Hocam bence çok mantıklı emeğinize sağlık
Printable View
Hocam ben Fenerbahçe hissedarıyım. Ama Galatasaray’ıda izlemekteyimFenerbahçe 2010 yılından beri Takip ediyorum hisse hareketlerini teknik olarak inceledim fakat Bölünme sonrası olması gereken Seviye tespit edemedim Bir öngörünüz varsa paylaşırsanız sevinirim. Banka ile ilgili yapılandırma açıklaması yapmayan tek takım Fenerbahçe. Bunun CAS ve Yargıtayla alakalı bir beklenti İle alakalı olabilir mi benim beklentim şu an 50 sizce çok mu uçuk Fakat dolar bazlı bakıldığında hisse 2010/11/12 50 $ 30 $ 40 $ seviyesinde hareket etmiş
Emlak konutun iptal ettiği florya/rica projeleri dolayısıyla kulübe 360 milyon tl ver arsaları el demiş...60 milyon dolar eder.Bence kulüp bunu uluslararası bir proje ve Nef in birlikteliği ile çözüp çok daha fazla gelir elde edebilir. Hatta 30 milyon taraftarın 10 milyonu gücü oranında yardım etse kulüp bu projelerle uçar.Ne dersiniz?
bt1975 ben normalde almazdim buradan 1,7 satmiştim ama senin yazindan sonra aldim 1,66 dan ama riske girmemek için sattim 1,6 den
Hisselerin %33,57'si halka açık. Diğer kısım ise derneğin elinde. Bedelli yaparlarsa, dernek kendi hisselerinin payına düşen bedeli öder. Halihazırda, dernek, sportif A. Ş. ye borçlu. Ayrıca projeler fesih edildi. Dernek, önceden alıp kırdırdığı bedeli, emlak konuta geri ödeyecek. Bu şartlarda bedelli yapmaları zor gibi. Yine de bu dernekçilere güven olmaz. Eskiden küçük yatırımcıyı hep kandırdılar. Aysal, bedelli yapmayacağız dedi, 3 gün sonra Türkiye tarihinin en yüksek bedellisini açıkladı.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama değerli arsalar boşa çıkmayacaktı? Benim söylemek istediğim iyi bir proje ile bu yuk avantajli duruma getirilebilir.