%100 katılıyorum...herşey ortada bilançonun kötülenecek bir durumu yok...belli olan sıkıntılar var onlara çözüm bulunursa iyi karlar yazacak...
Printable View
Bilanço öncesi satıp şimdi de alttan yerine koymak için basan her kimse bulunup cezalandırılmalı, gerçi kaç tane ayrı hesaptan işlem yaparlar bilinmez.
Herkese iyi haftalar dilerim.
Yılmak yok herşey çok güzel olacak
Çok bilen piyasa hep net kar veya zarar rakamına bakıyor maalesef, tahtacı da buna göre poz almış anlaşılan, bilanço öncesi yapılan satış bunu gösteriyor.
Neyse, tahta biraz hafiflensin bakalım, şirketten yeni bir haber gelmedikçe sürünmeye devam, tek gönderdikleri bilanço kap'ı o da mecbur oldukları için.
personel ödemeleri ve kredi ödemesi için bedelli yapıypr bu bedelliside geçen bedellisi gibi fiyasko olacak
Az önce artıya geçmedimi ya bizimle tarak geçiyor
Yahu arkadaş siz ne laftan anlamaz birisiniz, size yatırım yaptığınız hatta aşık olduğunuz Vestel'le Karel i bu forumda aklı başında kimsenin karşılaştırmadığını, kendi kendinize gelin güvey olup, büyük oranda farklı sektörlerde faaliyet gösteren iki şirketi burada karşılaştırmamanız gerektiğini, hatta önünüze gelen her forum sayfasına Vestel le ilgili bir şeyler yazıp durmanızın pek de sağlıklı bir durum olmadığını uzun uzun anlattım, ama ya idrak yolları tıkanıklığıyla ilgili bir sıkıntınız var ya da kasıtlı olarak anlamamak için çaba sarf ediyorsunuz, gerçekten bir idrak sorununuz varsa diye kibarca yazıyorum daha fazla sabır zorlamadan aşık olduğunuz hissenin sayfasına gidin, yok kasıtlı olarak algı operasyonu yapmaya çalışıyorsanız çok cahil ve amatörsünüz burada yazdığınız saçmalıkların bir geçerliliği yok, en azından bende sinirlenme dışında bir şey oluşturmuyor, derdiniz her ne ise kimseye sataşmayın ve kendi acayip dünyanızda ne yaşıyorsanız yaşayın ..
Dün atıp tutanlar nerede diye ahmakça bir şey yazmışsınız, dün kimse atıp tutmadı, bazı arkadaşlar Karel in olumsuz yanlarını bazıları da şirketle ilgili uzun vadeli olumlu beklentilerini yazdı, bu yazılanları anlamanızın pek mümkün olmadığı yazdıklarınızdan anlaşılıyor, ben kendi adıma buradayım hiçbir yere gitmedim ve daha önce de defalarca yazdığım gibi şirketin orta uzun vadede çok müthiş bir büyüme yapacağına da inanıyorum. Şirketi beğenmiyorsanız ya da yatırımcısı değilseniz abuk subuk sataşmaları bırakın ve kendi çöplüğünüz neresi ise oraya gidin,
O profil resmî Arabistanlı Lawrence mi Dartanyan mı?
Alıntı yaptığım mesajı yazmak zorunda bırakan cok nick'li şahıs, işim gücüm var, bana sataşacak bir şey yazarsınız ve cevapsız kalır diye bekliyorum ama böyle saçma sapan diyaloglarla uğraşacak kadar vaktim de yok. Sizinle şahsi olarak bir derdim yok, sataşmayın ve hisseyle ilgili olmayan saçma sapan paylaşımlarla sayfayı meşgul etmeyin, gidin işinize kendi kendinize ne yaşıyorsanız yaşayın, bulaşmayın
Tamam hocam sen haklısın kendine iyi bak
Sayın wiper bugun aracı kurum ata yatırım Karel bilanço raporunda fiyat pahalı demiş 9 aylık ta 208 milyon zarar katlanarak. Gidiyor yıllıkta 300 milyonu görür bu gidişte yapılan bedellilerde çözüm olmamış nereye kadar senede iki bedelli onlarda vadesi gelen borçlara gidiyor güveni kaybediyor
Zarardır, şudur budur hiç problem değil de asıl midemi bulandıran şey bilanço öncesi bu kadar hisseye çakmalarıydı.
Yeterince fiyatlanmış olmalı artık 34'lerden 26'lara düştü, böyle yaparsanız bedelliye katılacak adam bulamasınız finanstan hiç anlamaz yönetim.
Karel sürprizlere çok açık bir şirket, her şey beklenir.
Haklısınız, tahtayı iyice kaderine terk ettiler, yönetim o kadar faaliyet alanlarını genişletti ki artık kontrol edemiyor sanırım, bundan sonra mecbur olmadıkça yeni alanalara girmemeli, daha da borçlanmamalılar, en iyi bildikleri, katma değeri en yüksek üretimlere ağırlık vermeliler.
çok can sıktı artık çakıldık kaldık çıkamıyoruzda bir senedir bir kuruş para kazandırmadığı gibi enflasyon döviz ve diğer hisselere göre çok çok zarar ettirdi görünen o ki biz kareli gözmüzde çok büyüttük belkide elimizde olduğundan dolayı bu duruma kılıf uydurduk ama karelde işler iyi gitmiyor
Ardyz bile nerelerden geldi seni yakaladı Karolin, yine kötü yolu düştün, kar olunca hemen tavan olmuş hisse.
Böyle devam et, bedelliye de sadece sen katılırsın artık.
Savunma Sanayine yönelik olarak tasarım ve üretim yapmakta olan Karel, sektöre özel ürün ve çözümleri ile Tayland Defense & Security Fuarında.
Sektör tarafından önemli görülen, uluslararası savunma ve iç güvenlik fuarı Defense & Security, 20 yıldır Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenleniyor. Fuar bu yıl 6-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. Türk savunma sanayinin geniş katılımı ile farkındalık yarattığı fuarda Karel standı, ürün ve çözümleri yoğun ilgi görüyor.
Şirketimiz'de Mali İşler Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi unvanlarıyla görev yapmakta olan Sayın Arda Denizhan, Şirketimiz'deki tüm görevlerinden 10.11.2023 tarihi itibarıyla ayrılmıştır. Yerine yapılacak atama ayrıca kamuya duyurulacaktır.
Sayın Arda Denizhan'a Şirketimiz'e yapmış olduğu değerli hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
..........
Son iki bilancoyu yönetemeyen Arda Bey'in işine son vermisler. Çok isabetli ve yerinde bir karar olmuş. İyi yönetilmeyen bilanco biz hissedarlara çok zarar vermişti. Umarim yerine atanacak kişi bu konulara daha hakim olur .
Birde gün sonunda bir yatırımcının tüm malini toplayıp kamyonu 26.40 a dayadigini gördüm. Bugun işlerim nedeniyle pek bakmamıştım ama aynı arkadaş pazartesi yine satmak isterse ben alırım o mali. Stres yapmış kimse:) öyle mal mı satilir ? Hani ben burdayım der gibi... ee bizde burdayız
Ardyz bile geçti bunu, böyle devam edin, bedelliden de alırsınız üçün birini finans dahileri.
Merhabalar,
Bugun o mal gelmedi malesef. Zaten bu malın sahibi cuma günü son saniyede yazdı mali. Burada amaç mal satmak değil! Böyle mal satilmayacagini herkes bilir. Adam o mali oraya yazarak evrene mesaj gonderiyor; ben mallari paketledim, tahtada varım diyor yani kısacası. Bazen ağır abiler böyle değişik şeyler deneyebilirler. Böyle kalın abilerin tahtada olduğunu gozlerizle görmek bence büyük bir şans; düşünsenize adam tek kademeye 2 milyon lot yazıyor, kim bilir daha ne kadar mali var
/
Tahta bugun umut vericiydi endeksin azizliğine uğradı bence
Kurt kocayınca hikayesine döndü Karolin durumu, 25'lere kadar düşüp hiç bir tepki bile veremiyor, ıvır zıvır teknoloji hisseleri tavan tavan gitti, TT ve Tcell gibi ağır abilerde de hareket başladı. Mühendis kardeşler olaya derhal el atmalı çünkü sadece onlara güvendik, güveniyoruz, yeni ortaklardan bir hayır gelmeyecek gibi.
Hala tahtacı mal topluypr gitmesin diye tahtayı baskılıyor diyenler varsa 25 ten 15 gelmesinde çok mantıklı tahtacı 15 ten almak varken neden 25 ten mal alsınki
34'lerden 24'lere kadar en çok satan kurumlar hangileri acaba, düşmanımız içeriden mi yoksa dışarıdan mı bilelim, amansız satışın bir sebebi vardır mutlaka. Onu bunu bilmem, muhatabım mühendis kardeşler, onlar tümden çıksalardı ben de çıkardım Karel'den.
********lerin yönettiği bir hisseye denk geldik böyle rezillik olur mu?hisse bir andır soluksuz düşüyor
Göstergeleri o kadar soğuttu ki;
Şu andan itibaren 10 gün tavan yapsa hiç bir göstergesi sat sinyali üretmez o derece...😀