Otomotiv sektöründe faaliyet göster, sermayen 10 milyon olsun, yatırımlarını bitir, cironu artır, kara geç, fiyatın hala 10 lirayı geçmesin, ey tahtanın sahibi zavallı spek oğlu spek... Elbet bir yiğit gelir canına ot tıkar....
Printable View
Otomotiv sektöründe faaliyet göster, sermayen 10 milyon olsun, yatırımlarını bitir, cironu artır, kara geç, fiyatın hala 10 lirayı geçmesin, ey tahtanın sahibi zavallı spek oğlu spek... Elbet bir yiğit gelir canına ot tıkar....
Bu paysasimdan sonra alım için düşündüm. Aklımın bir kenarında yazmıştım Hemde maliyet düşürürüm dedim. Sonra almaya fırsat olmadı ama elimizdekinide maliyetine vermiş bulunduk
arkadaşlar süper teşvikler bu gün açıklanmayacakmıydı?bilgisi olan var mı?
Doğan kağıdı değil mi arkadaşlar
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b3ee419706.jpg
Yabancı payı en çok artan hisseler. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BUGÜNDE ditaş kurum bazında artıda,çelik halat ekside,,,,
haftaya roller değişebilir ditaş yukarı ivmelenirken çelik baskıya maruz kalabilir,,,
iki kağıtdada teb yatırım nerdeyse takasın yarısına hakim...
---------
nisan ayı ditaşın parladığı ay olması dileğiyle ,,,,iyi hafta sonları....
Temel analize dayalı hisse aldığım için, Genelde temel analize dayalı paylaşımda bulunurum, bu nedenle sık sık grafik paylaşmam.. Lakin gözüme güzel görünen bu grafiği paylaşmak istedim.. Sahipsiz köyün değnekçisinden çam sakızı çoban armağını.. İnşallah gerçekleşir de köy sakinleri olarak nasipleniriz.. :)
https://i.hizliresim.com/3EZyR5.png
Sn albea;
Karel'in 1.70'lerde süründüğü dönemlerde ki yazılarınızı unutmadık.
Geçenlerde paylaşımını yaptığınız,
Ditaş faaliyet raporunu çok önemsiyorum.
Katlı verenlere tşk ederim.
Pek fazla yazanımız ve çizenimizde kalmadı sanki çoğu malını satmış gibi bir sessiz lik var yeni haftaya umarım iyi başlarız .
Gitmeye aday ,Çelik halattan sonra hareketlin buraya yansıması beklenebilir.Kar rakamını devam ettirirse muhtemelen kalici yükseliş olacağa benziyor.toplamadan gitmez.Bu hafta düşünülebilir.Medya grubunun durumu burayida etkiler yatırım buraya holding olarak yapabilirler.Ciro artışı olursa iyi rakamlar görülebilir.Celikteki yaşadığımız sıkıntılardan sonra bu haftaya bu hisseyle yeni bir başlangıç yapabilirmiyim diye düşünmekteyim.Diğer iyi yedek parça tedarikcilerine göre ucuz olduğu kesin.ytd
geçen hafta medya dedikoduları satış iptaline yönelikti sonra tekrar olumluya döndü bu hafta allah kısmet ederse doğan hareketli olacak tabi ki yavrusu ditaşada yansır hatta bundan sonra çelhalatla birlikte ikiz çocuklar olarak devam edecekler holdinkten sonra bu iki şirket gözde cariye kalacak yeni haftada ky kardeşlerime bol kazançlar diliyorum.YTD
aman 7'nin altına düşmesinde varsın yerinde saysın.
arost kardeş yeni bir kademe alabilirmiyiz .. söle 7.65 e kadar...
ikizi çelhalata uymadı bugün ne olur acaba.
Aydın doğanın medyayı terk etmesi grup şirketleri üzerinde müthiş olumlu etki yapacağı malumdu zaten. Borsaya kote 2 tane sanayi şirketi var çelha ve ditaş.. Çelha malum çelik halat üretiyor ve kendi sınıfında lider konumunda lakin katma değer üreten bir alan değil sadece halat üretiyor.. Ditaş ise otomotiv yan sanayide olmazsa olmaz grupta olan alt grup ürünler üretiyor..araç dizel benzinli elektrikli nasıl olursa olsun bu urun grubuna muhakkak ihtiyacı var.. Şirketin yeni yaptığı yatırımlar ile RAYLI SİSTEMLER İLE HAVACILIK GRUBUNA YÖNELİK ürün geliştirme ve üretme çabaları var. Geçenlerde bir arkadaş fabrikada çalışan bir tanıdığının uçak parçası üretimi yapmak için techizat alındığı bilgisini paylaşmıştı. Paydaşlar bir şirketin faaliyet alanı katma değer üreten işler üzerine kurulu ise ve DİTAŞ GİBİ SERMAYESİ DÜŞÜK ÜZERİNDEKİ KARA BULUTLARI GİTMİŞ YATIRIMLARINI BİTİRMİŞ VE HASILAT VE KAR OLARAK BUYUMEYE BAŞLAMISSA BU ŞİRKETE ORTAK OLUNUR VE EVLADİYELİK OLARAK SAKLANIR.. ÖRNEK KAREL.. EGEEN.. ASELSAN... OTOKAR.. Herkese hayırlı bol kazançlar..
Radara girdi, izlemeye devammm.
Nerede hareket orada bereket derler bizimki 6tl zamanların 'daki hareketleri sergiliyor hareketsiz kalınca bereketsizleşti.
bugün yazan yok çizen yok anlaşılan herkes sattı.
İzliyoruz sadece
ay sonu muhtemelen.
Konsolide olmayan 30 Nisan konsolide 10 Mayıs son bilanço ilk çeyrek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kademe yok ,tahta alis satış kademesi yok.zorlu bir çelik halat yılıydı benim için.ora bitti buralarda güzel görüşler yazılıyor.Çelik h alattan sonra olabilir.özellikle uçak parçalarıyla ilgili yazılanlar dogruysa süper.sanirsam Sn Behzat beyde burda. .düşüncelerini merak ediyorum.ytd
bugünkü bilmeceyi çözelim bakalım + mı - mi devam edeceğiz satış imzaları atılmış sözcü haber yapmış bugün dohol kapa bilgi düşmesi gerekiyor bakalım bize pay düşecekmi veya çeyrek bilançoyumu bekleyeceğiz.Bol kazançlar fakat yazan çizen pek kalmadı sanki çoğumuz malı kaptırdık gibi bir hava var ortalıkta.YTD
Satısla bunun alakası yok !neden biz küçük yatırımcılar duygusal takılıyoruz.bilanço ve uçak yedekparcalarıyla ılgili gelişmeler takip etmek lazım.bugun ben almak istiyorum kısmet.birde soylentiler doğus grubu talip diye sadece söylenti yatırım amaçlı değildir.ytd
Doğan yayın gurubu satıldıktan sonra gözler hemen Ditaş da satılır mı? ya çevrildi.Çok çok beceriksiz bir speki olduğu kesin.
Şahsen benim odaklandığım konu satılır mı? satılmaz mı? pek değil.
Niğde iline bitişik 252 dönüm arazisi olan,dünyanın birçok ülkesine yedek parça satan,pazarlama için Rusya,Çin ve ABD'de şirket kuran Ditaş'ın piyasa değeri sadece 17,5 milyon dolar.Fıkradan öte....
Kimseye al veya sat demem.Tavsiyede de bulunmam.Ancak,Bugün EGEEN de otomotive parça yapıyor ve muazzam kar ediyor.Bugün Ditaş 4 milyonun üzerinde yılda parça üretiyor.Yaptığı kar da komedi.
Kısacası temettü verimine bakmaksızın şirketi çok ucuz buluyorum.
CELHA'ya da 3,48'den girmeye başladığımda haizne bulduğumu düşünmüştüm.Doğru düşündüğüm şimdi belli oldu.Bir de Ditaşta oyunun sonunu göreyim bakalım!
Kimseye tavsiyem yoktur.Aklım bana yetseydi bugün borsa ile uğraşmıyor olurdum.
Dayak var mı dayak?
Erken mi verdik ne
hareket berekettir inşallah yukarıya doğru devam ederiz
Tekrar aldık bakalim
bu hisse yi kim alır kim satar anlamadım
kademeler zaten anlamsız
yakın vade için bir beklenti var mı
celha gitti de bu kağıt niçin gitmedi onu da anlamadım
1000 hisse alsan günlük olarak tahta sahibi tahtayı kilitliyor onu da anlamadım
kısaca zor
Bu aralar çok dilenmeye başladı. Bakalım ne olacak