Tavan çekti 26.46...sıra kent ve pkente nasip:he:
Printable View
Tavan çekti 26.46...sıra kent ve pkente nasip:he:
Tavan çektiya hemen yine uçuk fiatlar konuşulmaya başlanmış,neymiş 70-80,dahası varya neyse:plc:...ytd.
KAP: ISMEN IYM [DOKTA ] İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz İşlemlerinde Sermaye Piyasası Aracının %5'inden Fazlasını Satın Alanlara İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1038294
Dosyalar:
Halka Arz İşlemlerinde Sermaye Piyasası Aracının %5'inden Fazlasını Satın Alanlara İlişkin Bildirim 2022-06-20
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Açıklamalar
Açıklama Döktaş Dökümcülük Tic. ve San. A.Ş.`nin
250.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde,
çıkarılmış sermayesinin 116.000.000. TL`den
162.000.000 TL`ye artırılması kapsamında ihraç edilen 46.000.000 TL
nominal değerli payların yeni pay alma haklarının kullanımı sonrası
kalan ve Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa`da satışa sunulan 6.470,245
TL nominal değerli payların %5`inden fazlasını Ortaklığın ilişkili
taraflarından (hakim ortak) Çelik Holding A.Ş. satın almıştır. Çelik
Holding A.Ş.'nin işlem öncesinde Ortaklıkta sahip olduğu pay oranı
%94,71'dir.
Bildirim İçeriği
Satışa Sunulan Sermaye Piyasası Aracının %5'inden Fazlasını Alan Gerçek/Tüzel Kişiler
Satışa Sunulan Sermaye Piyasası Aracının %5'inden Fazlasını Alan Gerçek/Tüzel Kişiler
Liste Numarası
Adı veya Unvanı
1 Çelik Holding A.Ş.
Satın Alınan Nominal Tutar (TL)
1 6469.245
Satışa Sunulan Sermaye Piyasası Aracının Nominal Tutarına Oranı (%)
1 0.9998
Faaliyet Konusu
1 Tüzel Kişi
Faaliyet Gösterdiği Ülke
1 Türkiye
Sermaye Piyasası Aracının Alım Amacı
1 Kendi Nam ve Hesabına
Alanlar babasının hayrına almadıya iyi bir yerden satmak için:he:
28.88 yaptığı an 26.88'e indi devreleri attı:plc:
28.70-29 bir miktar gönderdik alan hayrını görsün...bir ara R karşılığı hesapları yapardık,şimdi onun üstüne %20 yaptık,zaten elimdeki çoğu R'leri E'ye çevirmiştim,bir ara umudum kaybolur gibi olmuştu,güvenim olduğu için bekledim ve meyvesini aldım,tavanı 29.10,önce yaptı sonra bozdu,satanın mallarını kapıyorlar,benimkinide kaptılar helal olsun alanda kar eder temennim,2020 zirvesi 40 üstü,bakalım oraya gelirmi,ortalamasıysa 28-30 arası,bedelli bölünüşe göre fiatı 39 sayılır %40 pirim eklenirse:)
Dokta b.okta:evil:..Neyse huyu böyle bunun devamlı uyanık olmak lazım,en üzücü olanıda 27 altına inmesi,bakalım tekrar 29 yapacakmı:plc:
Madem düzeltme yapacaktın hiç olmazsa 2 tavan çektikten sonra yapar insan,mesela 30 üstüne attığında uygundu:notr:
30 üstüne attı hayret,27 altından sattığımın yarısını toplamıştık,27 altından aldıklarım duruyor satamadığım için,diğerlerini 28.50 okuttuk:Sad:,nereden bilecektik 30 olacağını,neyse elde kalanlarlan yarın yola devam 29 altına inmezse,çok agrasif hareketler yaptı bugün:(
31.18 tavan...geri kalanlar ucuza gitti,neyse bugün alıp satamadıklarımlan yola devam.
Yuh be 33 üstünede attı tavanı 34.28,ne bu be gömümü buldu,%40 eklesek bedelliyi 13+33=46 yapar eski fiatça:Sad:,neyse dün aldıklarımızın yarısınıda postaladık istemiyerek,fazla kazanç haramdır:whistling:
2 gündür kedi çomak oynuyor,bir gün önce elinde olanlar trade yapmaya imkan tanıyor,olaydıda yasaklı olmasaydı iyiydi,32 üstünde biraz daha okuttuk,peşi malum 31.20 altı,birgün aralıklı böyle iyi gidiyor:)
30 altını beklerken pat hızlan 33.200 oldu,guya 30.70 cıvarından almadık mecbur eldekilerden biraz okuttuk 33 üstünden,şu sıralar 32.50,en iyisi bekle gör politikası.
Birgün aralıklı tradelerlen 34 üstüne kadar geldik fire vermeden devamlı kar yazarak,kent,petrokentte böyle olsaydı çoktan ihya olmuştuk:)
Bugün 35.86 gösterdi,endexsin sert düşüşünü bahane edip 34.10 gösterdi,oradan destek aldı bakalım nerelere gidecek !!!
Acep uçuk rakamlara çıkarmı fiat vermek istemiyorum,kısaca başlangıç noktasının 2 katı gibi mesela...ytd.
Patronun kendi alımları hisseyi ayakta tutuyordu bugün 34.70 e 25 bin lot koyarak alanı carparim mesajı verdi. Bundan sonrası çok hızlı hareketler beklemiyorum. Çok salmaz İns. Normalde 50 TL olsa sasirmazdim 20 TL olsa da alıştık zaten. 35 olunca full satacam demiştim...
Bugün bayağı sattım 34.86 35.20 arasi.kalanlara bol kazançlar olsun. İns 70 olur.
35 üstünde kapattı,bakalım yarın kaçtan okutacağız bugün aldıklarımızı:yes:
Ben Tursg ye kaçtım:)
40 üzeri atarsa gelirim yine
Böyle iyi gidiyor,dün 33.40 göstermişti biraz yine aldık oda temkinli olarak,çünkü patronun satış engeli koyduğu aklımdan hiç çıkmıyor ne olur,olmaz, aldıklarımı 1 gün sonra okutuyoruz,34 ve altı alış-35 üstü satış bana uyar ve böyle iyi gidiyor,alımlarım zaten 1 k cıvarı,ekisi gibi yüksek k'larlan takılmaya gerek yok,zaten alacağımızı aldık:ok:
33.10 gösterdi en son,tahtacı patron ikilisi ne dümen peşinde acep.
31 genç işine kadar indi,oradan destek bulmuş gibi,dün istemeyerek guya tökezledi diye 34.30 göndermiştik,çoğunu göndersek iyiymiş,zaten 35 yaparken bocalıyor,bundan sorna tahtacı ve patron işbirliğinini göreceğiz.
Doktada yasak kalktı hissede dandik hareketler başladı,bu zamana kadar he kazandık,birazda oyunun kuralına göre hareket etme zamanı,zaten oyun bozanı patron yaptı,yapmasaydı çoktan 40 aşıldıydı.
Bu moklan uğraşılmaz artık,çünkü patron bozuntusu oyun bozanlık yaptı,adam bedelli paraları yetmemiş gibi bide gitti hisse sattı:seyt:...Zaten 30 altı alımlarımı geriye çekip iptal ettim,benden paydos elimde kalanlarıda okuttuktan sonra eyvallah oyluma yaptığım gibi.
Patron yasağın kalkmasini kutlamaya başlamış:) 40 üzeri atarsa alırım demiştim. Guncelliyorum 25 altına gelirse alirim
32.86 tavan çekti anında bozdu,32 üstünden geri kalanlarıda gönderdim,çok az kaldı elimde,bakalım tekrar tavan çekermi,çekmezse kendi bilir,nasıl olsa iyi,kötü alacağımızı aldık,35 üstü yapınca düzeltmesi 32 olması lazımdı,sen git 29 yap.
Spek ibnnetor ya sattık çıktı alsak düşer
Fonet tavanladı,sende çek artık sabahkı gibi:he:
Dün tavan çekmedi ama 34.50 yaptı,anında bildiğimi yaptım,ömür törpüsü,129 yapışı moralimi bozmuştu,fonetlen ikisinden bayram harçlığı çıkardık,artık nereye giderlerse gitsinler.
Bugün 30,82 yaptı,peşi 31,98,kaçak güreşmeye devam,bu lot saymalarıda bıraksa iyi olur.
Fonet ve ikisi aşırı oynak hareket ediyor,yaklaşık 70-80 puan hareketi var,fonet yasaklı anlık alıp satamıyorsun,ama bunda yapıyorsun,70 puan ara fark olarak iyi getirisi var,ytd