Belkide senden etkilendi kazandığı paraları hiç tanımadığı senin yüzünden kaybetti
Sen düşecek diyordun galiba
Printable View
Ben etkileniyorum ama yine de yazıyor ve okuyorum demir ateşte dovule dovule çelik oluyor sonuçta. Bu forum direk ejderha atesi burayı okuyup, ona göre işlem yapıp para kazanmak im kan siz AMA hangi taraf çok coşuyorsa onun tersine iyi yerden girince güzel verebilir forumu karşıt yatırım bakış açısı ile okumak mantıklı olabilir...
Mesela herkes dolara korkunç iman etmiş durumda düşmez düşemez ülke çok kötü bilmemne... Beyaz yaka 3 kurusu ile dolar alıyor ortamlarda hemen aldım hemen falan filan. Benim kafa böyle durumlarda refleks olarak tersini düşünüyor, gidip usd shortlayacak halim yok tabi AMA mesela dohol de satış için fırsat arıyorum anlatabiliyor muyum? Tupras cop cop cop al 80 liradan aldık maliyet 78.5 oldu bile. Zamanında ASELSAN başlığında hükumete devlete ona buna her yere salya sümük küfür vardi 9.5 liraya maliyetlendik ( 19 idi o zaman) durum ortada. Tekfen de libya olayi ortak satışı yok bu cop yok bu gitmez yok bu les durum ortada. 1 dolara almıştım 3 dolara verdim. 4.5 dolara gitti benden sonra.
Velhasıl kelam kimseyi takmayacaksın
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vop pastası yine fake
Ne zaman abartılı olsa sonrası tersi oluyor
Bu manyak çıkan kıytırık senetlerden çok kaybedenler olacak
iyi akşamlar millet...dün aldığım longları sabah verdim..kapanıştada dayanamayıp şort girdik bakalım yuzde 50....benim hesabıma göre yarından itibaren yavaş yavaş vermesi lazım...hayrlı işler