Bizim ANADOLU tarafına YHT koysalar yeridir yani...Oraya ulaşım için...
Printable View
Bizim ANADOLU tarafına YHT koysalar yeridir yani...Oraya ulaşım için...
Eğer bir ülkede devlet mikro ekonomiye bulaşmaya başladıysa o ülkede ekonomi altına yapmaya başlamış demektir.
Online mağazada sebze-meyve kargo ücretinin kilo başına 3,70 TL olduğu söyleniyor
Masallar masallar (Eyvah Eyvah - Ata Demirer olsa böyle derdi...)
Desenize her sene aynı şeyi katlanarak yaşıyacak bu CUMHUR...Nato mermer nato kafa...Kökten çözüm olmadıktan sonra...
Hasta mısınız anlamıyorum ki gerçekten, cidden soruyorum. Forumların etik kuralları vardır, bu kadar uzun mesaj komple alıntılanmaz. Ha sizde o saygı var mıdır o da ayrı konu. Anladım ki sizin gibilerle anladığı dilden konuşmak lazım. Ama o zaman bizi de 1 ay tatile gönderirler sonra, o yüzden edebimle söyleyeceğim, dün üye olup gelip millet akıl vermeye çalışmayın, herkesin aklı kendine yeter sevgili uyanıklar. Bir de ısrarla yüz yıllık aynı geyikleri tekrar tekrar alıntılamak vs. de nedir.
Ayrıca çok yazdık ama tekrar yazalım, bu zırvaları paylaşmakla kimse 1 dolarını satmaz, düştükçe daha da alır, çünkü ülkenin durumu ne yazık ki ortada. Söylenecek söz kalmadı, kötü yönetiliyoruz ve malesef sonuçlarına da hep birlikte katlanacağız.