ben hakan`ìn yerinde olsam, calisanlara sürpriz yapip 1 Mayis`ta 10 maas ikramiye daha verirdim
herkesi dumura ugratirdim
sana da iyi bayramlar hakan
Printable View
ben hakan`ìn yerinde olsam, calisanlara sürpriz yapip 1 Mayis`ta 10 maas ikramiye daha verirdim
herkesi dumura ugratirdim
sana da iyi bayramlar hakan
ABD Yüksek Mahkemesi, Halkbank'a ABD'de cezai kovuşturma açılabilmesine olanak tanıyan alt mahkeme kararını iptal etti - Reuters
Matriks
Ne Goldman mış be adam Big Short filmini boşa çekmemiş.
(Yenileme) ABD Yüksek Mahkemesi Halkbank'a cezai soruşturma açılması kararını iptal etti - TRT Haber
Reuters: ABD Yüksek Mahkemesi Halkbank'a cezai soruşturma açılmasına yönelik alt mahkemenin kararını iptal etti.
TRT Haber internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.trthaber.com/haber/dunya...ti-761709.html
Ziraat yatirim insider Trader mi yapmis acaba :)
Bugünde tahtayi tutmaya baslamisti...
olan acik yapan tacirlere oldu 500k lot ekside :)
Kim Roket motorunun bağladı lan akşam akşam yazık ettiniz pes pes malları yapmaladılar ulen garan bak sen :)))
Kapanisa doğru ata yatirimdan 500 bin lot alim geldi kim acaba :)
İş bankası , Akbank ve diğer bankalara kendi kurumları alım yönünde neden destek olmuyor ve geri alım işine başlanmıyor ! süre ilerlemiyor mu ?
3-5 spek grubun oyuncağı olmayı sürdürüyoruz ,o mal topluyor şu mal topluyor, tamam da olan biten bir indim ve çıktım gösterisinden ibaret , taaa yabancı dev fonların gireceği tarihlere kadar bist 100 de testereyle gül gibi hisselere dadanma var . Oyalanma var . Bir gün gelecekler ve 100 milyonlarca lotu yabancı fonların çantalarına dolduracaklar ..virman edecekler.
Türk insanı, yine kar ve büyümeden , mahrum kalacak ! ( üzücü )
İyice tadı kacti
Xbank. İçin ilginç bir hafta olacak....bakalım haftalik ve aylik kapanış ile banka rally sinin ikinci etabı başlayacak mı?
4955 Gap te kapansın olmuşken bari. Onu da hallettiniz tebrik derim bir de 250 USD desteği kaldı artık.
11.46 dan ısctr ler haneme hayırlı olsun
Bugün niye ŞİŞE de geri alım yok. Ne ANSGR ymiş be kardeşim daş daş maşallah hiçbir şey düşüremiyor. Ödenmiş sermayesinin 6 katı kar açıklayan banka bile Besim'in kollu makineleri gibi ama ANSGR daş daş maşallah.
DÜN SİSE ALDIM
satıp alıp satıp alıp lot veya nakit artınca bankalara geri döndüm sabah al sat al sat çok imkan verdi 2 tam 1 yarım tur gibi
güzel trade imkanları var
trade imkanlarında yaklaşım sayıları bariz profesyoneldir , 4-10 temel stratejik yaklaşım var ,bazıları teknik analizdir bunlar kitaplarda yazmaz hayat dersidir kendin öğrenir ve para kazanırsın
yabancılar gelse piyasamızda kademeler nadiren kalacak trade imkanları ise net azalacaktır gün içi
böyle keriz silkeleme dönemleri bulunmaz nimettir al satçılar sat alcılar ve al bekle üstüne yatçılar için
trade ederken para artıkça lot artarak banka alıcam
sen millete acımıyorsun PALA VE ARACI KURUM AVVENELERİ BEN DE keleni yerim söğüş kebap yapar yanına şalgam suyuyla senin etinden parçalar kopartırım pala bey CANIMI sıkma oi alacaksan al endeksi hıyartooo pala bey !
Tilkiye demisler seni kümesin bekcisi yapalim
gülmekten cevap verememis
Sisedeki satis öyle böyle degil hunharca bir satis aynisini THY de gördüm,
Tahtaya Ziraat giripor 39 üzerine tasiyor
sanki yemin etmiscesine 39 altina satis yapiyor...
koy kademene kac milyon lotun varsa alan alir dimi.
9 is günü kirmizi iste...
Birde cikip ben trade ettim hep kazandim diyenler yokmu ,
bi bitmediler ...
Geri Alim aciklamasina ragmen isctr de en iyi satici is yatirim..
kendi tahtasini biciyor...
Nasil bugünde iyi bir trade verdimi hüstatlar :)
Bu yazımın devamında, yaşlı_kurt arkadaş bana bir bildirim yollamış. "" izleyici olabilirsin ama cok yenisin dostum "" diye yazmışsınız, sayın yaşlı_kurt.
Pek yeni değilim, etliye sütlüye fazla karışmam, çok çok nadir de olsa gördüğümü paylaşırım, ama artık onuda yapmam. Tavsiyenize uyup, izlemeye devam edeceğim.
17 Marttan bu yana ne oldu da GARAN %17 artarken ISC %20 düstü :Sad:
Vektörel fark %37 :28:
https://i.hizliresim.com/oou097a.jpeg
İSCTR günlük, %7.5 prim, kimin geleceğini görmüşlerdir! herşeyi bizden önce biliyorlar!
https://i.hizliresim.com/7p8e1st.PNG
İSCTR günlük, İs Yatırım satış tarafında olsa da tavan oldu!
https://i.hizliresim.com/ain3t57.PNG
Hoş geldin TAVAN SENİ ÖZLEMİŞİZ ..
Hoş geldin 4500 seni de ehhh işte :))
Hüstolor simdi hepiniz longcu olmussunuzdur :))
Hafta sonu hüstatlardan biri fiboya göre atip tutuyordu,
Endeks daha çok çökekecek diye,
P.tesi aksami baktim ne diyecek diye her zamanki gibi klasik hüstat taktigi
piyasadan kacanzii yok..Ortalikta görünmeme, Ocakta yemegi vardir :)))
Hacı hüstat müştak diyor da short diye çağıranlar dipten 200 gün ortalamadan hisse almayı önermeyeler iç savaş bekleyen abık sabuk ahmakça 3000 puan işaret edenler değil de biz mi hüstat olduk …
Aklın yolunu izlemek ve sabır dışında 4950 altı her bölgeden kademeli maaaliyetlen eti önerdik hala haklı çalmadık mı sence ?
Endeks 5500 -5700geçince alım girenler ordan döner 4900 düşerse haziran ayı başında mesela ne anlatacak takipçilerine hüstat olan onlar biz şer için 200. Günlükler güvenli bölgede ülke yok olmuyor alım için PANİK ortamının tesiri geçmeli diye beklemek yersiz ayrıca % 20 bankalar daha fazla pirim yaparsa sanayilere fark atarlarsa şaşırmamak lazım . Seneye bankalar % 60 sanayiden fazla primli olabilirler de ytd … Tüpraş % 70 giderken iş bankası %130-160 pek yapabilir , bunu da takip etsinler banka eklesinler portföylerine takas filan advanced trader işlerine de girerler onu da yaparlar ilerde belki !!!
Hafta sonu sen yayin yapmadigina göre o hüstat sen degilsin üzerine alinma :))
yoksa yapiyormusnun :wu:
Fiboyu takip et 3000 bin puan diyordu...
Bu piyasa öyle bisey ki , calistigin araci kurumun agresif fonundaki hisseleri millete önerirler sonra cakip giderler,
12 tl de gördük çok sükür,
İSCTR günlük, dün satan İs Yatırım bugün alıyor,
https://i.hizliresim.com/6a18vqb.PNG
hacı ben muhalifim rte sevmiyom diye üvey evlat muamelesi gördüm hisse nette bazı kişiler maalesef siyasi bakıyorlar.
iş bankası elbette muhalefetin kazancını NET FİYATLAR
BEN BURDAN %10 satıp x hisse aldım
akşama %20 tavan olursa satarım y hisse alırım
başka türlü seçime girmem direncten döner sindirir gibi duruyor ama sert yükseliş mutlu etti hepimizi
biz banka banka diye boşa bağırmadık arkadaşlar banka trade etmek de helaldir herkese
bilanco geliyor bugün
satışa iş bankası koymam PİYASA MYAPICININ DİKKATİNİ ÇEKMEK İÇİN DEĞİL
endeks geneline yayılan yükseliş yok ADALETİN DENGESİ ŞART BANKALAR UCUZ AMA ENDEKS DE İNANILMAZ UCUZ HİSSELER VAR haksızlık ve mağduriyet oluştu arkadaşlar sağlıklı değil
%60 banka %20 diğer hisse %20 günlük trade ediyorum şu an diğer hisseler 2 günde sadece ortalama %2-5 arttı iş bankası ise %19 ....
2 güne artış ciddi orantısız bir sonuç anlamına gelmektedir, bu sağlıksız durum arkadaşlar
endekste adil genele yayılan yükseliş için tahtacıların gayret etmesini diliyorum.
BORSA SOYGUN YERİ HELE KY ELİNDEKİLERİ ALMA YERİ DEĞİLDİR .
İNSAF VE İZAN , 5 MİLYON YATIRIMCI ŞU AN MAĞDUR banka hisselerinde oturan ise zirveden %7-10 uzaktalar bu sürdürülemez bir borsa ortamıdır ...
genele yayılan yükseliş için varlık fonu da devreye girse iyi olur . hacimsiz kolpa bir piyasa kurdular 3 haftadır rezillik yaşıyor küçük yatırımcılar !
Ky ye 80-100 fk lik şirketleri varlık fonumu al dedi.
Bankalar 1.5-2 fk dan fiyatlanirken insanlar 40-50 fk lik sirketlerin peşinden koşturdu durdu yani bir zahmet balon fiyatlamalar zamanla otursun olmadı şirketler çok yüklü kar etsin fk pddd leri düşsün. Genel şirketler hem zarar ediyor hemde fk pddd uzaya çıkmış spekler çakacak adam arıyorlar.
Yabancı ne yapsın borsaya geldiğinde ilk girecegi yer bedava fiyatlama olan bankaları alıyor yahu bir banka 1.5 yıllık kâr rakamıyla fiyatlanirmi ya.
Hacim, Uzun zaman snora Normal Bist hacimine döndü ,
ilk 10 nerdeyse hepsi Bist30 firmalari, isctr, Akbant , kchol, thy, sahol tüpras etc...
KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ ] TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu (TFRS 9'a Göre Karşılık Ayrılmış)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1149069
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8801176eb654de
DÖNEM KARI (ZARARI) 12.902.662.000
Borsamızdaki tüm rezilliklerin belirsizlik ortamından değil insan kalitesizliğinden ve ahlaki hedonizmden kaynaklandığı at hırsızı şebekeler çalışma biçimlerini , her işlemden yatırımcımızın soyulmaya çalışıldığını Müstakbel İngiltere kralı Charlesdan tutun tüm batılı liderlere ve Londra global PİYASA oyuncularına BİLGİ OLARAK ilettim , vb. …. rapor yazdım yolladım fena bir finansal hukuksuz ortama sahibiz , hukuk dışı bir ülke olduk , çok sorunluyuz .
Hisse neti sohbet ortamından dolayı çok severim ama sohbet güzel de yapısal sorunları has safhada olan yalanın gelenek olduğu ve çürümüş bir ülkede madalyonun afyon tarafı boş beleş sohbetlerdir.
ÜLKEMİZDE suçlu ve onlara göz yumanlar çoktur ARACI KURUMLarı da kullanarak haberli usullerle BORSAYA DADANMIŞ SERMAYE ÇETELERİNE ve onların uzantılarına sosyal medyada propaganda yaptıranlar vardır, devlet suçlu ama aracı kurumların hukuksuz işlerimleri varsa bile ve etken sermayenin palanın tümü masum propagandası bunlar !
Gülerim bu konuya
Türk halkı bugün de piyasa oyuncuları ve bazı insider ve danışıklı işlemlerle suç işleyen kurumlarca soyuldu onları övmeden ilan eden isimlerini yazan hisse net hesap sayısı ben dahil yok denecek kadar azaldı hiç şaşırmıyorum buna
Burada isim vermem x y z den ibaret değil liste …
Allah’a şükür 2 dil biliyorum ve dünya sosyetesini ve elitlerini yakından tanıyorum , bu sayede belki bilineni en sert ve detaylı şekilde DÜNYAYA ifşa ediyorum TÜRKİYEDEKİ BORSA olmuş bir HALKIN paraları fonu soygunuhane ….
Dolayısıyla baştan söyleyim bu ortama , bu ülkeye yabancı filan da gelemez değişim yaşanmadan
şu an seçim sonrası hayali bir yükseliş ve azgın sıcak fonlar hariç kimse lot filan da almayacak organize fonlar muhtemelen 6500-8000 puan üstünden 3-6 ay sonra alıma başlar arkadaşlar ve Hukuk ister hesap verilebilirlik ve adil kanunlar ister finansal piyasalara tam tarafsız ve göreceli bağımsız spk ister arkadaşlar …
15 mayısta sıcak azgın fonlar alım yapınca kendinizi kandırmayın yabancı gelmeyecek çakması gelecek arkadaşlar ….
15 mayısta tüm aracı kurum işlemlerine de soruşturma açılmalıdır raporları Londra’ya yolladım İngilizce alık seçik yazdık Rezil kepaze ettiler ülke dingonun ahırına döndü arkadaşlar
Sayın Deniz Ali o kişileri yazsan ne olacak?
Bugün 2 tane şirkette mesela geri alım var isimleri yazmak istemiyorum. Birinde fiyat fona devredilen fiyatın % 30 aşağısında bu çok yakın zaman bir tanesinde fona devredilen fiyatın % 50 aşağısından. Bak işte sana örnek ne saf foncular var piyasada. Acaba öyle mi yoksa başka bir şey mi var.
İşin kötüsü bak bu işlemlerde herşey legal. Konuşsan ne olacak. Kendini boşa yorma.
Algilarinizla oynatmayin :))
Aynen satmayan kar etti ama pazartesiye 3 işlem günü var bakalım 15 tl olacak mıyız :)
SISECAM'dan sandiga sevgilerle
https://www.efesholding.com.tr/Sayfa...ik-yapisi.aspx
Tokmaklaya tokmaklaya gidiyor iste. Para babalarindan iyi secim sonucunu bilen mi olacak. Ulkemiz icin hayirli olsun, bu musibet bir daha musallat olmasin.
Ama herifler kimseye kolay para kazandirmiyor. Kagit zaten 14'tu 1 ay once. Uzun vadeli bakmak lazim.