Teknikden anlayan arkadas varsa yazabilirmi durum nedir.2 li tepe diyebilirmiyiz veya Uzun da 5-12 yıllıkta fincan kulp diyebilirmiyiz,USD bazlı grafik ne der...5-6 bandına girermi ...Ytd
Printable View
Teknikden anlayan arkadas varsa yazabilirmi durum nedir.2 li tepe diyebilirmiyiz veya Uzun da 5-12 yıllıkta fincan kulp diyebilirmiyiz,USD bazlı grafik ne der...5-6 bandına girermi ...Ytd
dostum bence deniz de teknik hikaye ,,, psikokoloji işliyor bu hissede ,,, sabah totalde 3000 lotla 4,60 gördü şuan 4,89 ,,, bunu hiç bir teknik analiz açıklayamaz ,,,, çok sığ hisse ve cebinde biraz parası olan tavana da taşır tabana da ,,,, ben positive tarafta olup 3,7xxx li maliyetlerden 5,46 yı görüp satmadım ( salaklıkta denebilir :)) ) ama yolun biraz daha yukarı olduğunu düşünüyorum naçizane
kesinlikle YTD
Sizin gerekceniz bir hismi tahminmi beklentimi teknik degilse temel olarak mı ...5,46 yı yakalasaydık iyi olurdu alttan alırdık bugunlerde fakat spekulatif olarak ogun 16+14 bin lotla degdirdiler...Sonra selale yaptılar... YTD
bizim rusçuk ayanı al gülüm ver gülüm yapıyor :))) umarım pat %6-7 salmaz da yakmaz canımızı ,,, ne yapacağı belli dil ki namıssızın :)))
ytd
http://fs5.directupload.net/images/170913/h3wwb5qm.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +175 olurken, ortalama tahmin +154 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +320 puan olurken, en düşük beklenti -94 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 3'ü negatif, 26'sı pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +175
Ortalama : +154
Maksimum : +320
Minimum : -94
Katılımcı: 29
yine hunharca yapıştırmışlar bizim rusçuk ayanına ,,,,, aq bi kere de şöle sağlam dur bee ölürmüsün namıssızz ))
ytd
4,65 - 4,66 yı kırmaması lazım yoksa aşağı lambur lümbür iner ,,,, hepimizi de bayıltır sonra ,,,,
ytd