Nasıl yani hocam dün alan herkes isterse 68 den ayrılabilir mi bundan sonra? Öyle ise kaçmak için güzel fırsat. Ondan sonra ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Printable View
Nasıl yani hocam dün alan herkes isterse 68 den ayrılabilir mi bundan sonra? Öyle ise kaçmak için güzel fırsat. Ondan sonra ne yapıyorlarsa yapsınlar.
İşin güzel tarafı şu, kimse daha aldanıp da bu hisseye güvenip pek girmiyor
sayın kayhankaya ygyo konusunda yanılıyor olabilirmisiniz. ygyo daki ayrılma hakkı yeyil yapının ygyo ya sattığı 250 milyon TL lik duran varlık satışı ile alakalı idi ve ayrılma hakkı 042 idi. genel kurula girildiği tarihte kağıt sanırım 040 larda idi. ondada şirkete ayrılacakların yükü 2 milyon TL yi aşarsa işlmden vazgeçileceği maddesi vardı ve ayrılma hakkı başvurusu yapanların şirkete getireceği mali yük 2 milyon TL yi aştığı için satıştan vazgeçilmiştir diye açıklama yapıldı ve duran varlık alışıda ayrılma hakkı da işlemden kaldırıldı. acil işim olduğu için o tarihte yapılan kap açıklamasına bakamadım YGYO nun. yanılıyorsam düzeltin. amacım polemik veya birilerine ters köşe yapmak değil. doğru bilgiler paylaşalım biz ky ler aramızda.
Altınyağ ın sitesinde başkanın mesajı var. 34 milyon dolara satıyoruz diye. Olumlu bir haber değil mi, hissede en ufak bir kıpırdama yok. Başka hisseler satış haberinde iki üç kat gidiyor. Belki daha fazla. Mesele ne, ben anlamadım