sanki yarın şey bulamayacaklarmış gibi bugün ucuz diye şeye saldırıyorlar bugün yarından ucuz şey :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Printable View
sanki yarın şey bulamayacaklarmış gibi bugün ucuz diye şeye saldırıyorlar bugün yarından ucuz şey :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Sana bademcuk hareketlerini öğrettik piyasada güzelde öğrendin güzel analizlerde çıkardın , yalnız bademcuk U dönüşlerinide öğren:)Yav geçen gelen Araplar 15 temmuz finansörü değilmiydi , bak şimdi aynı hikaye one minute İsraile , Mısırlı lara yapıcaz sen hala omu bumu diyorsun uyan gundi:kahkah:
Bunun iyi yani yok konusmalarn yapilanlarin ancak tek kurtarir yani var .
Dolar 2 3 5 iken dolari satin hepiniz batacaksnz dolar tasimayn tl de kalin dedi . Dolar uctu herkes batti .
Simdide 20 yil sonra ekonomi okudugu aklina geldi dolar ucuyor 13 15 gidiyor ihracat artiyor diyip milleti mallandiriyormu diye dusunuyorm .
12.80 kanıksandı. eşik rakam kaç acaba
hazinein dövize endeksli ve altına endeksli tahvilleri vardı her geçen gün kur artışından bu borçlar da artıyor nereden nasıl ödenecek :vk:
dolar yukarı Aselsan aşağı. Aselsan yukarı dolar aşağı. :))
Gundi,
Bademcukler için ne dedim burada aylardır bir ellerinde borsa , bir ellerinde dolar ,
bak bunların maliyeti 3-4 dolarda unutma bunları ,
İsrail demek ortadoğu demek , Mısır demek Akdeniz demek , sırada ESET var demedi deme :)
bir sonraki duruşmada Kavala var Avrupa için yeterki koltuk kalsın.
bak okadar olay oluyor %31 ankette oyları amaç onları tutmak çözülmeyi durdurmak .
sana gelecekler, öde bu dövizleri altınları diyecekler, eller yukarı diyecekler, sökül paraları diyecekler
hazır ortam 90lara dönmüşken, bi aktif vergisi yakışır, dyp/chp hükümeti kriz patlayınca aktif vergisi salmıştı- her şirket aktiflerinin yüzde 5 kadar vergi ödeyecek.. arkadaşın biri başka birinin malı için fatura kesmişti mütevazı şirketinden, giren malın çıkışı yapılamadan vergi çıkınca, 7 sülalesini satsa ödeyemeyeceği bi vergi borcu çıkmıştı.. 2011 vergi affına kadar vergi borçlusu kaldı, sonra 36 taksit ödedi bitirdi temizlendi
Damat hiç bir zaman yapılmayan bir iyilik yapmıştı devlete
İç borçlanmayı dolarla yapmıştı.
O dolarla faiz verenler ne hayırla anıyorlardır.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleşik Arap Emirlikleri ile aramızda nasıl adımlar atıldıysa, İsrail ve Mısır ile de buna benzer adımlar atacağız.
— Cumhurbaşkanı Erdoğan | Reuters
Dis politikada reizi dogru cizgiye ceken dis isleri ekibini kutlarim.....
Birde ekonomide onu dogru cizgiye ceken bir ekib olsa ne iyi olurdu.
Tukurdugunu yalama meshur bunlarda. Biden masaya vurdu bunlari yap gel bakiyim once diyeSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İran üzerine yürüyecek Bıden.
İsrail Arap tarafı seçiliyor..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
önce cephane yakarsın sonra şeye endeksli borçlanırsın sonra şeyi yukarı çekersin düşmemesi için ne gerekirse yaparsın bunun adına servet transferi denir pala bey :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
iran çine yaslandı komple, başka şans bırakmadı bize, abd-çin hattındaki çekişmede ilk tercihini batıdan yana kullandı türkiye de.. reisin pan-islamist çizgiyi terk edip, pan-turanist yürüyüşüne başlaması doğru hareket bence- türk devletler teşkilatı çinliler kadar iranlılarda da tehdit algısı oluşturur.. irana biraz sert yapma karşılığılında körfezden koruma haracı tahsil edecek .. fair trade
arkadaş bu nedir ya ?? yine mi bamya, napacak bu shortçular, taş mı yiyecek
akçay ne diyosun, seans sonu şöyle okkalı bi satış gelir mi, şöyle okumuş çocukların diz-çökertici tabir ettiği cinsten sağlam bi satış gelir mi, ne diyosun ?
Bisttin palası yardırdı gidiyor,
yılanoğlu pala sının neyi eksik, sende yardır yılanoğluuuu
pala shortçuların neslini kurutana, kendisi tek shortçu kalana kadar devam edecek heralde
Hisse filan uğraşılmaz bu zamanda . Devletine ülkene güvenip dolar alacam . :)
ikibine doğru diye dergi vardı eskiden, king oynarken çok ceza alıp puanı -2000 e doğru giden arkadaşlar için hatırlatma yapar -şakir yine ikibine doğru okuyor" diye latife ederdik
1960 kırarsa 2000 kadar önünde engel yok" diye yazacaktım 2 saat evvel, vaz geçtim, milleti etkilemek istemedim, böyle de dobrayım işte :)
Halen mevcut ekonomik programa %39 destek çıkıyor anketlerde.
https://twitter.com/nonurkuru/status...694922752?s=24
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/85vq5ex.PNG
1970 kapattığım shortları 1980 den yerine koydum.
1980 short
Hadi yavrum bağla şunu tavana:)
Havayolları yukarı amerikada...
%4-5 ler görülebilir...
https://i.hizliresim.com/dg18q77.jpg
toaso long açtım, çünkü herkes short kollama güdüsüyle bakıyo toaso chartına..
karşıt yatırımcıyım derdi kentuf, en makbul iki indikatör rsi-macd-stoch. neyse, o indikatörler al verdiğinde, satış için fırsat kollamaya başlamak şeklinde.. bu mantıkla longladım toaso 80-81 arası maliyetle
newyork 17.30 mu açılıyodu ?
eskiden ny başlayınca rengini belli ederdi piyasa, bakalım nasıl oynayacak gün sonunu ?
shortörü kollayacak ona güven mi telakki edecek, yoksa ciyaklatacak mı shortörleri ?
endeks +1,87% olmuş....
ya işte biz de onu konuşuyoduk,
-bazıları diyo ki, işte dolar olmuş bilmem kaç TL, millet ekmek arabalar benzin kuyruğunda, temeli bozuk artık düşmesi lazım yalandan yüzde 20 zam yaptılar fiyata bi ayda, bizi mi kandırıyolar ?
-öbürleri diyo ki, karşıt yatırım olarak düşün, herkes şhort için bakıyosa karikatüre, o karikatör long olur, çünkü kuraldır- ahali ne yöne yürüyosa balinalar öbür tarafa yürümek zorunda kalır, başka şansı yoktur büyüklerin.. hem bakalım, türk devletler teşkilatı uygur meselesinde nası bi tavır takınacak ? pro-nato pencereler için turnusol perdesi bu
1.5 centin bile altına indiğimiz için alım geliyor artık el mecbur, sonuçta şirketlerin binaları arazileri makine techizat vs bir değeri var....
Dolar arttıkça endesk de onun kadar artar bu noktada, 1.4-1.5 cent altına pek indirmeyecek şekilde... benim gördüğüm bu... ama 1.8 centin üstünü de bunlar gitmeden göstermezler kolay kolay...
foreks de; brent verileri göstermıyor....
sadece ben de mi sorun acaba....