Bir süre önce GYO'nun fiyatı RYSAS'ı geçmişti. Şu anda fark GYO alleyhine 30 kademeye çıktı. İki şirket arasında tercih konusunda zorlanan arkadaşlara duyurulur. Daha önce de bu konuda yazmıştım. Bu grubun elindeki asıl bluechip RYGYO'dur.
Printable View
Bir süre önce GYO'nun fiyatı RYSAS'ı geçmişti. Şu anda fark GYO alleyhine 30 kademeye çıktı. İki şirket arasında tercih konusunda zorlanan arkadaşlara duyurulur. Daha önce de bu konuda yazmıştım. Bu grubun elindeki asıl bluechip RYGYO'dur.
Aynen size katılıyorum.hatta kademeyi 31 e getirdi mesaj veriyor.patlacam yakında yukarıya doğru. Şakası bu işin. Reysas ya hareket devam edeceğini gösteriyor. Ben 0.87 den aldığım için korkuyorlar geçince ellerine 0.89 dan veririm sanıyor salaklar. Yok öyle bişey yapı siz operasyonunuzu ancak ancak 2 den veririm o verdiğimde tahminim metro alırım onunla da isim biter geri gelirim eğer 3 un altındaysa tekrar alırım.spek çok samimi mesajimdir.korkma 406 adet lottan
sırası geldi mi?
birazdan verirler merak etmeyin
seyircide artmış
5 kademe kaldı , almazsa ayıp artık...
birisi bari kademe falan atsın babasının hayrına. bu hacim hayra alamet değil :) deli şeyler oluyor
çokgezen mı alıyor acaba