SAdece seyretmek lazım karışmayalım büyüklerin işine ...
Misketleri getirin mors oynayacağız arada ekrana bakarız .
ISYAT Satışının 2 Katını GARAN ve GLOBAL Alıyor ...
Sanki Tahtanın sahibi gibi rahatlar ( Anladınız siz )
Printable View
SAdece seyretmek lazım karışmayalım büyüklerin işine ...
Misketleri getirin mors oynayacağız arada ekrana bakarız .
ISYAT Satışının 2 Katını GARAN ve GLOBAL Alıyor ...
Sanki Tahtanın sahibi gibi rahatlar ( Anladınız siz )
ISGSY Endex e göre Grafiği EVLERE ŞENLİK
http://i.hizliresim.com/V07VQv.jpg
241 tane hisse el değiştirdi saat 10:40, bu kadar da meczup olamaz :drunk:
1.50 lerden destek almak isterim ama 1.49 a da dokuncam havası var tahtanın, hele bir görelim..
Hiç sanmıyorum aşağılara gidecekmiş gibi yapacak ve bir anda 10% yukarı yapacak tahta görüntüsünde . Bu kadar sıkışma patlamaya sebep olacaktır . Bu da borsa aşağıya yöneldiğinde son kaçanları dökmek için yapılacaktır . Ben elimdeki son bir kısım Ammo yu bu yüzden sakladım . Aşağı yönlü yani yüzünü toprağa çevirdiğinde orada ben ortaya çıkacağım ve ondan sonra ya yukarı yapar yada benimle beraber ISYAT da yanar . Geri dönenin kaşığı kırılsın . Ya hep ya hiç sonuna kadar buradayım . Varsayalım ki yönünü yukarı çevirdi gene toplamaya devam ederim . Ben bu yola baş koydum elimizdeki firmaların neredeyse tamamı bizim, bu demektir ki satılan firmanın parası tamamen kasamıza girecek . Bu miktarda öz sermayemizden 3 kat yukarıda . 1.77 de olsa 2.20 de olsa her daim alıcıyım benden ancak 2.20 de kurtulacak spek ... O gün sadece alımlarım durur Temettüsüne bakarım , satış bende yok .
Ortaklarım hisse ala ala piyasada satılacak hisse bırakmadınız.
Iyi bir çalışma Garan ve Global satıyor GEDİK alıyor
Garan -23 000
Global -63 000
Finans -100 000
Gedik +123 000
BETA sı bu kadar düşük olan bir kağıtta Satıcıların ve alıcıların bu kadar agrasif olması HABER şüphesini doğuruyor . KY nin elindeki mala talipler . Yakında 6 ay lık bir sürede haber çıkacağını düşündürüyor bende . İLK 7 firma toplamı sürekli büyümeye başladı . Hiç sıkıntı yapmayın keyfinize bakın 1.66 TL den de bu gün bana verdiler . Beni özel olarak desteklediklerini ve sevdiklerini sanıyorum . Hissemiz Altın dan Platine terfi etti . Borsa aşağıya yön değiştirdiğinde İşlem hacmimizin patlayacağını sanıyorum .
İlk Hedef 1.77 TL olmuştur ...