Originally Posted by
Basiretli_Tüccar
2014 nisan ayında bilinçsizce girmiştim bu hisseye. Yüksek seviyeleri aşağı çekmek için hırs yaptım, ben hırs yaptıkça bu da düşmek için hırs yapıyordu. Hşsse sayısı arttıkça ortalamayı aşağıya çekemez hal almıştım. Bir ara %40 küsür zararlar gördüm. Küstüm bu aleme. Çünkü derinlik nedir, krdmb nin a dan ve d den farkı nedir bilmeden sadece kurumsal kimliğine güvenerek girmiştim. Zor zamanlarda bozdurmak istedim ama cesaret edemedim, kıyamadım emeğime. Bozdurmadığım sürece zararım da olmaz diye avundum durdum. Bu hisse bana 3 yılda çok şey öğretti. Sabrı öğretti. Hisleri kontrol altında tutmayı, hırsa yenik düşmemeyi, telaşa gerek olmadığını öğretti. Hatta zor zamanlarımda elimin altında büyük zararlarımda olsa mevcut bulunan parayı kullanmak yerine alternatif yollar aramayı öğretti. Bekleyen paramın zarar da yazsam nefse ağır gele gele zekatını verebilmeyi ve bunun verdiği hazzı tattırdı bu hisse bana. Evet böyle dostlar. Yazılarınızı sürekli takip ediyorum. Gizli yıpranmış bir ortağınız daha var burada. Şu an 2,59 ortalamam. Artık katkı sunacak, ortalamayı düşürecek mecalim kalmadı, şu seviyelerde mantıklı da görmüyorum artık. Bekliyorum. + ları görmeyi bekliyorum. Daha da çıkar mı iner mi bilmeden sadece basit hesaplar üzerinden çizdiğim rota çerçevesinde bekliyorum. Bıçak kemiğe dayanana kadar bekliyorum. Çok dipleri gördük, zirveler görmek ne demektir unuttuk, hatırlatmasını bekliyorum. + 100 tl yazdığında çıkıp tekrar bu hataya düşmemeyi ve aldığım derslerin eşliğinde yatırımımı yapmayı bekliyorum. Hayırlı geceler dilerim.