Az sabır . 6 aylık bilançoda kar açıklanır.
Tabi farklı gider kalemlerinden bu kar epey tırpanlanır o ayrı.
Printable View
3 aylık faaliyet raporunda dün yapılan toplantının sonucunun olması enteresan.
bence bu toplantı çok daha önceden yapılmıştır.
"f) Şirket, 10.05.2022 tarihli toplantısında, ortağı Mazhar Zorlu Holding A.Ş.'nin Borsa'da işlem görmeyen statüdeki 2.750.000 TL nominal değerli paylarının, Aracı Kurumu A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından açılan yatırım hesabı vasıtasıyla Borsada İşlem gören tipe dönüşümü ve piyasa aracılığıyla satılması istemi kararına istinaden, Merkezi Kaydi Sistemde gerekli yetkinin verilerek kıymet transferi işleminin yapılmasına karar vermiş olup, söz konusu karar Kap'ta açıklamıştır."
DİP NOTLARDAN
"Grup, aktifinde yer alan yurt içi ve yurt dışı taşınmazların değerlemeleri yapılmıştır. Bu değerleme raporları sonrasında Egeplast A.Ş. ve Ege Yıldız A.Ş. taşınmazlarında kayıtlı değerlerine göre 134.000.000 TL'lik değer artışı tespit edilmiştir. Ayrılan karşılık tutarlarına ilişkin oluşan yükümlülüğün mevcut taşınmazların satışıyoluyla ve/veya haricen bankalardaki kredi limitlerinden finansmanı şeklinde karşılanması mümkündür.
Ayrıca ilişkili şirketlerden Güçbirliği Tekstil A.Ş.'nin aktifinde yer alan taşınmazı değerleme çalışması rapor tarihi itibariyle devam etmekte olup, taşınmazı gerçeğe uygun değerinin ayrılan karşılığı karşılayabilecek düzeyde olduğu tahmin edilmektedir."
BİLANÇOYU komple inceledim
çok fazla bir değişikler veya göze çarpan bir şey bulamadım
Şirketimizin yaptığı Yönetim Kurulu toplantısında, 2022 hesap yıllarına ait finansal tabloların denetimi için, Sermaye
Piyasası Mevzuatı ve Türk Ticaret Kanunu Mevzuatı hükümlerine uygun olarak ve Denetim Komitesi'nin de önerisi
doğrultusunda, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar
verilmiştir.
11.05.2022 ÖDA 2022/12
Bu bilancoda en kayda deger stoklarin binbir gidaya olan borc kismini karsilamasi...
Toolamda 162 milyon tl lik bir stok olustu..
Ayni zamanda mzhld ile yaoilan tahsisli sonrasi 2. Ceyrek bilancoda buyuk bir iyilesme olcak..yansiyan faizler silincek...yukumluluklerden buyuk bir kalem silincek...
Bilancoda 107 milyon ertelenmis gelir var onunda aciklamasi alinan siparislerin 2. Ceyrekte teslimi ile bu gelirde satislara eklencek..onceki yillara istinaden artmis olan bir satis rasyosu var sirketin...
Toplam varliklardaki artis pozitif...
Istinaf mahkemesi sonrasi binbirgidaya olan yukumluluk netlesir...
Soyer seçileli 3 yılı geçti.
Hala bir adım yol almış değil.
Ancak konuşuyor.
Seçime 2 yıldan az bir süre kalmış durumda.
Böyle giderse dönemi sonun da aldığı gibi
Bırakacak gibi duruyor.
bizde takipçisi olacağız.
bakalım diğer Bel. başkanlarının başaramadığını Soyer başarabilecek mi
https://www.egepostasi.com/yerel-yon...r-h283168.html
12.05.2022, 13:20
SOYER: BÜYÜK SIKINTI NOKTASI ORTADAN KALKMIŞ OLACAK
Toplantı sonrasında konuşan Başkan Soyer, olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtirken Basmane Çukuru sorununun çözümü konusunda da mutabık kaldıklarını belirtti ve "Basmane Çukuru hakkında müjde vermek için daha erken ama bu kentin en önemli ve çıbanbaşı diyebileceğimiz en kronik hale gelmiş sorunlarından biri. Bu konuda uzun zamandır bir çalışma yapıyorduk. Hala o kilit aşılamadı. Neredeyse kördüğüme dönmüş bir tablo var. Bunun, bütün bu hazırlık çalışmalarının arasında çözülebilmesi için birlikte çalışacağımızı bugün görüştük. Bundan da çok mutluyuz. Diliyorum ki bu büyük sıkıntı noktası ortadan kalkmış olacak. İl başkanımıza, AK Parti Grup Başkanvekilimize ve İbrahim Beye çok teşekkür ediyorum. Meseleyi hep beraber masaya yatırdık ve ne yapağımızı konusunda istişarelerde bulunduk. Umutlu olduğumuzu söylüyorum" dedi.
SÜREKLİ: TEKNİK ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ
Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sürekli, Basmane Çukuru sorunun çözümü için teknik çalışmalar yapılacağını belirtti ve "Çok verimli bir görüşme oldu. İzmir açısından çok verimli oldu. İlkesel anlamda Basmane Çukuru'nun zaten bütün İzmirliler gibi bizler de İzmir'de siyaset yapan kişiler olarak ivedilikle çözümünden yanayız. Kanayan yarası İzmir'in. Ben 2004-2009 yılları arasında Büyükşehir meclis üyeliği yaptım. Grup sözcüğü yaptım AK Parti'de. Konuya vakıfız, arkadaşlarımız da konuya vakıf. İlkesel anlamda bunun ivedi bir şekilde çözülmesi noktasında mutabıkız. Yalnız teknik çalışmalar var. Bu teknik çalışmaları arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Buraya gelmeden önce son Başbakanımız Binali Bey ve Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ Bey ile de görüştük. Onlar da ilkesel olarak süratle bu işin çözülmesinden yanalar. Ama teknik çalışmaları görmek istiyorlar Göreceğiz çalışmaları yapacağız birlikte. Ondan sonra Ankara'yla görüşerek yol haritamızı belirleyeceğiz" diye konuştu.
Anında gündem oldu
eklediğim dışında daha çok sitede haber oldu
haber sitelerine yorum ekleyerek biz de gündeme katkı sağlayalım
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...uruldu-1935243
https://www.gazeteyenigun.com.tr/bas...araya-geldiler
https://www.egepostasi.com/yerel-yon...r-h283168.html
https://www.sondakikaizmir.com/gunce...ak-h16293.html
http://www.gercekizmir.com/haber/Buy...j-verdi/114171
https://www.gundemebakis.com/guncel/...i-h109467.html
https://www.izmirdesondakika.com.tr/...tirildi/49472/
https://www.izgazete.net/politika/ak...di-h81855.html
https://www.egedesonsoz.com/haber/bu...-zirve/1102647
https://www.sonmuhur.com/yerel/merak...i-h104327.html
Sn köse, iyi okumak lazım
Basmane Çukuru hakkında müjde vermek için daha erken ama bu kentin en önemli ve çıbanbaşı diyebileceğimiz en kronik hale gelmiş sorunlarından biri. Bu konuda uzun zamandır bir çalışma yapıyorduk. Hala o kilit aşılamadı.
o masada Kemal efendi ve tmsf yetkilileri yoktu sadece kahvehane ortamı sohbeti olmuştur. Gündemde kalması olumlu mu evet olumlu Saygılar.
Dikkatten kaçmasın
Artık işin içine Ankara yani akp de
Dâhil oluyor.
Ankaranin dahil olması tmsf ve belediyeye
Daha esnek hareket yapmasını sağlar
Çözüm yönün de hızlı adımlar alınabilir
Yoksa Bu çukur Kemal Abiye kalırsa buna
Ne onun ne de bizim ömrümüz yeter
Baslamalari bile guzel.
İşin içine Binali girmişse, onu tanıyanlar o masada ne konuşulduğunu, anlaşmanın hangi aşamaya geldiğini bilirler.
Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum,
SPK bülteninde tahsisli hisselerin 3 yıl satılamayacağı blokajı yanında bu hisselerin borsada satılacağı sonucu doğuracak herhangi bir işlem gerçekleştirilemeyeceği ifadesi de yer alıyor.
Ben bu ifadeden her iki şirketin mevcut payları da hiç bir şekilde MKK kaydı yaptıramayacağı yorumu çıkarmıştım.
SPK bunu nasıl kabul ediyor. Ya da bu gün MKK ya dönüştürülen hisseler toplu satılıp alan taraf mı 3 yıl bekleyecek.
Tahsisli den gelen hisseleri satamıyor zaten.
Eskiden gelen elinde ki hisselerini satıyor
Sana yakışmayan anlamsız.... ve ne amaca hizmet etmek istediğine anlam veremediğim boş bir yorumda bulunman, beni gerçekten şaşırtı 🤔....
Bak...!
Forumda paylaşım yapan BASIN aracılığıyla bizim yatırımlarımızın, ilgi ve alaka içeren bilgilendirici sunum yapan BİLDİK ( tanıdık ).... yorumlarıyla yatırımcılara bilgilendiren diğer forumdaşlarıda ZAN altında bırakmıyormusun ....?
Bir daha bak...!
Dün.. Basında onlarca FLAŞ haber çıktı... sonuç ne oldu... Hisseler satış baskısına.. paylaşımda bulunan arkadaşlarlarında parmağı var anlamı... senin yorumun onlarıda ZAN altında bırakmıyormusun....?
PEKİİİ.... Sen ne ayaks....!!!
Ayaklar BAŞ olmuş.... Başlarda AYAK olmuş...
ne alakası var
ne diyorsun
kimi zan altında bırakıyoruz
ne demek istiyorsun
anlayan beri gelsin
Geniş perdeden konuşursun seni mazharcı seni nasıls mazharda operasyon yok 40 tl eplas 17 oldu canım yağındanda koydun söyle amcana
Bu işin hizmeti mi kalmış yapılan işler ortada omuz baş formasyonu sakat bi durum borsada hoş karşılanmaz cancağazım ben hiç karşılamam
Sittiğim hissesi benim yazmamla gitseydi doktorun yazdıkları ile uçardı patronun şarlatanlıklarına gülüyorum artık
Benim Ömrüm racon kesmek ile değil racon kesenleri adam etmekle geçti. 18 yaşında 5 cezaevi bitirdim sen beni tanımazsın ama reisler beni tanır. He Kemal Zorlu’ya gelince Allah’ından bulsun artık portföyümü değiştirdim eplas sembolik miktarda kaldı . Sağlıcakla kalın bu eplas sayfasındaki son yazım….
hayydaaa nereye gidiyorsun
öyle bırakıp gitmek var mı:))
zaten kaç kişi kaldık ki bu alem de
Doktor da yazmıyor epeydir.
Sağlığı sıhhati yerindedir İnşallah.
Doktor abi dedik yazmıyor dedik ses yok.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doktor abi gayet iyi, 12 yıl hisse dostluğu sonra abi kardeş muhabbeti olduğundan onun adına yazdım
Doktor abim niye yazmıyor ?
Yazdıklarının hepsi doğru reel değerlere dayalı, tek amacı faydalı olmakken
Buda birilerini rahatsız ediyor
Klavye arsızları işi abartınca o da artık yazmıyor
Ben, doktor abim ve diğer inanmış yatırımcılar
Sabırla bekliyoruz
12 yıl önce dediğim sözü gerçekleştirmeden
Çıkmam
Bu şirketin fabrikası gayrimenkulleri basmanesi yurt dışı arsaları ile
SOM ALTIN
Bana düşen ise külçeleri alıp gitmek
Projemi sonlandırmadan çıkmam
Sadece basmane çukuruna çıkma ihtimali olan ticaret+ konut 100 000 metre kare inşaat iznini düşünmek yeterli...
örneğin 100 bin metrekare inşaat izni çıksarsa
alanın %88 i eplasın %11 küsürü egyo (tmsf) nin diye biliyorum...az bir miktar da güçbirliğinin tmsf ye devri döneminden kalan şahıs payları...(bu bilgi kesinlik arzetmemektedir.şirketin iştirakleri ve gayrimenkulleri destan gibi olduğundan.)
yapılacak yatırım maksimum 200 m dolar civarında olacaktır...
100 bin metrekare satışından gelecek gelir ise ortalama 10 bin dolar / metrekare den az olmaz...
1 milyar dolar satış geliri oluşur...
200 m dolar gider düşersek 800 m dolar proje karı oluşur...
bunun %88 i eplasın olur 700 m dolar civarı bir net kar oluşur...
100 bin metrekare inşaat izni büyükşehir binası harici inşaat iznidir bu arada...
tabi izmir bşb burayı trampa yapıp başka yerden de arsa verebilir...o zaman vereceği arsanın emsal ve yüzölçümü metrekare cinsinden satış değeri bu verilerle uyumlu olmalıdır...
som altın demiş değerli ortağım sn MNG...
yukarıdaki hesaplamalar eğer proje yapılacaksa en düşük gelir en yüksek gidere göre hesaplanmıştır.benzer projelere kıyasla...
gelir durumu çok daha yüksek olabilir çukurda...
pay başına borsada değeri 500 lira olsa kimse neden oldu demez emin olun...mal mülk çok...sadece zaman kötü...çeteler sarmış her düzenin başını...
itirazı olan varsa nedeniyle birlikte yazsın ki biz de öğrenelim...
herkese bol kazançlar...
Çukurun % 88’i Eplas’a ait demişsiniz.
Bu orandan emin misiniz? Hangi kaynaktan aldınız bu bilgiyi?
Tapuda %50 Güçyapı, %50 EGYO
Daha önce birisi paylaşmıştı.
Arka planda bazı mahsuplaşmalar olmuş, yoksa önceden bu şekilde değildi.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
metaverse'te de hakkımız helal değil
arkadaşlar ben size bir iyilik yapıyım ve bir şey söyleyeyim.
bu forumda çukur ile ilgili yapılan yorumların neredeyse hiçbiri şuan ki gerçek durumu yansıtmıyor.
yaşanacak olay ne yazık ki siz yatırımcılara negatif sürpriz olacaktır.
En kötü çukur olarak kalır. Hayatımızda bir şey değişmez.
Bir çivi bile çakılsa artısı olur.