[QUOTE=acemi353;911724]Tüm iyi niyetimle söylüyorum. Allah belanızı versin.
Yeri ve zamanidir ustad..
Printable View
[QUOTE=acemi353;911724]Tüm iyi niyetimle söylüyorum. Allah belanızı versin.
Yeri ve zamanidir ustad..
Yüksekten alanlar şirketin umurunda mı sanki. Mecnunun bir röportajını okumuştum. Patronla anlaşmadan hiçbir kağıtta operasyon yapamazsın diyordu. Bu pisliğe bulaştığım 2013 den beri yaklaşık 20 bilanço gördüm ve en az 15 kere bilanço öncesi buna benzer vurgunlar oldu. Herkes şirketten kar beklerken bu adamlar hiç merak etmediler bilançoda ne gelecek diye. Zarar geleceğini biliyormuş gibi çılgınca satış yaptılar ve hiç yanılmadılar. Bu bilançoda çok değil bi 5 milyon kar gelsin de ben yanılmış olayım . ama tablo bu maalesef.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad..faliyet kàrinin en yuksek oldugu donem..
Supriz olmasin..?
[QUOTE=Bosphorus;1115051]Bakalım bilançosu nasıl gelecek. Hisse çok hızlı çıktı. Şimdi de aynı hızla düşüyor. Acaba bilanço ile ilgili duyumları mı var ? Bu forumun en tecrübelisi sn. Tireli'den de hiç ses seda yok. Bindik bi alamete gidiyok kıyamete.
yıllardır her bilanço öncesi yapılan hareketler.
Böyle bir süprizi en fazla ben isteeim ama faaliyet karı yüksek olsada bu şirketin değişmezlerinden biri bilançodaki pazarlama, reklam ve yönetim giderlerinin gelirlerden fazla artmasıdır.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=tireli;1117858]''inside trading'' denilen şeyi çoğumuz biliyoruz.Her bilanço öncesi böyle hareketlere alıştık.Bu forum da yıllardır yazıyorum.((Malesef,forumumuz zaman zaman sistemleri gereği olarak(öyle diyorlar),eskileri silip silip; sil baştan yapıyorlar.)).Konu şu:bu şirketin kazançları uzayda bir kara delikte kayboluyor ve SPK denen kamusal,çok güvenmemiz gereken kurumumuz,bir türlü bu şirketin bilançolarını(bence,şahsi kanaatim)doğru düzgün incelemeye alamadı
YTD
Yine de bu olan bitenin onceki donemden farkli oldugunu dusunuyor ve zararimla, saskinlikla bir haftalik bu yorucu marji anlamaya calisiyorum. hayirlara gitsin.
Yatirim tavsiyesi olamaz.olmamali..