörümüz büyüme ve kalkınmamızı destekleyen bir konumda bulunuyor
- Bankacılık sektörümüz takipteki alacak oranı Şubat'ta yüzde 4 seviyesindedir
- Bankacılık sektörünün döviz pozisyon açığı olmadığı gibi, yaklaşık 6 milyar dolar fazlası mevcuttur
: Kanal İstanbul ile ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. Kanalın iki yakasına 500 bin nüfuslu şehir kurulacak.
Erdoğan : İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul'u yapacağız
Yasasin
Faiz tek haneye inecekmis
.......
Dolar duble
Enflasyon threesome [emoji23][emoji23]
Erdoğan : Kanal istanbula başlıyoruz , uzunluk 45 km, derinlik 21 metre, su yüzeyi 360 metre olacak"
Adamlar inatla ,Betondan başka dost tanımıyoruz diyorlar..
İllaki ,Bu millete O Kazığı (katar istanbul.) çakacaklar..!!
Seçme 2 yıl kalmış, seçilemezlerse gelenlerin projeyi rafa kaldiracağı ortada...
İhaleyi yapayim başlayalim dese o bile yetişmez..
Kaldiki yapacak para da yok...
Yağmasakta gürleyelim, başka bir şey degil...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben zaten işin finans kısmını nasıl halledecekler merak ediyorum. Esnafa dağıtacak 1000 TL bulunamazken bu proje neyin nesidir.
Sadece bu gereksiz projeleri iptal etseler ve kamudaki israfı önleseler ülkede ciddi kaynak ortaya çıkar. Ama gerçekten virüs bir yandan ekonomi bir yandan ciddi anlamda umutsuzluğa kapıldım kendi adıma.
Hukuk, insan hakları, laiklik vb konularda endişelenecek psikoloji bile kalmıyor insanda...
Konya’da askeri bir uçağın düştüğü ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi