beyler spk şikayet dilekcesi yazalim faksalada göndere bilirsiniz ytd
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
beyler spk şikayet dilekcesi yazalim faksalada göndere bilirsiniz ytd
Evet eski huyudur genelde ters tepki yapar ama eski viking değil artık eskidende 20 -30 milyon zararlar gelirdi yinede tavan tavan giderdi yaşarın işine akıl sır ermez ama buraya ky çekmesi için hisseyi yukarı çekmesinide bilir merak etme......Bir huyuda yukarı tek sert bir tavan çeker ve hemen verir millete o yüzden dikkatli olmalı bu taktiğine benden demesi......pınar gurubunun siyasi pozisyonu nedir onada bakmak gerekir ayrıca.....
Son 3 aylik nakit değişimleri :
http://i.hizliresim.com/yEZRl9.jpg
Ne güzel ya yaşarlar vikingde hem insanların hiselerini alıyor hem cebindeki paraýi yokmu buna dur diyen ya spk sikayet dilekcesi yazalim ... yaziklar olsun bide bunlar biz insanız diye geziyorlar ne vicdan y.t.d
Hocam nasıl olur hem 20-30 milyon zarar yaz hem tavan tavan git öyle şey olmaz hikayesiz bu iş olmaz hocam şu eş zamanlı hele bir olsun iyi bir haberle güzel yerlere gelebilir tabi yaşarların işine akıl sır ermez diyorsun o ayrı bir konu
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimden aldıkları hisseleri tekrar satın aldım.ya zararımı çikarır baçak bacak üstüne atarım.yada Yaşar holdingin karşısına geçer üzerime benzin döker kendimi yakarım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynıyla vaki yaşandı bunlar tabiiki 15 sene falan önceden bahsediyorum eskiler bilir işte o zaman efsane boynuz oldu bu vkıng 0.45 alış 3 üstü satış yapmıştım vakti zamanında ne günlerdi artık p.. ettiler güzelim hissemi bende SODA ya geçtim iyikide geçmişim halen ordayım 15 senedir.