Tavanda 238772 lot
Printable View
Tavanda 238772 lot
239k ve her geçen dakika artiyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dohol ün tavanda 16 m lot var. Manyak bir sayi
E beyler bu satıldığına göre temettü nolacak iptal olur mu
Satis detaylarini bilmemiz gerekiyor.tahtanin altina girdik bu surecte .alnusun malini alma hareketiymis 1 onceki.
Insallah herkes bol bol kazanir.
Herkese bol sans
Bu haberle burnunu yukarı dikti artık
Tavana verseler hem ağ.ort yükselir
Hem de malı fulleriz
Çok ani çıktı
Teşekkürler arkadaşlar lot bilgisi için
Umut hocam haber sitelerinde kanal d de satıldı diyor yanı bina dgzte nin değil mi bunlarda satılmadımı
Hisseyi tanıyanlar bilenler veya teknik bilenler sizin tahmininiz hedef neresi olur kişisel tahmininiz almak satmak bize kalmış
Eğer haber doğruysa anlaşma tutarını merak ediyorum.
İçlerinde %7 halka arz ile en düşük olan şirket bu...Yani piyasada çok fazla lot yok..
3,39 fiyat ile bile hissenin piyasa degeri/defter değeri 0,78.Yani defter değerinin altında piyasa değeri var.
1.2 milyar dolar anlaşma fiyatı konuşuluyor.(tv+gazete)
Şu an Dgzte sadece 90 milyon dolar..Bakalım bu tutarın ne kadarı DGZTE'ye ait...
Tabi haber doğru ise.....
Ytd..
3,10 altında kalan parayada alsak iyi olacaktı cok hızlı tavan oldu yetişebildigimiz az bir lot oldu niye bu kadar hızlı tavan oldu neyin acelesi anlamadım
Tavanda ne kadar var dostlar
Herkes dikkatli olsun haberturk ntv gibi yayın organlarında iddaası şeklinde bile haber yok. Kıllandım ben.ytd
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.38 aldık inşallah diğer hisselerden ettiğim zararı çıkarırım, fiili dolaşımda kaç adet hisse var acaba bilen var mı?
Demirören, doğan medya varlıklarını almak için anlaştı-rtrs/ bloomberg ht
Hocam ben satın satmayın diyemem diğer haber kanallarına düşmemesi ilginç geldi sadece. Ama bloomberg ht yede düştü bu kadar olaydan sonra yalan haber değildir heralde yatırım tavsiyesi değildir.
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördüğüm kadarıyla kimse de mal filan yok..
Almak isteyen 3-5 kişi son anda aldıysa aldı..
https://i.hizliresim.com/oO5zyo.png
Doğan gazetenin matriksdeki kendi haber penceresinden yayınlandı.
YTD
Tavandaki lot bilgisini verene şimdiden teşekkür ederiz
Dohol 20m oldu. Tavanda dgzte 270 k
269k şimdilik.
Dohol işlem hacmi dehşet o bile tavan olduysa yarın güzel hareketler devam eder.bunda diye düşünüyorum
Sirkete girecek para onemli gerisi tirt kim almis kim satmis no matter
Satanlara baktım da hissede nerdeyse ky Kerim çoğu çıkmış delta , ıcbc ellerinde hiç kalmadı güzel
Tavanda 326k
reuters haber yaptı:
http://www.businessht.com.tr/piyasal...-sert-yukselis
artık kaçınılmaz akşam kapa bildirim yapar bence
Doğan Gazetecilik bünyesinde Posta ve Fanatik gazetesi var.
Acaba kaç liraya bunlar için anlaştı.
Söylenen 1.2 milyar doların kaç lirası buna ait?
Şu an Dgzte 90 milyon dolar...
Ytd...
https://i.hizliresim.com/BLn9JV.png
DEMİRÖREN’DEN BİR YETKİLİ: AKŞAM SAATLERİNDE AÇIKLAMA BEKLİYORUZ
Demirören grubundan üst düzey bir yetkili Reuters’ın sorularını yanıtladı. Reuters’ın sorusunu yanıtlayan üst düzey yetkili, “Doğan Medya Grubu’nu almak için görüşme yürütülüyordu. Belli aşamaya gelindi ve satın alma konusunda anlaşmaya varıldı. Doğan Grubu’nun bu akşam saatlerinde KAP’a açıklama yapması bekleniyor” dedi.
Hurriyetin arazisini ondan buna satmislar yapilaj 4.80 hareketi cakili duran lotlari almak icinmis artik suphe yok.
Daha once 2 defa belirttigim hedefim devam edecek zaten benden mal alamazlardi simdi hic alamazlar.
Sabirli dostlarimi tebrik ederim.
Hissenet yarismasinda gecen hafta beni sonuncu yapmisti kendileri;))
400 k oldu
Satış kapa düşerse spk onayı sonrasında önemli nitelikte işlem olduğundan ve şirket el değiştirdiğinden çağrı fiyatı belirlenecek gördüğüm kadarıyla pd/dd en düşük olan dgzt(0,78) fiyat belirlemede son 3 aylık ortalama zaten yüksek pd ucuz e artık başka söze gerek yok sürsünler yukarı izleyelim...YTD
piyasadaki hisse adeti 6.520.500 lot, şuan 4.561.376 lot işlem yapmış.. buda inşallah gideceğinin belirtisidir.. en azından iki hafta önceki seviyelere gelir gibi (4.80) den dönmüştü.. herkese bol kazançlar..
Pdd si 2.25 olan hurgz nin gidişi suni gibi geldi bana...
Yarın inşallah direk tavan açarda yukarda alanlarda zararını azaltır
Şimdiki zamanda taban tavanlar +20 -20 olunca rakamlar acayip değişiyor kâr da zararda yüksek oluyor üst üste 2 gün tavan olan hisse,üçüncü günde yüksek açtımı %50 kazandırıyor,cemas gibide oldumu bir günde %30 zarar ettiriyor