2002 maliyetli Altın short pozisyonumu 1992 ye yazdım.. Kapansin artık yeter:)
Printable View
2002 maliyetli Altın short pozisyonumu 1992 ye yazdım.. Kapansin artık yeter:)
Çok güldüm:):):)
https://www.instagram.com/reel/CsHMF...RlODBiNWFlZA==
Sevgiler:hi:
Günaydın... güneşin beş milyar daha ömrü olduğunu duyunca yüreğime Serin sular serpildi. [emoji846]
Ölmeden İzmir'i şöyle güzel bir yakayım demiş heralde. Şimdi bindim tramvaya ve alnimdan ter akiyor.
Ben ant gidiyorum. Tam veri aciklanma saatlerinde anca evde olurum. JPY parlteleri asagiya dönmüş, zararda bekliyordu. XAUUSD kara gecmis ama.... şöyle bir uyuzluk yapma ihtimali var altının. Dip seviyesini kırıp, alıcıları stop edip burnunu yukarı döndürebilir. Sonucta KADER...
Herkese selamlar, grsrz Dövüş Kulübü üyeleri...
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altını stopladım 2009 dan..
Şu an hiç pozisyonum yok açarsam yazarım..
Viop Altında takılıcam bir müddet.. Komisyon fazla olsa da.. :)
Biz sizi tam burada bu şekil bekliyoruz beyfendi :yes:
https://www.hizliresim.com/rjp22p3
Yine bir takım ani değişiklikler yaptım yatırımlarımda.. Bu kararlar sizin başınızı döndürmesin Selim bey.. Sonuçta benim yatırımım:)
Evet veri iyi geldi:)
Şimdi Deniz beyde yazmayı azaltmış forumda.. Nasıl yorumluyayim bilemedim. Ama satışlar arttıysa durum iyi demektir.. Yükselmesi lazım Dowun..
Yukarı yönde bir eğilim ülkenin para biriminde pozitif bir etkiye sahiptir, Perakende Satışlarının ekonominin bir ana etmeni olan ve GDP de ölçülebilir bir etkiye sahip olan tüketimin büyük bir kısmını oluşturmasıdır.Beklenenden yüksek bir değer çıkması USD için pozitif/boğa, beklenenden düşük bir değer çıkması USD için negatif/ayı piyasası demektir.
Altın 2010 larda oyalanıyor..
Oyun dışı kaldım:)
Merhaba Dövüş Kulübü,
Günlük dayağımı yedim ve geldim :) Yakında üye kartı çıkaracam hepinize. Gizli gizli bir yerlerde buluşup birbirimizi dövücez.
Gelirken Migros'tan etsiz çiğ köfte aldım. Çok güzel bir marka. yerken içinden cevizimtrak bir tat geliyordu. İnanmayıp içindekiler kısmını okudum. meğer içinde hakikaten ceviz varmış. 10 üzerinden 8 veriyorum. çayla harika gidiyor.
Şimdi baktım hesaba, bütün işlemler pozitif tarafta bekliyor. Ama istediğim kadar kar olmadığı için henüz, ve hedefe de varmadığından, beklemedeyim.
JPY pariteleri normalde ters koreledir. JPY paritelerinde XAUUSD 'te ters yönde olmak içimi çok gıdıklamıyor o yüzden. Bu mesajdan sonra korelasyon oranlarına bakacam.
Offf seçimde yine katakulli dönmüş.. :(
Twitter a bakın.. Oy kaydırması yapılmış MHP ye.. Doğudaki oylar.. YSP bir milletvekilliğini geri aldı MHP den itirazlarla.. Yüzlerce tutanak var.. Belkide binlerce..
Zaten herkesin kafasında soru işaretiydi MHP o kadar oyu nasıl aldı ve AKP neden bu kadar sessiz..
CHP içinden de adam satın alınmış..
Oylar yeniden sayılmalı.. Kazanmış bile olabiliriz..
Bir tane sitede bunu buldum. CIA bağlantılı bir kuruluş seçim öncesi seçim hakkında öngörülerde bulunmuş. Hatta siyasi suikastlardan bahsetmiş (Muharrem İnce?)
Merkezi ABD'nin başkenti Washington'da bulunan ve CIA kontrolünde olan POMED (The Project on Middle East Democracy) adlı kuruluş, Türkiye'deki 14 Mayıs seçimlerine ilişkin dikkat çeken bir analiz yayınladı. “Türkiye'deki Seçimler: Erdoğan Nasıl Kazanmaya ve İktidarda Kalmaya Çalışabilir?” başlıklı analizi, Merve Tahiroğlu hazırladı. Meşhur CIA'cı Henri Barkey de yazıyı paylaştı.
Yazı, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 10 yılda Türkiye'yi gelecek vadeden bir demokrasiden otoriter bir devlete dönüştürdü.” ifadeleriyle başlıyor. AK Parti iktidarı döneminde muhalefetin “yoğun baskı ve zulme maruz kaldığı, Erdoğan'ın siyasi rakiplerini hapse attığı, medyayı susturduğu, hile ve şiddet eylemlerine başvurduğu” gibi iddiaların uzun uzun sıralandığı yazıda, tüm bunlara rağmen Altılı Masa ile HDP'nin “Erdoğan'ı devirmeye ve Türkiye'yi demokratik yoluna döndürmeye” yakın olduğu ileri sürülüyor. “Rekabetin adil olmayacağı kesin.” denilen yazıda, 14 Mayıs seçimleri hakkında şüpheler yaratacak fitneler ortaya atılıyor. CIA da tam bu noktada kendini ele veriyor. Önce “siyasi suikastlar olacak” deyip sonra siyasi suikastlar düzenleyen, “darbe geliyor” deyip darbe yapan, “sokak hareketleri başlayacak” deyip Turuncu darbeleri kışkırtan CIA, şimdi de 14 Mayıs günü neler yapmayı planladığını sıralıyor...
https://www.aydinlik.com.tr/haber/ci...-olacak-387241
Türkiye’de 191 bin sandık kuruldu.
10 oyu küçümsemeyin.
Her sandıkta 10 oy eksik yazılmış olsa;
1 milyon 910 bin oy eder.
Aradaki fark ise sadece 2.5 milyon!
Devletimize güvenemiyoruz...acınacak haldeyiz...
Devlet mi, mafya mı ayırt edemiyoruz...
Tatar Ramazan bugünleri görse ne derdi acep.
Böyle bir ihtimal varsa, evet tek tek sayılmalı. Hem de tekkk tekk
Benim anlamadığım şey şu:
Sandıklar açılıyor ve bissürü şahit önünde oylar sayılıyor ve ıslak imzalı tutanaklar tutuluyor. Süreç böyle işlemiyor mu?
Ve bu tutanakları oradaki parti görevlileri ya da Ajans görevlileri direk görmüyor mu? Yoksa onlar da YSK 'dan mı ulaşabiliyorlar bu verilere?
Hiç oy sayım aşamasına şahitlik etmedim.
Şimdi mevzuya uyanıp itirazlar edildi.. Bir sürü tutanak var.. Oylar MHP ye yazılmış..
Ayakkabı almıştım, yeni geldi. Ayakkabının içindeki kağıt yumağını yere attım ayakkabıyı denerken. Cezmi hemen o kağıt yumağını paramparça etti. Her yer kağıt parçası:@
Daha demin yeni süpürmüştüm !!!
Öğrenilmiş çaresizliği iliklerimize kadar yaşıyoruz bu ülkede..
Seçim sonuçlarını kabullenmiştim.. Halk böyle yönetilmeyi istiyor diye tamam demiştim.. Saygı duyarım..
Ama oy çalınması.. Bunu kabullenmem imkansız..
Bu beni seçimi kaybetmemiz düşüncesinden daha çok üzdü yıprattı.. Haksızlığa gelemiyorum..
Bu çok büyük bir olay..
YSP itirazlar ile MHP ve Hüdapar dan 2 milletvekilliğini geri aldı..
İnsanların umutlarıyla oynadılar.. Hayata küstürdüler bu seçimle.. Çok büyük günah.. Herkes küsmüştü.. Yaşlısı genci.. Vebal çok büyük..
Bundan sonra her seçimde müşahit olarak yazılmazsam Dore değilim...
YSP kendini parçalarken CHP den ses çıkmaması çok ilginç..
Bir arkadaşımla görüştüm.. Aynen şöyle dedi.. Yine arka planda birşeyler oldu.. Şu an anlaşmaya çalışıyorlar.. Kimler dedim.. CHP ve AKP dedi.. Sinan Oğan iç işleri bakanı olacak.. Halk değişim istese de iradesi karşılık bulmayacak.. Boşuna üzülme.. Derin devlet meseleleri..
Kendimden başka hiçbirşeye inancım kalmadı.
İnsanlar ile ilgili.
Çok siyaset yazdım kusura bakmayın.. Son yazımı yazayim..
Bu seçimde herkes canla başla çalıştı.. Hala da birşeyler yapmaya çalışıyorlar.. Bu sefer değşim olacaktı bunu hepimiz biliyorduk.. Ama umutlar çalındı.. Daha dün bir genç kız intihar etmiş.. Haberi gözardı etmeye çalıştım fakat sürekli aklıma geldi.. Ne kadar umut bağlamış değişime..
Bu seçimden sonra insanlar birbirine yardım etmeyi kesecek.. Bir çoğu hayata küstü.. Bu kötülüktür..
Vebal çok büyük..
Şu an ben gerçekten üzgünüm.. Göz göre göre umudumuzun elimizden alınmasına..
Bende bir süre olmayacağım..
Allah herkesin yardımcısı olsun.:kalp:
O, insanlar ümitsizliğe düştükten sonra yağmuru yağdıran ve rahmetini yayandır. Ve O, gerçek gözeticidir, Övgüye Değer Varlıktır.
Şura 28
Yeni geldim eve...
Ingilizce pratik grubundaydım. 3 tane üniversite öğrencisi ile tanıştım bu aksam. 20-21 yaşlarındalar. Ümitleri falan yok. Başka yerlere gitmek istiyorlar belki oralarda ümit vardır diye.
O sirada Amerikalı bi herifle tanistik, muhabbete katıldı. Herif online çalışıyormuş Amerikan bir şirket icin. Neden Türkiye'ye geldin ki diye sorduk. Buras hem cok ucuz, hem de İzmir çok güzel dedi.
Güzel ülkemizin tadını bir tek biz çıkaramıyoruz!!!!
Ben Sinan Ogan'in çizgisini bozmayan biri olduguna inaniyorum. Çok da kaliteli biri. Keske CHP' nin başında öyle biri olsa. Atatürk'e, Atatürk degerlerine kaba etini oraya buraya atmadan sahip çıksa...
Su an serin devlet muhabbetleri dönüyorsa, sinan ogan buna comak sokar diye düşünüyorum.