ortak bende senin gibi biliyorum aldıklarını zaman zaman doçe zaman zaman da citi ye gönderdiğini sanıyorum
Printable View
Yabancılar alsında gerisi önemli değil zarar gelmez.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Burası borsa zirvelere gelen kağıtlarda çok dikkatli olmak gerekir. Tecrübesizseniz 10 yıl beklersiniz. 3 den 9 a geldi en son verdiği zamanı iyi hatırlarım. Nefes almadan taban taban öpmüşlerdi milleti. Adam satmaya yükseltiyo. Dow değil burası köy borsası...demedi deneyinde sonra.
Kısa vade için dediğin gerçekleşebilir. Ancak uzun vade için kağıt şu anki değerini katlanacaktır. Son verdiği zamanı biliyorum demişsin. Bak şimdi son verdiği zamanlardan nereye geldi. Şimdide isterse 5 e bassın kağıdı. Sonra eli malum 15 e götürecek. 2 seviyesden beri burda olan biri olarak söylüyorum. Ytd
Kısacılar ve buralardan girenler için söylüyorum. Bir logo olmadığı sürece 3 4 kat prim yapmış bir kağıda girmek risklidir. Sizler için sıkıntı yok zaten. Bol kazançlar.
Benim yazdığımı tam olarak anlamamışsınız sanırım. Benim görüşüm bu seviyeden girenler içinde sorun olmayacağı. Çünkü kağıdın önümüzdeki iki sene içinde şu anki değerini katlayacağına inanıyorum. Spek kısa vadede kar realizasyonu yapmak için bir satış dalgası yaratabilir. Bu seviyelerden girenler için yapması gereken tek şey sabretmek. Geçmiş grafiğe bakarlarsa bu kağıt bu seviyelere gelirken zaman zaman büyük satış dalgaları yedi.
Ben 2 den girmiştim. 2.80 i geçen kağıdı 1.75 e kadar vermişerdi. Sabrettik ve bu günleri gördük.
Özetle kağıt düşüş trendine girdiğinde ve trend bittiğinde yeni başlayan yükseliş dalgası ile bereber önceki zirvesini kırıyor. Şirketteki bu muazzam büyüme sürdüğü sürece de böyle olacaktır. Ama büyüme durduğu zaman bu böyle olmayabilir.
2013 Mayıs'da yabancılar alıyor diye Halkbank aldım, Migros aldım, İsgyo aldım. 4 sene geçti hala Halkbank'da ve Migros'da aldığım maliyette bekliyorum.
Grande cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her şirketin yapısı, yabancıların hissedeki oranı, kar artış oranına göre farklı değerlendirmek lazım. Şu bir gerçek ki yabancılar aldığı kağıdı çıkartıyor geçen hafta olduğu gibi. Önümüzdeki hafta alıma devam ederler mi yoksa satışa mı geçerler bilemem. Tabiki duruma göre değerlendirme yapıp ona göre hareket etmek gerekir. Yeterince prim yapmış son 1.5 yılda neredesyse 2,5 katına çıkmış bir kağıt yatas. Ben uzun vade yatırımcısı değilim kısa vade trade yaparım o yüzden yatas benim için cazip bir kağıt.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app