Orduyu benden çok sevende çıkmaz kanımca.
Savunmayada gideceğine inanmıyorum o paraların.
artı akp nin hiç bir şeyine de inanmam,güvenmem
Printable View
Orduyu benden çok sevende çıkmaz kanımca.
Savunmayada gideceğine inanmıyorum o paraların.
artı akp nin hiç bir şeyine de inanmam,güvenmem
akp tam bir kara deliktir.
Daha başka ne vergiler icat olacak acaba?
https://m.youtube.com/watch?v=CPhrpphP130
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
https://pbs.twimg.com/media/GZtcupqW...g&name=900x900
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Vay arkadaş ya bir bankanın verdiği borç olan kredi kartından devlet kart başı para alacak .. Her olayda yok artık daha fazlası olamaz dedikçe daha fazlasını bulabiliyorlar :)
Ayakkabıdan ve Dondan(Urba) da vergi alınsın o zaman vatandaş donsuz ve ayakkabısız gezer tahminim.Kdv ek kullanma vergisi
Ancak;
ZIM gemilerinin en rahat hareket ettiği ülkelerden biri Türkiye. Video da görebileceğiniz gibi ZIM'in ülkemizdeki operasyonları aksamadan devam ediyor.
İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa ve Mersin'deki limanlar bu gemilere hizmet veriyor. Siz bu satırları okurken gemiler gelip gitmeye devam ediyor.
Buyrun, belgenin linkini vereyim, kendi gözlerinizle görebilirsiniz:
Çifçi kardeş viop pozisyonlarını paylaşırmısın.Teşekkürler.
Selamlar sayın kubilayhan23,
Yamyamlar doyamadı bir türlü.
https://pbs.twimg.com/media/GZnvC1sW...jpg&name=large
Jöleli kafası ile bist böyle oluyor işte.
9 ay boyunca düşen hisse mi dersin, 2009 dibinin altında olan, 2020 pandemi seviyesi altında olan hisse mi dersin.!
Neye rağmen? bütün dünya borsaları ralli yaparken, savaşta ki İTrail bile borsası % kaç prim yaptı bakın.
Yok yok.
Kendi yatırımcılarına kumpas kurdular, kötü bilançolu hisse düşüyor da iyi bilançolu hisse niye düşüyor?
Ne yaparsan yap, bunların gözü asla doymayacak.!!
günaydın iyi haftalar
Bildiğiniz resmi soygun yapılıyor, tek kale maç işin ilginç tarafı kale de boş.
Bu yıl ocak ayında ABD borsalarında yatırım yapsaydık % 22 kazanacaktık.
BİST'e yatırım yaptık, güya % 11 prim yapmış, hisselerin bir çoğu % 50 ila % 80 zarar da, üstelik 11 aylık enflasyon erimesi çabası.
Yani bu kadar kötülük bunlara bile fazla...ama cibiliyetleri bu..
2024 Ocak-Mart doneminde yaptigim VIOP doviz kapama islemlerinden ciddi miktar lira stopaj odedim. Ondan sonraki VIOP doviz islemlerin neredeyse tamami zarar. Ama araci kurumum stopaj hesaplarini 3 aylik kesiyor. Ve Nisandan beri zarara girdigim ve zarara ragmen pozisyonlarimi kapatmaya basladigim halde benim odedigim stopaji geri alamiyorum. Hatta suan doviz islemlerinde ciddi zararda da olabilirim ama en basta stopaj kesildigi icin geri otomatik alinmiyor. Bunun bir cozumu var midir?
Acaba tepki ne olur diye alıştırma yapıyorlar anayasanın ilk 3 maddesi için,yemedimi guya öyle niyetimiz yoktu diyorlar,ulen bu düzenlemeleri ortaya atmanızın sebebi belli kellenizi kurtarmak için yaptığınız beli,çokta mikinezeydi ülke değerlerini düşünmek,bizler düşmandan emir alıp yönetime gelmedik,eşbob ve ona destek kim verdiyse sorunlu olan odur,yemin ediyorum top yekün yargılanacaksınız bu düpe düz vatan hainliğidir bunu böyle bilsinler.
Biri kart iptali demiş.
olur
kayıt dışı artar nakitte
çuval taşırız artık
onada vergi koyarlar
deli dumrulu geçtiler yahu
buradan maaşı alan alamanyada daha ucuza yaşar tahminim.
Erdoğan: "Anayasa'nın ilk dört maddesiyle ilgili herhangi bir sorunumuz yok."
Dediyse,sorun vardır.Yersen
https://pbs.twimg.com/media/GZ2l5SSX...pg&name=medium
Çöküş dönemi kabinesi.!!
Vatana millete hayırlıolsun.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Erdoğan : Gıda kontrol ekipleri bu sene 990 bin denetim yaptı. Bunları artırarak devam ettireceğiz, vatandaşımızın sağlığının tehlikeye atılmasına göz yummayacağız."
İş yatırım elini yükseltmiş, yine tarihi rekorlarla dolu bir pasta.
Maalesef short pasta ne kadar yüklüyse KY o kadar kaybediyor, (Spotta bile darmadağınık olduk)
Resmen yatırımcının parasına nasıl çöküldüğün belgesi.
VIOP'ta terste kalanın Allah Yardımcısı olsun..
Bu arada İş Yatırımda ki oyuncunu badem olduğuna eminim ama ispat edemem.!
https://x.com/deli___yurek/status/1845856795236974881
https://pbs.twimg.com/media/GZ3M-DxW...jpg&name=large
hepsine bakmadım ama bildiğim takip ettiğim
İŞC deki yüklü longu ve en az 4 vadedir taşıdığı 330 maliyetli thy longları var
onların zararı, buradaki kardan ne kadar yer bilmiyorum
thy longu o kadar ısrar etmez diye düşünüyordum, ama etti
her ay yeni vadeye taşıyor... maliyete gelmesini bekliyor heralım
Tüm dostlara günaydın:wave:
İş Yatırımın çok profesyonelce yönetildiğini ve hedge mekanizmasını çok iyi kullandığını biliyorum.
Ama hiç bir zaman VİOP ta bu kadar short pozisyon taşımadı, yukarıda belirtiğim gibi o shortlar baskasının " iş yatırım üzerinden açılmasını" çok manidar buluyorum.
Açıkçası badem tarzı bu, bu tür algı çalışmalarını çok severler başkasını hedefe koyarken kendileri kazanır.
Bakalım bugün ara mı verecekler yoksa sopayı ıslatıp ıslatıp vurmaya devam mı edecekler?
İşbankasında yine sorun var,hernedense hep borsa açılışına denk geliyor.:bravo:
Şimşek: 5-6 sene sonra belki cari fazlayı konuşuyor olacağız
Şimşek: Enflasyon düşmeye devam edecek
Şimşek: Enflasyonu daha hızlı bir tempoda düşürmeyi arzularız ancak hizmet enflasyonu arzuladığımız hızda düşmüyor
Şimşek: Kira artışındaki üst limiti kaldırdık, kaldırınca yenilenen bütün kira sözleşmeleri son yıllardaki enflasyon farkını yansıttı
Şimşek: Enflasyondaki düşüş başladı ve devam edecek, esas olan bu
Şimşek: Enflasyonun düşmesi demek fiyat artışlarının yavaşlaması demek, gerilemesi demek değil
Şimşek: Fiyat artışlarındaki yavaşlama devam edecek, bu program sonuç veriyor, uygulamakta kararlıyız
İşbankası arızası bayağı sürer diyorlar :notr:
Devlete vergi borcu bulunanların listesi bugünden itibaren açıklanmaya başlanacak
-Devlete kesinleşmiş 5 milyon lira ve üzerinde vergi borcu ve cezası bulunan mükelleflerin isimlerinin yer aldığı listeler vergi dairelerince bugünden itibaren açıklanacak - AA
Şimşek: Gelir konusunda adımlar atmaya devam edeceğiz, mali disiplin konusunda kafamızda zerre tereddüt yok
Şimşek: Kamuda zaruri kiralamalar dışında izin vermiyoruz, kiralamalar %15 geriledi
Şimşek: SWAP hariç net rezerv artışı 100 milyar doların üzerinde
Şimşek: Risk priminin 200'ün altında olması lazım ama bunu sağlayacağız, biraz sabır
O zaman sorayım Şans oyunlarından alınan Savunma Sanayi katkılarını niye yarı yarıya azalttın efendi?
Demirören e kıyak içinmi?
Şimşek: Kredi kartlarından savunma sanayiye aktarılacak kaynağın amacı ülkemizin caydırıcılığını artırmak
Şimşek: Hava savunma sistemi kurulması kararı alındı, savunma sanayisinde 1000'in üzerinde proje var, hepsi yüksek teknoloji
Şimşek: Savunma sanayisinde ilave kaynak talebi oluştuğunda savunma sanayisine destek vermekle birlikte bütçenin deprem yaralarını sarmakla meşgul olduğunu belirttik
Şimşek: Savunma sanayisinin bütçe desteğine ihtiyacı var, tedbir seti kurulmasına karar verildi, öneriler alındı ve nihayetinde enflasyonu artıracak artışlardan uzak durmamız gerektiğini söyledik, işlem bazlı ücretlere yönlenildi KDV gibi artısı yapılarak enflasyonu arttırmaması için bu yol tercih edildi .
Şimşek: Kredi kartlarından aktarılacak kaynak tamamen savunma sanayi fonuna aktarılacak, bütçe açığını azaltmakla ilgili değil, bu kaynak bütçeyle aktarılmayacak
Şimşek : 2023/2024 yılında son yaşandığımız depreme 2.5 trilyon lira kaynak aktarmış olacağız
Şimşek : Milletimizin endişesi olmasın , bu gelirin 1 kuruşu bütçeye gelmeyecek savunma sanayiye gidecek . Biz zor bir coğrafyada yaşıyoruz , etrafımızda savaş var ve ülkemizin korumamız lazım