Neden satmadınız ? ben 2.41 e emir vermiştim satmış. Şimdi tekrar alsam mı diye düşünüyorum
Printable View
Maliyet yüksek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ky kalmadi diyen arkadaslara selam😀 daha buralardayım
5 milyon lot hacim yap 2.53 gör ama günü 2.27 kapat,artı yazdığı gün bile moral bozmayı başarabilen ender bir tür..bu şirketin tez zamanda bu mirasyedi sahiplerden kurtulması lazım
kote ettirilen 5.5 milyon lot hiç olmamış,zamanlaması da manidar,biz arsa ve inşaat ile ilgili haber beklerken yaptıkları işe bak,en iyimser tarafından düşünsek dahi bu hisseler tahtanın üstünde demokles kılıcı gibi sallanıp duracak bundan sonra,tahtaya kimse bulaşamasın istiyorlar ama kendilerinin de bi mok yapabildikleri yok,yatırımcılarını perişan etmekten başka..inşallah bundan sonra da aynı zihniyette devam etmezler
O mallar gelmez,,,,gelse bile onları alacak çok yatırımcı var,,,,15-20 milyon bu işleri yapanlar(spek) için para değil,,,,2 günde alırlar,,,,ama sahip satmaz adam 500-600 milyonluk avm konut yapacak hisseyi 90 milyon yaklaşık 25 milyon $dan satacak o hisseler 7 tl üstünden satışa gelir ,,,,şimdi değil
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
moova gibi arsa işini de mundar etmesinler de..
Tahta da ki hareketler Patron onayı olmaz ise saman alevi gibi yanıp söner..... Grup bana göre tahta da önceden poz almış durumda .........2.2 artık hayal demiştim 2.5 e gitmiş........Ekran karşısında olsam kesin yarısını sallardım ama kısmet değilmiş.
Arsa işi ile alakalı resmi yazı proje haberleri ile tahta da yukarı yönlü hareketler kaçınılmaz........Bu arada elinde mal olan kişiler yukarıda satıp aşağıdan mallarını alarak yola devam edeceğine inanıyorum.......... Kısa vade direnç 2.5 oldu...........