10421 bende flat oldum. maliyet düşüre düşüre geçen haftadan beri taşıdığım pozisyonu az bir karla kapattım. resmen komisyona çalıştık
Printable View
Hamdolsun bugunde çaldılar:)
Çağrı kardeş üç beş inek parasını çıkardı şimdi.
ekonomik programın başarısı gün be gün artarak devam ediyor.
10215
akmaz kokmaz AKBANK ile buraya kadar iyi manipüle ettiniz
kırılmış trend çizgisini geri geçmeye kalkışıyorsunuz :whistling:
https://i.hizliresim.com/9bmfujb.jpg
spot 100.. 9385
tuvalet kağıtları nolacak ? onları kim alacak ?
% 2 var daha oraya
https://i.hizliresim.com/9wac6h2.jpg
altın grafiği olan var mıydı?
faizler iyi düşecek diye beklenti içine giren varsa çimantolar ve gyolar gider.
ben öyle düşeceğini sanmıyom faizlerin. londralı varken :drunk::drunk:
Olur, yolla ibanı göndereyim :drunk:
https://youtube.com/shorts/VR4CWxMzo...sYKEpXeR6-MJCZ
Gerçekleşen 35 beklenen 24 faiz 49 vay monaco. :oleyo:
Normal siz bu halde iken. İnanmıyorsunuz ya hiç bir şeye birileri de bunu dibine kadar kullanıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=yRBU..._channel=TVNET
Bu arada 5 aylık enflasyon verilerine göre;
SSK,Bag-Kur emeklisinin maaş artışı:
%15.09
Memur ve memur emeklisinin:
%14.01
Haziranda eksi çıkmazsa,
Güle güle harcasınlar.
İris Cibre
@iriscibre
·
35d
TÜİK aylık 1,53%, yıllık 35,41%
İTO aylık 2,83%, yıllık 46,57%
Ankara aylık 4,40, yıllık 32,28%
Tuik nasıl veriyi bu bantta çıkardığını tartışıyor koca koca ekonomistler :)ben ekonomisttim demicem ama al eline kalemi sayılarla oyna yeter bu kadar kafanızı yormayın:rules:
Faiz indirimini fiyatlıyormuş piyasa:)vay be döviz rezervi kuvvetlenmeden faiz indirimi yapamaz indirdiği faizi 19 mart siyasi olayları ile giden dövizle 350 baz faiz artırımı olmuş o kaçan doların 3/2 koyması gerek faiz vererek ve siyasi belirsizlik normale dönmeden bu risk devam edeceğini onlarda biliyor hükümet karar verecek ekonomi mi siyasi ikbal mi
Birde Benim aklımda olan bir şekilde Mansur Başkana da dalacaklar gibi.YTD.
Bana da dön dolaş dedi. bilmukabele abey.
Nası belli oldu demi geldiğim. Sıkı dutunun şortörler önce şortları tanga edecez ama o da yetmeyecük gibi düşünmekteyim, belli olmaz tabi bu işler
haber maber hikaye. hiç bişeyden haberim yok bıyıklı yabancı benim abü gündemi bile bilmiom ama grafik dedi ki gel abü beni al. Bilançolara baktım batan battı batmayan da daha batmaz dio.
Gönderdim cetonları.
Kırmak olmazdı ağalar
Kalemle oynanan veri ile makina ile alır %2-3 yapar ama 1-2 gün sonra ülkenin gerçeklerine döner piyasa .
Bu verinin yüksek geleceğini düşünen varmı 103 kişiyiz burada 1 kişi çıkmaz :)
bu yüzden tv de faiz indiriminin yolu açıldı vs bana göre risk almak demek ya siyasi belirsizliği azaltıp normale dönerse faiz indirimi sıkıntı olmaz ama hem siyasi belirsizlikler artarak gidecek hem ekonomik veriler kalem oynamalı olacak bu seneryo bana inandırıcı değil.
Bu sefer verilerle desteklenmeden bir indirime gitmeyeceklerini fazi artmaz derken artırılan 350 baz puan artıştan anlayabilirsin. Ben Şimşeke de merkez bankası başkanına da güveniyorum. 2. Nebati işi siyasi intihar olur. USD gelme işi de çok kolay olur. Yeter ki bırakalım bu ikisi işini gerektiği gibi yapsın.
işcepte sıkıntı yaşayan var mı ? banka.
:drunk:
vallahi buralardan giderken eccuk gayrımenkule devrilip gidiym dedim, geçen lazım oldu birini satalım dedim verdiğim ilan açık artırmaya döndü aman götünü yyim bana sat çek verim senet verim at verim araba verim.
Yok hacı dedim cash getir, 2 haftada satıldı, Ankara piyasa efsane canlı forumdaki müteahhitlere duyurulur
MÜSİAD/Özdemir:Gelinen noktada ekonomi yönetiminin uyguladığı Orta Vadeli Program'ın son derece cevap verici şekilde işlediğini düşünüyoruz
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Burhan Özdemir, ekonomi yönetiminin 2 yıldır uyguladığı Orta Vadeli Program'ın (OVP) son derece cevap verici şekilde işlediğini belirterek, "(Veriler) Biraz daha sabırlı olursak (enflasyonun) çok daha aşağıya ineceğini gösteriyor. O noktada umutluyuz, tünelin ucundaki ışığı görüyoruz." dedi.