Ne diyorsun kardeş, dediğini anlayan oldu mu acaba :)
Printable View
Devrik cümleleri şov yaptırmışın hocam[emoji20]
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
😎😎😆😆😆
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kelebek mobilya'nın yüzde 67 hissesi malum turkven'in danışmanlığını yaptığı yatırımcılara ait hollanda merkezli international furniture b.v ortaklığı ile birlikte satın alınmıştı.internatonal furniture b.v.nin bu satın alma sonrası halihazırda doğtaş kelebek'te % 46 oranında hissedar olduğu görülüyor.benim gördüğüm kadarıyla avrupalılarla yapılan bu büyük ortaklık bu sene meyvelerini vermeye başlamış.bizler pek farkına varamamış olsakta aslında doğtaş' ta tek parça ençok hisse miktarı hollanda merkezli international furniture'de bulunuyor.bu hususun doğtaş kelebek mobilyayı rakiplerinden ayıran bir başka pozitif husus olduğunu ve bunun doğtaş kelebek mobilyayı piyasalarda gelecekte meydana gelebilecek olası kırılganlıklara karşı koruyucu bir etken olacağını düşünüyorum.bu ortaklıktan sonra geçen zaman içerisinde yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yoğun yatırımlar yaparak çok daha güçlü bir yapıya kavuşan doğtaş kelebek'in güçlü performansı en nihayetinde hisselerinede pozitif yansımaya başladı.borsada güzel hikayeleri olan şirketleri görmek insanı ilerisi için umutvar ediyor.ülkeye yurt dışından milyarlarca dolarlık yatırım çeken turkven gibi şirketlerin sayılarının artmasını çok isterdim.birilerinin parayı ülkemize getirmesi gerek.turkven'i de tebrik etmek gerek.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
helal olsun iyi toparladı
Maşallah maşallah
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nazar değmesin inşallah... Tü tü tü :))
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basketbolda topun el yaktığı anlar vardır ya hani...