bu twitterdaki grupdan korkulur valla.. SU'yun suyunu çıkardılar:)
neyse biz hissemize bakalım.. sosyal medyada ky ler hisseden çıkmaya başlamış görümü mevcut.. ben kendi adıma devam ediyorum..
trade de yapmıyorum..
Printable View
bu twitterdaki grupdan korkulur valla.. SU'yun suyunu çıkardılar:)
neyse biz hissemize bakalım.. sosyal medyada ky ler hisseden çıkmaya başlamış görümü mevcut.. ben kendi adıma devam ediyorum..
trade de yapmıyorum..
BAKAN PAKDEMİRLİ, SAMSUN TARIM VE ORMAN SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ
Gıda Arz Güvenliği Noktasında Tedbirlerimizi Üst Noktaya Çıkardık"
"Hasat Zamanından Önce Fiyatları Açıklayacağız"
"Ürününüz Tarlada, Serada; Etiniz, Sütünüz İse Elinizde Kalmayacak"
TEDBİRLERİMİZİ ÜST NOKTAYA ÇIKARDIK
Covid-19 salgınının bölgesel değil, küresel bir sorun olduğunun altını çizen Pakdemirli "Tabii bu salgın kontrol altına alınmadığı takdirde hem geçim kaynakları, hem de gıda risk altında. Bu da bütün yük omuzlarımızda demek oluyor. Hamdolsun ki, Covid-19 süreci dünyada hiç gündeme gelmeden önce de gıda arz güvenliği noktasında çok iyi durumdaydık. *Süreçle birlikte ise tedbirlerimizi üst noktaya çıkardık" açıklamasını yaptı.
BÜTÇENİN %54,5'İNİ TARIMSAL DESTEKLERE AYIRDIK
Bakanlık bütçesinin %54,5'ini çiftçilere, yani tarımsal desteklere ayırdıklarını söyleyen Bakan Pakdemirli " 2020 yılı tarımsal destekleme bütçemizin yarıdan fazlası olan toplam 22 milyar liranın 10,5 miyar liralık destekleme ödemesini de, bu yılın ilk çeyreğinde çiftçilerimizin hesaplarına yatırdık. Ayrıca geçen yıl açıkladığımız fiyatlarla, çiftçimizin yanında olduğumuzu ispat ettik. Artan maliyetler karşısında bu yılı da, doyurucu fiyat politikası ile telafi edeceğiz. Hasat zamanından önce fiyatları açıklayacağız" dedi.
SAMSUN'U, ÜRETİMİN HİÇ BİR AŞAMASINDA YALNIZ BIRAKMADIK
Samsun'u, üretimin hiç bir aşamasında yalnız bırakmadıklarını söyleyen Bakan Pakdemirli "Samsunlu da her zaman üzerine düşeni yaptı. Bugüne kadar kendisine verilen desteğin fazlasıyla hakkını verdi. Bu noktada Samsun bu potansiyelini muhakkak iyi değerlendirmeliyiz" açıklamasında bulundu.
https://www.tarimorman.gov.tr/Haber/...Biraraya-Geldi
Buğgay gümrük vergi düşüşü avantajı düşümüzümü durdurdu acaba.%50 hissede devam ediyorum .Düzeltme olursa tekrar verdiklerimi geri alacağım.Düzeltme yi seanas içinde yapması en sağlıklısı.Samsun deyince aklıma Feyyaz yiğitin şarkısı geldi
https://www.youtube.com/watch?v=iC0g9FyRJIo
güncel orn % düşük ama olsun yine de ilk üçe girmişiz..:)
https://i.hizliresim.com/0HsaWY.jpg
Boşverin kardeşim takılmayın.)
Hayırlı günler hepimize bu arada
Haberler akıyo maşallah
Ben teknolojiye karşı olmasam da çokta sevmem. Yazılarımdan az buçuk belli oluyordur sanırım.) Teknolojinin insan mutluluğunu yokettiğini düşünüyorum.
Bu sosyal nmedya ıvır zıbır işleri pek anlamıyorum, sevmiyprum da, bazen bana söylüyorlar reis senin motto larını kendilerinin ki gibi yazıyorlar diye, çokta bakmıyorum, umursamıyorum. Cadı kazanı gibi orası))).
2007 yılından beri bu siteyi forumu takip eder burda yazarım. Çok iyi borsacıları da burda tanıdım. Burda yazılarından feyz alabileceğümiz usta kalemler olur dönem dönem. Şu an pek görmesemde acemsah vardı misal. Pek aynı kağıtlarda denk gelmesem de tarzını takdir etmişimdir.
Borsa spot piyasa, kimseye niye aldın, niye sattın diyemezsin, tak tak. İsteyen alır, isteyen satar. Serbest piyasa ekonomisi.
Lakin ahalinin fiktif dediği ,gerçeği fiction dan gelen kurgu senaryo lotlu işlemler, ya da alın satın demek spk mevzuatına göre suçtur. Ya da yönlendirici kesin hükümler beyan etmekte. Spk tespit ettiklerine para cezası ya da işlem yasağı veriyor.
Bu minvalde olduğunu düşündüğünüz yazıları , belirtilen siteden lütfen SPK ya şikayet edin..
---///
Şu an ilgi var. Biraz otobüsü tesislere çektiler. Hacim yaptırıp, motoru soğutuyorlar. Kaptırdıkları lotları toplamaya çalışıyorlar. Biraz zor iş) benim görüşüm bu şekil. Haber akışı mükemmel çünkü, zor zaptediyorlar tahtayı, bi anda küt püsküvüt alıcılar kene gibi yapışıyor.
Neyse;
Bi grafik atda kardeşim gözümüz gönlümüz açılsın..
Tekrar hayırlı günler..