Üzüldüğüm tek nokta diğer kağıtların çoğu pirimlendi onları kaçırdık buna saplandık kaldık
Printable View
Üzüldüğüm tek nokta diğer kağıtların çoğu pirimlendi onları kaçırdık buna saplandık kaldık
Haftayi 18 ustu kapatsaydik iyiydi..
allahtan 17 altı kapatmadı.. l olumsuz bir durum mu var acaba bizim bilmediğimiz yada herzamanki gibi fake hareketler mi? gelecek haftayı izleyelim
Hacime bakin an itibariyle ilk seans bitmek uzere hacim 707 lot.. boyle capsiz hacimsizlerin yeri gozalti pazaridir..
Aynen öyle
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
Seve seve olmazsa s.. s.. gidecek.. baskada caresi yok.. bunu patronlarda biliyor bende biliyorm..
Sana katılıyorum. Aşağı gider gibi davranıyor son anda satan varsa alıyor. Er yada geç o inşaat çalışması ve bedelsiz sermaye artırımını verecek. Elinizdeki hisseye sahip çıkın ve sabırla bekleyin
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar tekrar aranıza gelecegım fakat 15.80 gormesı gerekıyor ılk borsanın kar satısında bu fıyatı beklıyorum cıkmayan kagıt ılk satısta duser.gerçi ben nezaman alıcı konumuna gecsem kagıt yukselıyor maalt hıssesını seven bırı olarak yukselırsede mutlu olurum