%10 dan fazla ihtimal vermesem de,
Savaşı, artan emtiaları vs.vs. bahane edip faiz artışı gelebilir... Çok güzel kılıflar mevcut bu politiktan dönmek için. Yapacaklarsa bu ay yaparlar.
Printable View
%10 dan fazla ihtimal vermesem de,
Savaşı, artan emtiaları vs.vs. bahane edip faiz artışı gelebilir... Çok güzel kılıflar mevcut bu politiktan dönmek için. Yapacaklarsa bu ay yaparlar.
2317 5 adet short ile açılışı yaptık
dax ve cac için tepki bekliyordum ama 2 gün gecükti.
dow için gün başı yaptığım tahminimin işleyeceğini düşünüyorum."yatırım tavsiyesi değildir"
Günlerdir dışarısı kan ağlarken düşmeyen borsamız bugün dışarısı yanardağ gibi patlarken gitmiceeem gitmiceemm benim değil mi gitmicemm diyor. Böyle troll bir borsa olamaz.
takip ettiğim tup ve bim dirençlerde endeks dirençte. full maldayım. Pala saçmalıyorsa bende biraz saçmalayayım istedim.
Ful maldayım ama alarko kanser ediyor.
doktor diyorlar borsacının çilesini söylemiyorlar. Pala 8 telefon 12 monitör kırdırdı hey yavrum
-%2 de niye devre kesti KOZAL??
kardemir longlanır mı dayular?
çok ilginç bir gün oluyor. 2240 üzerinde kapatırsa geçen hafta oluşan ayı formasyonu ihlal olacak.
yapabilir mi? bence zorlama olur.
Yanılmıyorsam Londra artık Rus refinerilerinden gelen altını kabul etmeyecekmiş. Ruslar altını indirimli piyasaya sürmek durumunda kalacak belki.
avrupa tüm endeksler ve bist'in bugünkü coşkusunu not alalım, tekrar bugün için konuşacağız.
Tebrikler ENGRANDMASTER abi, lönkten parayı katladın... Şindi bikaç gün bekliycen, endekis kırmızı yandığı an lönklüyüp fışkırtma gelince verip yoluna devam.
İşin sırrını çözdük, kırmızıya alerjisi olan bir palamız var :he:
Günün tepesi 2320 imiş malesef iyi hesap edemediğim için çizgili leopar desenli şortumu giyemedim.
Nassa hergün para dağıtıyorlar burda, yarın deneriz şansımızı
HALKB ve VAKBN de sermaye artışı tamamlanmış. PD/DD muhtemelen ISCTR'den daha yüksek olacak. Hisseler aşırı sulandırılmış oldu ama karlılık o kadar artmayacak muhtemelen.
Yapma pala :) hala umudum var.
Uzun zamandır büyük elektrik santral yapılmıyor. Yusufeli Barajı'nda su tutma işi başlamadı muhtemelen bir sonraki mevsimi bekler tam kapasite için.
Nükleer santralde Ruslar işi yavaşlatır ise büyük bir yatırım atıl kalabilir.
Bu durumda daha fazla doğal gazı santrallerine yüklenilmesi söz konusu olabilir. Çoğu tam kapasite çalışmıyor.
Mehmet Öğütçü Irak'da gaz var ama orası Rosneft'e ait dedi.
Karadeniz gazı fos çıkar ise İsrail gazı mecburi çözüm olacak gibi.
Çanakkale Köprüsü açılışına kadar petrol fiyatlarının inmesi gerekir, ambians çok bozuldu, petrol düşmez ise açılış cenaze evi gibi olur.
Piyasalarda döviz bulmakta güçlük yaşanıyor; YP mevduat faizleri %3'e yaklaştı-Bankacılık Kaynakları Reuters
En çok sevdiğim durum, bizim borsada fırsatların hiç bitmiyor olması
Acaba bu durum, bizim palanın 100 kaplan gücünde olduğundanmıdır yoksa başka bir durumdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Mesela löp diye ansızın bikaç puan verme potansiyeli yada ne biliyim geçen gün kü gibi eksi makas yapma ihtimalinin oluşu yada biob masasında ki oyuncuların tüylerini diken diken edişi daha sayamadığım heyecan ve adrenalini hissetmenin
ve özellikle
makinaya cetonu attığın an ki kalp atışlarını, palanın soğuk nefesini ensende hissetmenin hazzını fışkırtarak alması gibi bir durum dan mı kaynaklanıyor bilemiyorum
Tek bildiğim burda her gün para dağıtıyorlar olduğu
Hakkaten burda hergün binlerce işlem oluyor, bu kadar parayı nerden buluyor bu palagiller, dağıt dağıt bitmiyor :kahkah:
14.6749 vurdu çekti!!
Şöyle bir masayı salladı çürükleri ayırdı. Sağlamlarla yola devam dedi. Demek istediği reytinge daha ulaşamadı belli ki dışarıda çok ceviz var o cevizleri masaya alması lazım:)
Geçen internette dolaşırken rast geldim. Rusya Merkez Bankası başkanı kadın Başkurdistan Türklerindemiş, kocası da ekonomistmiş. Geçen yıllarda yılın merkez bankacısı ödülünü almış.
https://turkrus.com/320193-rusyanin-...cildi--xh.aspx
https://en.wikipedia.org/wiki/Elvira_Nabiullina
benim takip ettiğim vadelerin hepsi 19 lirayı aştı...
https://i.hizliresim.com/6k8thyd.jpg
trolun biri burda 300,000 diyor ya
dolar mart 2023 konntratı 20 fiyatlannıyor
endeks 300,000 olursa zaten şu anki seviyesinde oluyor 1,50 dolarda
yani 300,000 altındaki endeks zarardır...
Thyao biraz asagi bassalar shortlar is yapacak
Trol mu? Yapma be hocam hep düşecek denilince trol olunmuyor da çıkar denilince mi trol olunuyor? Kal saglicaklaRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dönemde kömür fiyatı çok artmış, çelik de artmış ama o kadar da artmamış.
https://i.hizliresim.com/s5vb05j.jpg
Endexi 48 saat içinde bu rakamın üstünde olmalı. :) Duygusal
>>>>
15.56: Victoria's Secret, Rusya'daki ticari faaliyetlerin durdurdu.
15.38: Rusya hükümetinin, faaliyetlerine son verme kararı alan yabancı şirketlere karşı uygulamayı planlandığı önlemler netleşmeye başlıyor. İktidar partisi Birleşik Rusya tarafından medyaya verilen bilgilere göre, ülkeyi terk eden şirketkere dışarıdan "kayyım atanması" tasarlanıyor.
RIA'nın haberine göre, hükümet komisyonu "pazardan çekilen yabancı şirketlerin mülkünün kamulaştırılmasına yönelik mekanizmayı" da içeren ekonomik önlem paketi üzerinde mutabakat sağladı.
Birleşik Rusya Partisi kaynakarına göre, eğer şirketin yüzde 25'inden fazlası "hasım ülke" sayılanlardan birinin vatandaşına aitse, şirketin faaliyetlerinin sona erdirilerek dışarıdan yönetim (kayyım) atanmasına karar verilebilecek.
Kayyım atanması mahkeme kararı ile gerçekleşecek. Eğer şirketi-mal sahibi, işine devam etmek isterse ya da hissesini satmak isterse, işletme faaliyeti ve çalışanların haklarının korunması şartıyla 5 gün içinde kayyım kararından vazgeçebilecek. Aksi takdirde mahkeme 3 ay süreyle geçici yönetim tayin edecek, ardından hisseler açık artırmayla satışa çıkarılacak ve eski şirket tasfiye edilecek. Yeni şirketi satın alan, iş gücünün en az 3'te 2'sinin korumayı ve eski şirketin faaliyetlerini en az bir yıl sürdürmeyi taahhüt edeecek.
Bu taslağa hükümette son onay verilmesi durumunda, yarın Başkan Putin ile yapılacak toplantıdan sonra açıklanması bekleniyor.