Başkan bana mı yazıyın da.
Printable View
3 aday arasında KK tercih eden biri olarak.. bunun tartışması bile gereksiz... akp'nin gitmesini isteyen ama soldan cekinen bir kesim var, ip'yi garantör olarak dahil etmezseniz ... birde chp'nin hdp ile yakınlaştığıni varsayalım... önceden çekimser olanlar dahi rte'ye verir
Acil olan bu AKP nin ve zihniyetinin gitmesi.tek adam rejiminin sakıncaları ortada.koalisyonlar iyidir.neticede ortak akıl olmak zorunda olur.her kararda toplumun daha geniş bir kesiminin hassasiyetleri göz önüne alinir.su iki günlük kaosta bile ne kadar tatsız söylemler oldu her iki taraftan da.simdi sulh olduğuna göre herkes lafına dikkat eder.hadi hayırlısı kk ilk kez kazanacak gibi.
Hemen ak-it lere baktım. Saydırmiş yine Meral Temel diye başlatarak.
Hocalara baktım Meral masaya dönünce ona yazıyorlar. Demek ki morallerini bozdu ablamın masaya dönmesi.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...geldi-42229866
Bence bu habere durmuştur
Ben KHK ile ihraç edilecektir DİB dan imam vs listesinin yapayım baya liste yapmam lazım.
Kk da aslında rasyonel olanın ip in masada olması olduğunu biliyordu.nasil ip in ersan Şen hamlesi panik bir hamley se kk nin da çok ufak partileri de sofraya davet etmeyi düşünmesi panik bir hamleyi.o da bu kaos sonucu seçimi kaybederse tüm faturanın kendisine kesileceğini biliyordu.bu seçimin faturası diğerlerine benzemez.bahcelinin sokakta yuhalandigi reisin konteynirda uzaktan bunu seyretmek zorunda kaldığı zamanlardayız.hem de oy depolari olan elbistanda.bu seferki faturanın altından kimse kalkamaz.boyle çok iyi oldu.secim garantile ndi gibi bir durum oldu
HDP-CHP yakınlaşmasında bir sakınca görmüyorum. Benim sıkıntım KK'nın basiretsizliği.
Bu zamana kadar yüzümüzü güldürmedi. Bundan sonra güldüreceğine dair en ufak umudum yok.
O yüzden totemimi yapıyorum. KK aday olursa ilk turda oyumu başkasına veriyorum. 2. tura kalırsa o zaman bakarız duruma. İnşallah başkası kalır da sinirlerimiz gerilmez boşu boşuna :kahkah:
vah vah kk katılırsa oyunu başkasına verecekmiş
bari delikanlı olda yalan konuşma
senin oyun çok şeyindeydi kk nında
Akp nin trolü halen yalan konuşma derdinde
Seçimde sonra KK kazanırsa iki kişi kahrından ölür. Hadi bir kim bunlar ipucu vereyim siyasetçi
3 u birden Mitinglere katılırsa iyi bir miting atmosferi yakalanır.Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu dahil.
Arkadaşlar asıl olay AKP nin gitmesi tek adam rejiminin bitmesi.eminim mesrebinize göre altılı masada size farklı gelen üyelere kıl oluyorsunuzdur.elbet ben de öyle.ama bu ucube başkanlık sisteminden acil kurtulmamız lazim.cok katılımlı bir oluşumda başkanlık sisteminin bitmesi daha kolay olur.mevcut sistem zaten tamamen başkanın gücü topladığı bir sistem.altili masada kimse o sistemi istemez acilen degistirirler
Diğer konular ayrinti başkanlığı kaptirdiktan sonra geçmiş olsun
bu sürecin yeniden düzene girmesini sağlayan en önemli kişi kk dır. çok sakin oldu. meral apla gii saçma sapan tek açıklama yapmadı
müthiş bi diplamasi uyguladı
iyi partinin danalarının ve chp nin danalarının hiç bir sözünü dikkate almadı
sadece yavaş ve imamoğlu ile beraber müthiş bir görüşme trafiğini yürüttü
tıpkı erdal inönü gibi yumuşak sakin bi yönetim izledi
her türlü tebriği hakediyor
bir cümlesine bakardı ittifakın yıkılması
Tek cümlesi yetti soğukkanlılıkla.
Taşlar yerine oturacak değince.
Liverpool 7-0 Man United.
Biraz Siyaset dışı mola için.
https://www.youtube.com/watch?v=iBuTEywEQ6U
Kesinlikle her kelimesi doğru bir analiz.Ama sıkıntılı kısmı bu krizi doğuran olayların en baş aktörü de kk.Yahu bu kadar olaya ne gerek vardı meralle yüz kez görüşmüşsün daha önce neden bu konuları konuşmadın diye de düşünülebilir.Aklıma tek ihtimal geliyor acaba meralle önceden anlaşıp yavaşla imamı bu şekilde sisteme monte etmek için diğer partilerin itirazlarının mı önüne geçildi.Eğer öyleyse muhteşem bir siyasi başarı bakın ona şapka çıkarılır.Her neyse sonuç muhteşem oldu.Artık yavaşlı imamlı bir kampanya yürütülecek,meral hanım var,ayrıca her ilde teşkilatlarını tamamlamış 4 parti de bu oluşuma destek oluyor.Hdp de kk ya kıl kapmaz.Sanki tam anlamıyla bir konsensüs oluşmuş gibi.Valla ilk turda bu iş bitebilir.Eğrisi doğrusuna geldi sonuç muhteşem olduç
RTE seçim kararının 14 Mayıs'ta dedi. Hadi hayırlısı olsun inşallah ilk dereyi geçtik
Selvi hanımda Hatay dan gelmiş zaten anlatmıştım bir fırça olduğunu. Saadet partisi merkezinden sonra beraber CHP genel merkezine gidiyorlar Selvi hanım ile.
https://i.hizliresim.com/lkdhqvp.jpg
Bizim cinali için düşünmüşler zamanında
Temel Karamollaoğlu : Millet ittifakı olarak uzlaşma sağlandı , Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ‘dur .
meral teyzeyi kıstırmışlar suratı tursu satıyor
Kılıçdaroğlu : Güçlendirilmiş parlementer sisteme geçiş için anlaştık , genel başkanlar Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak