Teknik ve temel tüm detayları paylaşabilirsiniz .
Hissenin kötülenmesi 200 tl 800 tl hedefler verilmesi aynı oranda gülünçtür .
Ucuz kaldı diye her gün tavan tavan gitmeyen çok sayıda hisseden biri
Pazartesi 28.10 mu açılır yatay açılış ile 27.20 mi gezer bunu şimdilik bilemiyoruz
Direkt 2-3 tavan olacağız , fantezisine de kendinizi hemen kaptırmayın ama olursa neden olmasın mümkün !
Ben büyük grupların bu hisseye girdiğini düşünmüyorum, hisse sahipleri ana OYUNCULARI pek değişmedi küçük orta seviye 100.000 lot -1 milyon lot taşıyan yardımcı şahsi depo alışı yapanlara çoğaldı çok kişiye önerdim sayemde 2 milyon lot alıp % 10-15 karşa satan çok sayıda yatırımcı da olmuştur muhtemelen , Spek akıllı değil bence ky dökme konusunda ustalaşmış biri , kaptırdığı hisse var mı bilmiyorum ama piyasadan TOPLAYAMADIĞI MALI 28-29-30 götürecekse ancak geri toplayabilir ,o malları yukarı sürerek geri alabilirler gibi duruyor ! Cuma günü de malın bir bölümünü zaten geri aldılar Bu önemliydi !
Hızlanma artmış ise bu hissede her şey mümkün , testere modundan çıkıp yukarı veya aşağı yönlü trende girebilir . Yukarı ihtimal Vergisiz laptop telefon ve diğer cep yüzünden 3 bilanço beklentisi yüzünden çok güçlü 32-33 tl çanağını hedefler deniyor bakalım hedefine mi gidecek nereye gidecek Eylül sonu kadar hareketini yapar olumlu olumsuz veya testere 3 ihtimalli bir oyun bu SPEKLER bilir biz bilmeyiz ama GÖRDÜĞÜMÜZÜ asla tüm detayları ile net ve derin analizle söylemeyiz Akıllandık Teknik Sabancı hisselerde pek çalışmıyor gibi de duruyor . Saygılar
Ben bu hisseye girdiğime göre sakince yükselebiliriz sabırla 6 ay bekleyeceğim 20 hisseden biri budur, nasip sert dalgalanmalar da olabilir yine nasip her şey nasip arkadaşlar 300.000 lot 1 milyon lot giren girmiş almak isteyen çok insan var değerine gelir elbette Mac fonu yönetimi de yüklü malı toplamış durumdu , HİSSENİN ANA SAHİPLERİ MAC Fonu ile haberdar şekilde bu hissede hareket yaptırabilir Mac fonu milyonlarca LOT TAŞIMAKTADIR , satmaz alırsa ağırlık artarsa durum çok pozitif olur satmasa bile iniş çıkış etkilenmez 22 tl ana stop 23,50 ara stop noktasıdır.
29.20 -32,50 tl. Bölgeleri ilk hedefler ara bölge testereli hareketlere yukarı ve aşağı yöne devam diyorum .
Yılsonu hedefi ise 1,73 dolar bölgesidir 46-55 tl tekabül eder dolar 35 geçerse hedefi 62 tl olur teknosanın canlı kanlı bir hissedir sert yukarı ralli oluşumu mümkündür .
Ytd yatırım tavsiyesi değildir GEÇMİŞ GELECEĞİN GARANTİSİDİR VE TEKERRÜR EDER . Ytd
Ytd
Son olarak Güler Sabancı ve Sabancı ailesine de selamlar dilerim .
Şile , Kumköy ve kuzey istanbulda uygun alanlar var , Bu gibi bölgelerde sokak hayvanları için tedavi kısırlaştırma rehabilitasyon sahiplendirme Sahra çadırı veya Deprem konteyner tipi prefabrik barınak kasabalar kurulabilir, Bu gibi yardım projelerine katkıda bulunmaları için çağrıda bulunmak istiyorum ( irtibata geçmeye hazırım ) , sokakta işkence koşullarında yaşamak zorunda kalan muhtaç olan sefil halde olan canlara yardımcı olmak insanlık görevimiz ve sadakamızdır bunun sevabı da emsalsizdir bereketiniz de artacaktır , memlekete faydalı işler yapmak üzere İbb ve ilgili kurumlarla yardım projelerine sizleri davet etmekteyim .
İyi pazarlar dilerim herkese !