Sevgiler ve saygılar benden Sn Oblomov :) "Altı üstü bir projeksiyon için ne kastın be..!" demiyorsunuzdur inşallah :)
Mod, medyan yetmez :) Yok mu şöyle normal dağılımın c.d.f ve p.d.f fonksiyonu falan :whistling: :halay:
Printable View
Sevgiler ve saygılar benden Sn Oblomov :) "Altı üstü bir projeksiyon için ne kastın be..!" demiyorsunuzdur inşallah :)
Mod, medyan yetmez :) Yok mu şöyle normal dağılımın c.d.f ve p.d.f fonksiyonu falan :whistling: :halay:
Geceye bir şiir bırak
Süt iciyorum yarım yağlı
Mutluluğumsa sana baglı.
Tümdengelim tümevarım
Senden gidim kime varım?
Otogardayım, yer Kastamonu,
Ah bi hayatıma katsam onu
Çiğ köftecideyim, adı Komagene,
Beni sensiz koma gene
Yaz okulu yaz okulu,
Allah'ım bana yaz o kulu
de ayrı da ayrı
Sen ayrı ben ayrı, gel gayrı.
Feysbukumda ekli misin?
Albumumde tag'li misin?
Layk atmıyon sevdicegim,
Yoksa bugün regli misin?
Ne komünizm,
Ne kapitalizm,
Ben sadece
Sensizim.
Alıntıdır. Yakşamlar herkese.
Bana ASELSAN deme yav. İlk 7 bin liramı biriktirdim. Aselsan da tam 7 liraydi alayım alayım diye düşündüm silah sanayi diye almadım. Silah parasıyla çocuk büyütemem dedim , adam ondan sonra iki defa bölündü işte, durum ortada . Parasına bakınca içim bir cız ediyor ama 1 liraya düşse yine almam. Salakça mı evet , ama ne yapayım ben buyum . Kendimi salak olarak da seviyorum.
Senin gorusun senin kararin sevgili dimitris. Cocuk da yaparsin kariyer de. Ama silah sanayii dedigin sirket bize muthis derecede lazim.
Hızır idi Yunus idi
Hızır idi Yunus idi
Hızır idi Yunus idi
durumuna dusmemek S400 alirsan cok pis doverim, Patriot alirsan şunu yaparim diye 2 ayının arasinda kalmamak, vatani kendi silah sistemlerimizle korumak ve savunmak icin cok cok gerekli.
Bankalar da faizle insanlari somuruyor, süt sirketleri danalarin hakki olan sütü resmen onlardan calıp bize satiyor, Tupras Petkim petrol isleyip satip cevreyi mahvediyor falan filan diye dusunursek alacagimiz tek hisse MMCAS olurdu. Ama neden inan ben de bilmiyorum.